Řvousenka Já na literaturu, vaření a různé náhodné popkulturní nesmysly ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Aranel
Gratuluju!
My se dnes zastavili pro vodu a nanuky v místním muslimském krámku v nějaké malé díře (jsme v Malajsii) a kluk za kasou byl tak strašně nadšenej, že mi to vylepšilo celý den! Vyptával se odkud jsme (prý jsme první cizinci, co tam kdy nakupovali), jakým u nás mluvíme jazykem, jakou máme měnu, jaké je tam počasí, normálně byl tak strašně upřímně zvdavej, doslova mu zářily oči, je úplná radost někoho takovýho potkat!
Garfie to je hezký. Máte v plánu navštívit Melaku? Doporučuju, moc pěkný místo s výraznou holandskou stopou. A užijte se dovolenou!
Garfie Lidé jsou někdy darem, testem a nebo trestem.
Garfie Lidé jsou někdy darem, testem a nebo trestem.
...yes
(i když - to slovo trest se mi tam nelíbí. Spíš vždycky říkám, že někteří lidé jsou mým zenovým mistrem... ...mám se od nich něco, přímo či nepřímo naučit...)
clothilde To bych moc ráda, ale my jsme na Borneu. A už odlétáme :-(
rozumný člověk, škoda ho...takže vlastně nejde mluvit o radosti
Dneska mi udělalo radost auto, nejspíš příbuzných od barbucha ![]()

stes taky jsem přemýšlela kam s tím tady, moc doufám, že ho za ten dopis neprotáhnou kanálama
stesPána neznám, ale souhlasím s ním. Nechápu, že nějaký student nesnese kritiku.
Radost mi dělá bujarý život v naší minizahradě. Mladí rehečci z minuloměsíční snůšky se odstěhovali, tak mě přepadl syndrom prázdného hnízda, ale vzápětí jsem zjistila, že se nám v přísavníku ubytovali kosovi a už je tam pět hladových zobáčků. No a aby toho nebylo málo, tak rehkovi jedou druhý kolo, samička už zasedla a očekáváme nové přírůstky. Je to legrace je všechny pozorovat.
Kan já hlavně nechápu ty názory těch studentů, viz "Islámský stát se nesmí diskriminovat", jako co to je, kdo to do nich hustí, pod čím vlivem jsou?
Mermaid Prostě jsou hloupí, to jinak není možný.
Mermaid přesně tak, můžu si myslet o té komunikaci cokoliv, nebyla jsem u toho, známe jenom vyjádření jedné strany.
Ale hájit Islámský štát, proti kterému jsou příslušníci Al- Káida úplní žabaři? ![]()
continuity a dalsi bude co? Ukrajina si za to muze sama, protoze diskriminuje obcany Putinova statu?
bram Akorát že rehek hrozně řve! Žádný šveholení, píská jak alarm ![]()
No to by se mi líbilo! ![]()
Aranel řvou a kadí na prádlo na sušáku. Ale když tady pak pozoruju, jak se ti malí rozcuchaní pupíčci učí lítat, tak jim všechno odpustím :)

letfenixa mne je lito, ze Caputova uz nechce byt prezidentka. I kdyz ji celkem chapu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025