Tady jsou samé dobré zprávy, všem gratuluju. K dobrým výsledkům, novému bydleni, nové práci i k malým radostem![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dočítam a gratulujem. Lama_z_Lana k novemu bytu, a tiez gratulujem šikovným detičkám. ![]()
dnes se nám povedlo vymalovat předsíň, wc a koupelnu. Akorát barvy jsem kupovala hned zkraje COVID, že budeme mít čas, ehm, vymalovat. Zbyly nam dvě piksle jedna s nápisem předsíň a druhá obývák a řekla bych, že do koupelny byl myšlenej ten obývák. Tak je to trochu žluté - v předsíni je přesně to, co tam doteď bylo, ale tu koupelnu si asi dáme ještě jednou. ![]()
A vyrobila jsem si za odměnu ze zdrojů z Billy kytku.

continuity To jste stihli dost! Já malování vůbec nemám ráda a odkládám co to jde. A kytku jsi zvládla krásnou!
Len no však my jsme za tři roky zvládli dva pokoje a teď tohle ![]()
continuity Tu koupelnu už určitě dotáhnete![]()
Len ještě zbývá obývák spojeny s kuchyní. ![]()
continuity kytičku je nádherná, toto fakt obdivujem, keď to niekto vie. Ja maľujem rada, je to relax.
Janulik03 Já maluju taky ráda, ale to vyklizení a uklizení, rada nemám. continuity Taky to chystáme na léto, ale už několikáté, tak uvidím
. Takže super, že to máte a kytka je krásná.
Janulik03 Já maluju taky ráda, ale to vyklizení a uklizení, rada nemám.
na to vždy milosrdne zabudnem. ![]()
continuity To bych nevěřila, že tak pěkne květiny mají v Bille. U nás je to vždycky jete snad každý den, i když to tam dovezou. Teď jsou hezké kytky na skarpach a v polích, ale my jsme nějaká zakletá vesnice, v okolí vůbec nic, pak jedu kousek dál a už jsou to pole plná chrp, škarpy plně těch zvonečku a růžových ,,kohoutku,, (taková ta květina rozcepyrena). Takže snad se k nějaké luční květině doberu než to odkvete
Renusatko Janulik03 Tak to vás obdivuji a za tři roky tedy zvu na welness. Ráno budeme malovat a pak si někam vyrazíme. Úklid mi tolik nevadí;-)
Tak to asi potom přijedeš uklizet k nám, na oplátku.
Renusatko Já myslím, že vy na mě máte moc vysokej standard:-D. Já to dělám všechno ,,razdvatri,, a nebo ,,to se pak samo nějak časem,,;-).
Malování mi nevadí, ale to oblepování. Teď jsme malovali jídelní kout, má to tak 2x2m, ještě samé průchody a okna. Vymalováno bylo za chvilku, oblepení trvalo tak 2x dlouho
Ale žádný úklid nebyl potřeba, jednou vytřít a hotovo.
Renusatko beriem výmenu, maľovať prídem ![]()
Karja
Já ne, to má chlap. Ale po malování to nevidí a neuklizí. Nejlépe to všude zabordelí a odchází. Já si malovat úplné sama, tak nic nenadělám, on to má fakt šilený.
Karja u nás to ten první den, teď sobota, šlo, ale musela jsem vybirat. vydrží to ten týden většinou. Ta vazba je zoufalá, je to spíš zvazek random kytek než kytice, ale já už jsem prevazovala i kytku z květinářství.
Evaeva Já už jsem velmi polevila v oblepování takových těch věcí jako vypínače, futra atd. Zjistila jsem (resp okoukala od manžela), že když to člověk hned zamokra utře vlhkým hadrem je to ve výsledku rychlejší a míň drbání.
Mrs.Robinson nevím teda, vždycky jsme s tím pak měli dost práce. Tentokrát to bylo právě v pohodě, akorát v tomhle prostoru, kde je vlastně jen jedna souvislá stěna, to byla trochu otrava![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my