Dadoo Děkuju, je fakt krásná, má být po kom ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Biely kvet To je krásné, kde to prosím je?
Sú tam takéto rozprávkové bytosti a mnohé ďalšie....

Dadoo strašně jste si podobné.
Mě už několik posledních let dělá radost rodné město, jak tu vše funguje. Máme opravené nádraží, zámek, park, náměstí, zrekonstruované koupaliště, chodníky do připojených vesnic, postupně se opravují silnice. Ve vedení města jsou dva spolky, které i přes rozdílné názory spolupracují a výborného starostu.
GChK Oooh, to je moc hezká pozornost.. ![]()
JankaM to se mi moc hezky čte...
Biely kvet Ooo. Děkuji pěkně, je to opravdu pohádkové.
Barvy vajec tatových slepic.
dzizisketa United Colors Of Vejce ![]()
dzizisketa To je hezké, my ted máme velikost vajec od XS až po L. Dá mi to práci namixovat to správně do receptů
Naskytla se mi příležitost jezdit na koni pár km od domova. Spolužák manželovy maminky má koně a potřebuje jezdce, tak jsem si byla dneska kobylku vyzkoušet . Bylo to super, jela jsem tam na kole, cestou zpátky jsem se zastavila u naší tůňky a poslouchala žáby. Kuňkala tam i kuňka![]()
No a pak večer na zahradu mi syn přinesl kafe a čtečku. No super odpoledne
Chci si na stara kolena koupit bezpectnostni vestu. Nemas nejaky tip? ABy me nezruinovala..![]()
Mulen já byla pro "páteřák" s dcerou ve specializované prodejně jezdeckých potřeb a nejlevnější byl za 15 tis.
takže jsem jí koupila tento a budu doufat, že ji dostatečně ochrání. Ale sedí pěkně a dobře se jí s ním jezdí, nezavazí.
Mulen tak to bohuzel neporadim, ja je chvili obhlizela ale zdalo se mi to vsecko nepohodlny, tak to nechavam konovi![]()
jinak zrovna vcera me napadlo, ze je to rok co jsem zacala znovu jezdit a ze ted teprve mam takovou tu jistotu (stat se muze samozrejme cokoliv)
dupali ten jsem si tam tuším zkoušela a dělal mi hrozný hrb
Propána, v které specializované prodejně si předtím byla?
viktorka_od splavu Zítra půjdu něco zkust do equiservisu. Já jezdím znovu pravidelně cca taky ten rok, ale teď zase ten nový kůň.. Plus westernové sedlo je taky nezvyk. No a čím jsem starší, tím se víc bojím, navíc jak na jízdárně skáču ohromné (rozumněj cca 40 cm
) překážky.
Mulen právě v Equiservisu
tak dej potom vědět
dupali
a sakra
Že se muž v pořádku vrátil z delší cesty autem.
Obvykle vůbec strach nemívám, ale teď jsem se bála. Naštěstí za to asi mohl jiný stav a ne intuice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“