Kokoska tak to vieš, že polovica národa je z toho smutná. A tiež ju chápem.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
letfenixa
Je skvělá! Pocity máme asi všechny stejné...velká škoda, ale chápu ji.
Slečna manažerka z Mirákula
s takovými lidmi spolupracovat je čistá radost. Jdu jí nachystat lahev něčeho dobrého.
letfenixa na takových podpatcích chodit po zahradě!
![]()
Aranel ale zas jí to sakra sluší..! ![]()
Pavlena Jo, to měl bejt výraz obdivu!
Aranel šak jasný
, babička říkala: parádo, trp..! ![]()
Aranel Já bych je hnedle dala dohromady, takový hezký lidi![]()
notna Rozumím ti. :-(
notna je to tak. Po dlhej dobe človek, za ktorého sme sa ako národ nemuseli hanbiť. A Danko, ktorý v 1 vete urobí 4 chyby (gramaticke, logické, ...) o nej napísal, že konečne konci nekompetentna osoba ![]()
Sraz spolužáků, tentokrát Drážďanech. Výstava všechnu moc imaginaci! je absolutní bomba.
Ne dnes, ale včera. Závěrečné klauzury na synové škole. Poprvé pc hra a u druháků práce v týmu. To už bylo hodně zajímavé. A potom nejen jejich práce, ale všeobecně mi to přišlo všechno neskutečné, co dokážou a jak krásné věci vytvořili.
No a potom výborné vysvědčení, které konečně zavřelo pusu všem kecalům, že slovní hodnocení je k ničemu a mají to vše bez práce na soukromé zš.![]()
Renusatko to je krasny
tak pekne prazdniny!
viktorka_od splavu GarfieNakonec tam jedna dvojka je, ale takový vysvědčení jsem roky neviděla. On ty známky neměl a starší každej rok dělal nějaký reparát, tak do záři nebylo nikdy jasné kam a jestli nastoupí
. Až loni byly klidné prázdniny, když na první pokus odmaturoval.![]()
Návrat domů.
Vůbec jsem si neuvědomila, že se mi tak stýskalo. A i když jsem tady byla o Vánocích, teď je to úplně jiné, léto, česká krajina, vůně, lesy, zelená pole, moje zarostlá předzahrádka, kvetoucí růže, zahrada připomínající džungli (ač mi soused posekal trávu), pavoučí mumie v koupelně, prosecco se ségrou, povídání pod pergolou až do noci, káva na schodech se sousedkou, kostelní zvony, tři nevybalený kufry, dítě spící nad Rychlými šípy v posteli plné hraček, frgál od maminky, tvarohový knedlíčky s jahodama, tohle je štěstí....
Garfie tak si to užívej do zásoby ![]()
Garfie Vítejte doma a moc si to léto užijte!
Garfie zni to přímo idylicky, popis jako marieu-den, tak si to vychutnej :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY