Konečně pivoňky ![]()

Konečně pivoňky ![]()

...nádherné!
![]()
![]()
Krása!
barbucha miluju!

Taky mám ve váze pivoňky. Včera mě odbouralo video na YouTube (koukám teď na nenáročné kanály, lakování nehtů, co jsem si koupila hezkého a tak), kde mladá Američanka s očima navrch hlavy hlásila, že pivoňky jsou sice drahé kytky, ale stojí za to, protože... ony nevypadají pořád tak, jako když je koupíte - ony rozkvetou!!! Byla opravdu upřímně nadšená a vykulená, že tohle teda dřív nevěděla.
Garfie tomu moc rozumím!! Je tolik zajímavých věcí, co by chtěl člověk poznat! Nejde se věnovat několik let jen jedné.
marieu taky.. akorát mám pocit, že jsem je letos prošvihla. Všude už jsou pivoňky odkvetlý!
Vůně lípy.
(a není to vesnický román z 19 století)
bublifuk asi podle kultivaru, u našich nakvétají postupně, ty tmavě červené už jsou opravdu pasé, bledě růžové plné i jesnoduché a bílé jednoduché se dotoho teprve opřou. A až odkvetou i ty, přijdou na řadu růže-angličanky. A ty lípy. Ty zas ještě nekvetou u nás...
Ja si pamatuju, ze jsem na gymplu vubec netusila, co chci delat. Ve tretaku jsem o prestavce sedela v ucebne chemie, zrala jsem jablko (si to pamatuju dodneska)a cucela na nastenku s letackama na VS. Tak sem si rekla OK, pujdu na farmu. A tak jsem sla. S mensi prestavkou tam smrdim dodnes ![]()
Ale jestli do toho sla znova, to nevim ![]()
Lama_z_Lana Já jsem taky dlouho nevěděla, ale pak jsem taky takhle ve třeťáku hleděla do blba v čekárně u doktora a najednou mě bez jakýchkoli souvislostí napadlo, že bych mohla jít studovat architekturu a tak jsem šla :)
Lama_z_Lana Já se k archeologii taky připletla omylem a už mi to zůstalo.
marieu mam presne stejne pivonky jako na tvem obrazku a uz fakt konci. Ale byly nadherne, mela jsem plne vazy a jeste donesla mamce, mela z nich velkou radost. Jsem rada, ze muze mit v pokoji kytky.
barbucha to je nadherna kytice, tyhle mixy mam moc rada.
Kokoska to je hezké ![]()
Lama_z_Lana já to naopak věděla docela dlouho, ale zase si říkám, jestli jsem to neměla víc promyslet, jestli třeba nebyly i lepší možnosti (pro mě)![]()
Lama_z_Lana my na to téma občas v práci hovor zavedeme a jedna peprnější kolegyně je názoru, že by dcerám radši pracky zpřerážela![]()
marieu V Praze drevite ruzove jsou pryc, mne ted dokvetly spolu s cervenymi a tyto pojedou letos poprve. Vubec nevim, co jsou zac
Lama_z_Lana Já se k archeologii taky připletla omylem a už mi to zůstalo.
Na archivnictví jsem šla proto, že jsem původně chtěla studovat knihovnictví, ale v roce 1990 tam chtěli při přijímačkách znalost dvou cizích jazyků. A to jsem nedokázala. Archivnictví mi naivně připadalo jako příbuzný obor. Tak jsem archivář, celý život v jednom archivu. A neměnila bych.
Jos máš je parádní!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.