Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 03. října 2023 22:04

První pořádné vánoční dárky - z bazose. (Mám zatím jen pár měkoušů).

Double-decker si přála mladší ten rok, co jsme byli v Londýně - to ji bylo osm a byla na to fakt mala, takže dostala jen maličky. A letos mi už několikrát zminila, že ji to tehdy dost sklamalo. Tak to treba napravime

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 03. října 2023 22:05

A když už jsem se vlacela do Slaného, tak zatím nevím pro koho, ale dost se na to těším.

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 03. října 2023 23:53

continuity já chci od tebe dostávat dárky! Paráda.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 04. října 2023 00:43

continuity ta California je

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 04. října 2023 04:21

Gatita Mně jednou dávali dýchnout v sedm ráno a v osmém měsíci těhotenství, s dítětem na sedačce . Normálně jsem se neudržela a zeptala se jich, jestli jsou normální!

continuity  Paráda! Taky bych měla začít přemýšlet...letos to budou teda naštěstí dost skromné Vánoce, ale stejně! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2023 07:47

Garfie my máme úplně opačnou zkušenost. Před x lety se o tom nějak mluvilo, že se bude dávat dýchnout úplně každému, koho zastaví. No a v tu dobu  nás stavěli o půlnoci, když mně muž vezl domů, bylo nám tak dvacet a nic. Zřejmě tím každému mysleli matky s dětmi

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 04. října 2023 07:59

Evaeva  Jo, to asi spadá do toho období, protože mi tehdy řekli, že když už mě zastavili, tak mi musí dát dýchnout....Možná vám ve dvaceti nechtěli komplikovat život

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 04. října 2023 08:21

Evaeva spíš jste se trefili do období, kdy se o tom mluvilo a ještě to nezavedli

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2023 08:31

bublifuk ne, to myslím ne. Ale už je to dlouho.

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 04. října 2023 08:45

Garfie no u nás uz ty Vánoce taky nejsou co bývaly. Loni starší nechtěla nic, letos už tři nápady nám. To malé se zas nemůže rozhodnout, hlavně ji dost stresuje, že dárky "musí" pořizovat i ona.  

Já se letos docela těším, tak uvidíme. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 04. října 2023 12:53
Reakce na continuity:

A když už jsem se vlacela do Slaného, tak zatím nevím pro koho, ale dost se na to těším.

​Mě vždycky pobaví, jak taková veskrze rozumná osoba jako jsi ty, má ráda takový blbosti

Online notna
9458 příspěvků moje polička 04. října 2023 13:03
Reakce na Garfie:

Gatita Mně jednou dávali dýchnout v sedm ráno a v osmém měsíci těhotenství, s dítětem na sedačce . Normálně jsem se neudržela a zeptala se jich, jestli jsou normální!

continuity  Paráda! Taky bych měla začít přemýšlet...letos to budou teda naštěstí dost skromné Vánoce, ale stejně! 

​Nám to přijde na hlavu, ale co nám vykládají za historky kamarádi, jeden policista a druhý záchranář, je někdy teda neuvěřitelný. Chlastají i matky prostě.

A po té, co nám jedna spolužačka vykládala na srazu, jak chodila s kamarádkama během mateřské na pískoviště s dětma vybavená každá sedmičkou vína a každa ji tam stáhla, tak se testování matek vůbec nedivím.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 04. října 2023 13:44

notna Já ti nevím, jako že matky chlastají to beru, koneckonců moje první těhotenství bylo ve znamení jednoho večírku za druhým, ale zase moc nevěřím, že takhle běžně sednou za volant a už vůbec ne jako těhotné, to břicho bylo úplně nepřehlédnutelné! :-)

Ale fakt je, že teda ty záchranářské historky jsou kolikrát na hraně uvěřitelnosti, to je pravda. V létě jsem se ocitla v takové partě a bylo to hodně veselé! 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 04. října 2023 13:53

continuity California je super

Online notna
9458 příspěvků moje polička 04. října 2023 14:09

Garfie Vůbec si netroufám to označit za běžné. Ale asi to není ani neobvyklé. Pro mě je to taky z kategorie, že se mi tomu nechce věřit.  

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 04. října 2023 18:47

Od pacientky, vlastnoruč dělaný. Holky doma hýkaly nadšením...

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 04. října 2023 18:48

marieu teda ten je

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 04. října 2023 18:49

barbucha continuity já se teda taky považuju za celkem rozumnou osobu a letos si nadělím puzzle s mumínkama

Offline RoSa
10179 příspěvků moje polička 04. října 2023 19:44

marieu ten je krásnej! jak je to dělaný, z čeho to je? jinak chvilku jsem přemejšlela, jestli v tom vidim spíš srdce nebo vystrčený pozadí...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 04. října 2023 19:56

marieu ten je! A taky mě zajimají detaily z čeho a jak ke vyrobeny!