letfenixa to mám malú dohodu, ale už som si bola aspoň pre počítač a tak. Musela by som na pracák kvůli zdravotnému poisteniu, ktoré si tu nemôžem zaplatiť sama a to sa mi nechcelo.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity aha
999 garfie .jste krásné
... a jsem s Vámi
...moc mi to pomáhá Děkuji.
Lamicka gratuluju!. Krasne se to cte
, i proto, ze moje neter podobne problemy ma, uzkosti, panicke stavy a sebevrazedne myslenky. Je ji tepeve 13
a lecba bude asi beh na dlouhou trat.
Catherinne Marielle monr Tak Betty continuity Díky, tohle je prostě kouzlo Parfumanie :-).
Janulik03 Něco se připravuje, dáme vědět :-).
999 ha, parfu zájezd do Japonska ![]()
Karja bublifuk slniecko Marielle Mulen děkuju ![]()
Mulen to mě mrzí, je to opravdu hrůza, kdo si tím neprošel, neumí si to představit. Pro takhle mladého člověka, vlastně ještě dítě, to musí být moc těžké. Navíc i když si myslíme, že se o tom mluví, hrozně málo lidí ví, co to je, co obnáší léčba, pro mnoho lidí je to tabu nebo zesměšňují terapie. I proto jsem se rozhodla, že o tom budu mluvit otevřeně, když se mě někdo zeptá. Držím palce, ať se neteř cítí co nejlépe. ![]()
Mulen moc držím neteři palce. Dcera mé kamarádky se nedávno pokusila o sebevraždu, naštěstí všechno dobře dopadlo. Bohužel dětská psychiatrie a psychoterapie je u nás veliký problém, doktorů je zoufale málo a čekací lhůty jsou strašné. Na psychiatrii se dostanou jenom ty děti, které si už ublížily, ostatní mají smůlu a nejsou tak akutní. Bude to běh na dlouhou trať, ale když bude mít podporu rodiny a dobrou terapii, určitě to zvládne.
A jak říká Lamicka, ta bolest duše je strašná. Strašně strašná. Panickými atakami a úzkostmi jsem procházela minulý rok po covidu a vůbec bych si nedovedla nikdy představit, jak je to hrozné. Zcela rozumím lidem, pro které je v tu chvíli jediné východisko je skočit z mostu, protože v tom akutním stavu máte pocit, že jiné řešení prostě neexistuje. A musím říct, že mi pomohlo místní osazenstvo, dohodilo mi príma terapeutku a pomohlo i osobními radami a zkušenostmi. Ony ví, kterých se to týká :)
A protože jsme v radostném vlákně, tak bych chtěla říct, že mi je už taky celkem fajn. A jestli pojede CK Parfu do Japonska, tak jedu taky! :)
bram Držím palce, ať už je jen dobře. Zatím to není Japonsko, ale Kroměříž :-). Jsi samozřejmě zvána :-).
999 zavidim moc, ale jak to znam a vidim svuj diar, pro me ten zajezd nebude. Tak doufam aspon v obrazovou dokumentaci!
999 děkuju. A Kroměříž se mi tematicky hodí :))
Mulen ty hormony v pubertě s těma dětma hrozně cloumají a citlivější jedinci si s tím moc neumí poradit, ale není na tom nic špatného, cítit se blbě a určitě to bude zase dobré. Trpělivost, čas a správná psychofarmaka dovedou zázraky a hodně pomůžou. Moc držím palce.
bram Držím palce, ať už je jen dobře. Zatím to není Japonsko, ale Kroměříž :-). Jsi samozřejmě zvána :-).
Hurá, konečně něco co mám relativně blízko
Sluší vám to, a taky jste pěkně sladěný! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025