continuity Je, gratuluju moc
Lama_z_Lana Super!
continuity Je, gratuluju moc
Lama_z_Lana Super!
Jos no tak ten je! Mně se právě tyhle trvalkové máky nějak nedaří.
A děkuju.
Lama_z_Lana gratuluju a hlavně žádný kuřáky kolem :)
bram mam radost ![]()
continuity gratuluji k praci
Lama_z_Lana gratuluji k bytu
continuity Lama_z_Lana Takový velký kroky, těšim se z toho s váma!
Lama_z_Lana to je velký krok, ať se ti tam krásně bydlí.
Děkuji všem ještě jednou, dnes mám po tom adrenalinovém rausi lehkou kocovinku. ![]()
brrr bram Lamicka Karja continuity 711990 Díky ![]()
No, bude to mazec, už se těším, až to všechno bude za mnou a zbyde už "jen" to stěhování. Uff, po 8 letech ze současnýho bytu.
Bude to mazec teda.
Vůbec jsem jsem nedoufala, že s mým omezeným budgetem dokážu sehnat něco, co splní většinu mých požadavků. Ještě jsem si vysmlouvala hezkou slevu. Mnou preferovaná lokalita, větší, ne jsem doufala, v dobrým stavu a když jsem sondovala SVJ, tak hospodaří velmi dobře a jako bonus krásný okna a dveře. I pidi balkónek ![]()
Lama_z_Lana tak super ![]()
Teď je fakt vhodná doba na nákup, dobře si udělala.
Lama_z_Lana to je super, moc ti to přeju!
Lama_z_LanaJako zasloužíš si to, měla jsi ohledně bydlení černých myšlenek už dost, tak ted už jen to dobré:-)
Karja Jo, to jsem fakt dlouho měla. Jako taky se mi z toho závazku "klepou kolena", bylo to dlouhý počítání, jestli jo/ne aby to i v tom nejhorším možným scénáři nebylo na krev.
Ale je tam fakt velký potenciál - pár věcí udělám teď, zbytek až se v tom prostoru trochu zabydlím. Je to po rekonstrukci, díkybohu citlivý, takže se tam dá nastěhovat úplně bez problému. A do budoucna to tam bude moc pěkný ![]()
Lama_z_Lana pokud jsi k tomu přistoupila takto odpovědně, bude to dobrý. U mnoha lidí nastane spíš obrácená situace, něco někde vydělají, s čím se nepočítalo, a splatí to nakonec dřív než původně plánovali.
Ale počítat je určitě potřeba s těmi negativními variantami.
Lama_z_Lana Waaaaaau ![]()
continuity bram
super!
bram continuity Lama_z_Lana gratuluju vsem :)
Lama_z_Lana to je super! Užívej bydlení!
continuity gratuluju! Zní to skvěle!
Lama_z_Lana jee, to je super! Tak at se ti dobre bydli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.