Lama_z_Lana gratulujem veľmi!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Před par týdny byl v praví na návštěvě bývalý šéf mého šéfa z USA. Můj šéf prilitl, že potřebuje kapesniky, že se jeho šéf v letadle nachladil. Věnovala jsem krabici mých vlastních a ještě jsem mu donesla nějaký balení a zeptala se, jestli by mu pomohl čaj, že bych ho zorganizovala.
Ted mi přišla taštička s bonbonierou a podekovanim. Nechala jsem si přání a čokoládu dala kucharce. Mám z toho radost hned nadvakrát.
Tabea To je hezké, když někdo dokáže ocenit maličkost. Tady by ředitel řekl, sehnal jsem vám ty kapesníky herr Boss (interní vtípek).
Radost mi udělal objev nové nádherné vůně přímo pod nosem. Při úklidu na dvorku jsem nemohla přijít na to, co to tam voní tak opojně. Tak teď chodím nasávat vůni kvetoucího vína.

Mne dneska konecne prisly prezidentske znamky, tak mam radost, ze tu objednavku posta nekde neutratila a zasilku dorucila!
Radosť mi urobilo, že bolo konečne! horúco ![]()
letfenixa to mne teda ne, mne by stacilo kolem 25-26°, cim jsem starsi, tim to vedro hur snasim. Takze jsem rada, ze letos nebylo vedro od kvetna.
tina tak to se nehodí nikdy! Snad se ti brzy uleví.
Nejkrásnější vůně na světě je vůně kvetoucího vinohradu!
Magda a kdyz neni vinohrad, staci vonici a bzucici lipy, to je pro me symbol blizicich se prazdnin.
Kokoska přesně! včera jsem se prošla pod lípama a dnes už jsem vytáhla lipový parfém:-)
viktorka_od splavu já si na něj hned vzpomněla, jak se tu ty lípy zmiňují. Je ![]()
tina přesně:-) brzy se uzdrav!
Kokoska asi jo, ale mně to horko nedělá dobře nikdy. Ale zatím je to dobré.
viktorka_od splavu jaky, jaky?
Magda nojo, tam jsem nikdy nebyla, vždycky jen na sklizeň
. Připomnělo mi to lípy, který chodím fetovat na náměstí, ale bylo to jiný, ale stejně úžasný![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025