barbucha takova mydlova s kvetinou, ale ne lehka a svezi, moc prijemna vune, co jde do prostoru. Parfem neznam, ale ja zase nemam tak velky prehled.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
tina parada ![]()
tina Úžasné ![]()
Jedno z mých milých dětí má maturitu. Přišlo špinavé a mírně podnapilé, ale konečně klidné.
Mha Gratuluji a člověk si trochu oddechne, co? Včera maturovala neteř a syn od našich nejlepších kamarádů a taktéž hotovo.
Mha To je hezky! Moc vám gratuluju;-)
Mha Tak si můžeš dalšího odškrtnout. Myslím,že ještě jeden zbývá nebo ne? Každopadně gratuluju.
Mha gratuluji.
Mha gratuluji :)
Ne přímo dnešní radost, ale podařilo se mi na jaře rozšířit knihovnu s beletrií pro naše zaměstnance. Hrozně mě to baví, dostat k dispozici peníze a vybrat si, jaké knížky objednám. Samozřejmě, že musím myslet, co čtou ostatní, taky je oslovuju, ať mi dají tipy, co by rádi, ale vyberu si samozřejmě i knížky, co si sama chci přečíst. A k tomu se nám podařilo dotáhnout do konce, že nám sem docházejí maséři a zaměstnavatel nám přispívá na 10 masáží ročně (v pracovní době). Vypadá to, že se to ujme, zatím dost pozitivní ohlasy. Chtěla bych se v práci věnovat jen takovýmhle "povinnostem" (nebo aspoň převážně). To vlastně ani není práce ![]()
Marbuša ten masér! To bych brala hned.
Mha Gratuluju! ![]()
Moje dítě má před sebou ještě = už jen čtyři testy.
Marbuša Oooo, knihovna, masér! Krásný benefity
a jsi šikovná, že se ti podařil mix knih pro kolegy.
Tak tohle se šéfem proberu :-) My teda máme placené společné grilování a obědy, rýsuje se pěší výlet a volejbal (vše v prac. době), taky se v tomto ohledu nemáme špatně. A ano, tohle vymýšlet a organizovat je radost a má velmi oblíbená část úvazku.
Dneska jsem jela do jednoho vedlejšího města a jsem jak v říši divů. Byla jsem objednaná na nějaké vyšetření, netrefila jsem, šla jsem se zeptat paní do lékárny, ona nejen že mi řekla cestu, ale dovedla mě osobně před tu ordinaci s instrukcí ,,tady na tu sedačku se prosím posaďte,,:-D. V papírnictví se mi prodavačka omluvila, že má vyprodané vázací lišty (je to korunová položka), kolegyně se mi omluvila, že je hned dnes objedná, na poště jsem potkala milou postacku, kterou jsem zahrnula vratkovejma balikama, co u nás na poště neuměli vzít a ještě mi nenuceně řekla ,,a co dalšího pro vás můžu udělat,, ani mi nechtěla prodat pojištění ani los...Co se to s tema lidma děje?!?!
Karja Asi je zblblo jaro! (jakože ta zima, co si hraje na květen)
Karja to ale bylo nějaké kouzelné město, ne?
Evaeva No jako asi se stěhuji:-D. Navíc taková díra, ale aspoň tam mají slušnou občanskou vybavenost a poměrně dost těch základních obchodů. Shrnula jsem to tak (teď jak brázdim tím pracovním trhem), že tam mají vyšší vejplaty než u nás, tak tam vládne lepší nálada, ale na poštu a zdravotnictví to asi neplatí:-D. Tak nevím, asi dobrej den!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“