Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 19. května 2023 19:59

Sweet Potato to teda muselo byt něco,  dcera je šikovná! 

A gratuluju všem úspěšným studentům a držím palce, pokud je čeká ještě něco dalšího. 

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 19. května 2023 20:01

Garfie ten koncert je bezva! Muz chvili poslouchal a rika "zvlastni hudba, dobry to je"

Offline Sweet Potato
39512 příspěvků moje polička 19. května 2023 20:42
Reakce na brrr:

Archeologické okénko- hrnce na dně jímky z 15. stol.

​Hezkyyy! Měšťanský dům?

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. května 2023 20:46

Garfie dívám se na ten koncert a je to super! Jsou moc šikovní. A teda to upozornění na začátku je pro našince takové lehce znepokojující :) 

Offline brrr
12068 příspěvků moje polička 19. května 2023 21:32

Sweet Potato V zásadě ano, kopeme na čtyřech původních stredověkých parcelách, které patřily k nejvíce lukrativním ve městě. Ale až do objeveni uhlí v 18. století byla Ostrava spíš provinční městečko, takže žádné luxusní předměty. Něco podobného jsme kopali už před třemi roky, tam jsme pořád na ty jímky čekali a nic (teda dvě jsme našli, ale nic moc v nich nebylo), teď je to taková malá satisfakce.

Offline clothilde
2017 příspěvků moje polička 20. května 2023 20:18

Udělal mi radost výlet do Prahy na Open House  . Byla jsem se podívat v Černínském paláci, v Divadle Na zabradli, prošla  si Jelenni příkop a Nový Svět. Prostě dneska jsem měla krásný den

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2023 20:49

clothilde já se zítra chystám do Pakulu. Chtěla jsem vzít dítě do Nové scény, ale nakonec frčí k babičce, tak zvládnu ještě něco

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 20. května 2023 21:16

My jsme dnes nedali Terminal4. Ta fronta na 3/4 hodiny mě odradila a odvezla jsem děti radši na Ladronku. Zítra jsem chtěla do města, ale dítě má slíbené péče i dortu, tak vlastně nevím..

Offline clothilde
2017 příspěvků moje polička 21. května 2023 08:07

continuity tak dlouhá fronta by mě odradila taky. V Černínském paláci jsem čekala cca 10 min a v divadle Na zabradli stejně. Jestli můžu doporučit, vězte se podívat tam. S průvodcem projdes celé divadlo i maskernu a krejčovnu. 

Offline cudzinka
92 příspěvků moje polička 21. května 2023 08:54

Koncert Depeche Mode. A navyše s dlho nevidenou kamarátkou. 

Offline brrr
12068 příspěvků moje polička 21. května 2023 11:57

Udělalo mi radost mladší dítě. Psala jsem si s paní učitelkou angličtiny kvůli poznámce a zlobení v hodině a mj. mi napsala, že je s angličtinou před zbytkem třídy. Příjemně mě to překvapilo a udělalo mi to radost, protože jednak na žádnou extra angličtinu nechodí, ani se s ním nikdo neučí a druhak, protože je trochu ve stínu staršího bráchy, který je extra chytrý a jde mu na co šáhne. Jako víme, že je mladší taky chytrý, ale už jsme na to tak nějak zvyklí (samozřejmě mu to neříkáme, nesrovnáváme a chválíme stejně).

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 21. května 2023 12:52

brrr moc ti rozumim. to já mám s matikou a fyzikou. Mladší je podle učitele v matice mezi nejlepšími ve třídě a celá ta třída je navíc prý o hodně lepší než paralelka. Já ji chválím, jenže ona vidi, jak je na tom s matikou ségra a to kolikrát padá čelist i mě.

Naštěstí je lepší v jazycích, tak má něco, kde se to vyrovná. Ale složitý to je. 

Offline Garfie
27853 příspěvků moje polička 21. května 2023 13:47

bram  Vidíš, mně už to ani nepřijde. 

A děkuju za pochvalu všem hudebním fanouškům! :-)

brrr Ti mladší to mají v tomhle těžší, ale najdou si svou cestu, neboj. Je dobrej! 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 21. května 2023 20:53

Včerejší koncert 90' explosion. Sice jsem tam byla pracovně, tak jsem si to nemohla užít na 100 %, ale i tak to byla pecka. A Twenty 4 seven naživo - neočekávaně se splnil můj dětský sen

Offline notna
8999 příspěvků moje polička 22. května 2023 09:59

O víkendu jeden velmi starý pán v zahradnictví. Vybírala jsem popínavou růži a přišel ke mně, pomohl mi najít tu pravou a ještě si se mnou o růžích moc hezky popovídal. Chodím tam často, jeho jsem tam ještě nikdy neviděla, ale asi to byl majitel nebo zaměstnanec podle toho, jak byl oblečený a pohyboval se tam. Snad na něj narazím i někdy příště.

brrr Radost ze syna chápu. Dcera angličtinu ze začátku bojkotovala, protože se do ní musela učit narozdíl od jiných předmětů, které stačilo ve škole vstřebat. Kašlala na to. Ale v šesté třídě jí doklaplo, že bez angličtiny to v dnešním světě fakt nepůjde, zahoužvila se a sama ji vyjednala přestup do skupiny s rozšířenou výukou a přes prázdniny se naučila na rozdílové zkoušky. A včera se vratila ze školního zájezdu z Anglie s kurzem aj. A při rozdělování do skupin byla v té nejlepší se staršími. Takže jsem tu s tím taky ve správném vlákně :-)

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 22. května 2023 13:39

Je to taková blbost, ale přijde mi to moc milý. Když zmíníte na instagramu Josefa Maršálka, tak vždycky zareaguje a do zpráv pošle nějaký ňuňu obrázek nebo komentář. Pokaždé mě to rozveselí :)

Offline 711990
18254 příspěvků moje polička 22. května 2023 14:12

bram jee to je vtipny!!! Ale vlastne i Maskrtnica tohle dela, potesi to:) 

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 22. května 2023 14:15

bram 

Potvrzuji, mně osrdíčkoval koláč podle jeho receptu, nemohla jsem z toho usnout

Offline notna
8999 příspěvků moje polička 22. května 2023 14:53

bram 711990 A ještě to dělá i Petra Burianová. Taky mě to vždycky od nich potěší.

Offline brrr
12068 příspěvků moje polička 22. května 2023 19:05

notna Teda, ta je taky šikovná, hlavně, že si to sama uvědomila. Naši kluci to nasávaji zatím tak nějak automaticky, jak teď jedou v tom basketu. Kdyby měli chodit do kurzů, tak je nepřinutím, takže jsem ráda, že jim to jde aspoň takhle.