Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2023 13:30

Liesel gratuluju! 

Online Pinot Noir
29242 příspěvků moje polička 05. května 2023 14:04
Reakce na bram:

moora jo! Veliká radost. Btw myslela jsem si, že toho moc nakupovat nebudu, ale objevila jsem na IG profil karolinalansmansgarden a zjistila jsem, že se mi toho sem vejde ještě hodně, stačí přikoupit nějaký květináče :)

Mulen ale sovy jsou ňuňu! 

​Koukala jsem na ten profil, je to krásný, ale je to teda spíš do přiznání - celou zahradu vydláždit a vysypat kamením a pak pěstovat kytky v nádobách? Proč? To je teď hrozný trend, ale nějak to nechápu. Vyrobit si ze zahrady balkon, proč jako? 

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 05. května 2023 14:07

Pinot Noir nechtějí sekat trávu!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 05. května 2023 14:32

Pinot Noir tak ona to má nakombinované, část okrasné záhonky a část ty květináče. Těžko říct, proč to má takhle, ale když jsem byla na dni otevřených zahrad v Herba Grata, tak tam právě Nussbauer o trávnících dlouze mluvil. Že si lidi často pořizujou trávníky do míst, kde to není vhodné. Pak spotřebují spoustu energie a vody na jejich údržbu, ještě si představují pažit bez jakékoliv jiné rostliny, takže hnojí a stříkají průmyslovými postřiky a celé je to špatně. A tam by spíš doporučoval ty kamenné cestičky nebo mlat. Dobře založené záhonky zalívat moc nepotřebujou, postarají se o sebe samy. Případně pak takovou trávu, kde ti nevadí různé další rostliny (sedmikrásky, pampelišky atd..). V městské okrasné zahradě, což je asi tenhle případ, mi to dává smysl. Mimochodem Herba Grata víc než doporučuju, to je studnice moudrosti a je to tam strašně krásný. 

Offline chia
příspěvků moje polička 05. května 2023 14:37

Pinot Noir je to riešenie pre menšie záhrady so zlou pôdou, je jednoduchšie pestovať v nádobách ako navážať novú vrstvu zeminy na celú plochu.

Offline Magráta
8042 příspěvků moje polička 05. května 2023 14:42

bram byla jsi v Radonicích? Já už se tam nějakou dobu chystám, kdy chytnu termín otevřených zahrad, zatím nic :-( a to to mám kousek 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 05. května 2023 14:49

Magráta jo, v Radonicích. To ti je taková krása, jeď tam :)

Online Pinot Noir
29242 příspěvků moje polička 05. května 2023 15:10

bram však já nemluvím o trávníku, mně se to zdá jako celkem malá zahrada, kde by mohly být záhony a cestičky a posezení, bez potřeby vlastnit sekačku. Ale tam jsou velké dlážděné a kameny zasypané plochy. Jediné vysvětlení, pro které mám pochopení, je ta špatná půda, jak píše chia , jinak to považuju za znehodnocování půdy.

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 05. května 2023 15:19

Dcera mi splnila přání!

Je to prý obrovský sympaťák , všichni přišli do práce , i dobrovolně, aby se s ním setkali. 

Dám na chvilku fotku

Offline brrr
12068 příspěvků moje polička 05. května 2023 15:22

Dadoo Ju, dcera vypadá jako ty. Jestli vy dvě nebudete příbuzné.

A fotka s PP je och!

Offline Mulen
4906 příspěvků moje polička 05. května 2023 15:22

Dadoo To je moc hezký. A dceři závidím .

Offline Liesel
1628 příspěvků moje polička 05. května 2023 15:22

Evaeva Kan Sweet Potato Děkuji a gratulace předám rodičům

Od pratety se nic neočekává, ale prateta ráda obdarovává. Teď to bude pár drobností a ke křtu něco většího na památku.

Offline Liesel
1628 příspěvků moje polička 05. května 2023 15:27
Offline Miru
16002 příspěvků moje polička 05. května 2023 15:42

Dadoo 

(máš krásnou dceru!)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. května 2023 15:47

Liesel No já s prázdnou nechodím na žádnou návštěvu a jsem kmotra maminky, tak bych ráda udělala trochu radosti.

Offline Biely kvet
4139 příspěvků moje polička 05. května 2023 16:32

Dadoo Pekná a podobá sa na teba!

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 05. května 2023 17:18

Dadoo Co to máte za geny?! Dcera vypadá, jak kdyby přišla od maturity! Moc hezká fotka i dcera;-)

Pinot Noir Že jo, to si teď dělá ségra hrozně moc těch vyvýšených záhonů, normálně na zeleninu, a mezi to si sype kamínky, my na to se sambem čumime jak blázni a hlavně jako její muž....on je tak skvělej, on to celý dělá z prken, na místě těch předchozích záhonku v zemi, kde to všechno do teď rostlo a pěkně plodilo. já bych ji s tím normálně poslala do p..ele takové práce a jakoby proč? Myslím, že ani funkcne ani esteticky to nebude nic super a navíc když vezmu v úvahu tu práci!!! 

Offline 999
19399 příspěvků moje polička 05. května 2023 17:26

Dadoo Moc hezká holka :-).

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 05. května 2023 17:56

Děkuji vsem, mám z té fotky ohromnou radost, tím spíš, že mě s tou žádostí nejdřív skoro sprdla. Jestli jsem se nezblaznila. Ze za ním pro fotku nepůjde. Tak jsem ji vysvětlila, že pro sebe to dělat nemusí, ale pro svoji maminku by mohla 

A tak podlehla okolnímu nadšení.

Teď ji štve, že se předtím líp neučesala. Ale nebyl prý čas.

Karja no, dceři je 39.

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 05. května 2023 18:04

Dadoo No to já sice nevěděla přesně, ale bylo mi jasný, že 20 jí už víc než pár let není:-D.