Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
35579 příspěvků moje polička 12. července 2023 10:27

Kan 

Hehe. Ta "prohibice" má prostě svoje stinný stránky - ve Švédsku si v sámošce chlast nekoupíš... a to tě eště sledujou kolik a jak často, v těch specializovanejch obchodech. Nevím jak to maj v Dánsku, tam už snad přišli k rozumu Prostě odříkanýho chleba... atd.

Navíc nejsou plnoletý, nechytli by se ani tady - pevně doufám, že v hospodě jim nenalejou!

Offline Kora
příspěvků moje polička 12. července 2023 10:51
Reakce na barbucha:

Včera mi udělalo radost, že jsem se konečně dočkala zřítelnice a boyfrienda!

Nicméně původně neposkvrněnej kvartýr se v pikosekundě změnil v kůlničku na dříví neb mladí a neklidní se imrvére žertovně pošťuchujou, což má za následek rozbitou vázu (a následnou potopu), řekla bych že i tu utrženou sprchu a rozsypaný oříšky a chipsy nám křupou pod nohama všude... kuchyň je od výroby drinků zacákaná až po strop - milujou hlavně ty s kondenzovaným mlíkem, protože moc hezky lepí.

Ráno mi milostpán třesoucí se rukou předložil téměř prázdnou lahev od vodky (no neměl jim ukazovat kde ty flašky má) a vzal psa, že se jde uklidnit ven. Já prchla do práce. Holt už jsme něčemu takovýmu odvykli - jsme citliví senioři! 

​Jj, to je u nás normální stav. Už jsem vůči tomu imunní.

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 12. července 2023 20:51

Vymalovala jsem kuchyni. Sice jsem byla chvílema dost sprostá, ale ufffff je to. Zítra úklid a muž snad položí novou podlahu. V mezidobí brousím židle a budu je znova mořit. 

Offline Tabea
8005 příspěvků moje polička 12. července 2023 20:59

tzaziki Ty teda víš, jak si tu dovolenou užít!
Máš naplánovaný taky nějaký volno pro sebe?

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 12. července 2023 21:39

TabeaNooo, ono je asi to volno hlavně tento týden, protože obě děti jsem udala na příměstské tábory. Ale v pondělí jsem byla na bruchi s kamarádkou, pak procházka a oběd. Jo a v pondělí jedu s kolegyněma na kola. To asi bude muset stačit. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2023 14:19

Ve stínu mi byla zima

Offline Mha
příspěvků moje polička 13. července 2023 14:26
Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2023 14:28

Mha a na slunci vedro. Co víc si přát?Akorát jsem si připadala trochu jako blázen, když jsem každých pět minut měnila lavičku.

Offline žluťásek
8830 příspěvků moje polička 13. července 2023 15:10

Evaeva kde jsou lavičky se zimou?? Jedem tam taky! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2023 15:12

žluťásek u nás za barákem, je to severní strana. Ale teď už tam zima nebude, už tam svítí slunce. Ale dopoledne tu bylo "chladno" ve všech stínech, dneska to celkem jde.

Offline žluťásek
8830 příspěvků moje polička 13. července 2023 15:17

Evaeva syna dnes hlídala mamka a prej jim taky byla dopoledne zima! Závidím

My jedem k potůčku na Hládkov, dnes je myslím ten den, kdy tam neshoříme během deseti minut. Tak moc by to tam chtělo nějaké stínění, plachtu jak se dávají nad pískoviště. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2023 15:37

žluťásek já bych je taky ráda někam vzala, ale všechny ty vodní věci jsou na slunci (akorát v thomayerových sadech bylo příjemně), na mě je i dneska moc hic, abych byla pořád na slunci. Navíc máme všechno nějakým mhd, tak abysme neumřeli už po cestě.

Offline 999
19680 příspěvků moje polička 13. července 2023 16:18

Slibovala jsem výlet do Kroměříže, tak tedy pro případné zájemce :-). Jedeme tam 5. a 6. srpna, budeme tam spát. Je to open akce, kdo se chce přidat, může. Je na vás, jestli si ubytování zajistíte sami nebo tady budete hledat parťáka do dvojice. Jedno auto z Prahy je naplněné, druhé je možné přidat. Lze cestovat samozřejmě i po vlastní ose :-).

Offline stes
9095 příspěvků moje polička 13. července 2023 17:35

Vítězství Markéty Vondroušové. 

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 13. července 2023 18:34

Ja jsem asi divna, mozna mam spatny krevni obeh ci co, ale kdyz je velky horko, je mi nekdy zima na nohy. Takze jsem sedela vecer v nocni kosili na raminka a s backorama emu na nohach

Offline Tak Betty
6074 příspěvků moje polička 13. července 2023 19:06

Kokoska ja jsem i ve vedrech doma v ponozkach i přes den.

Offline Ounz
20470 příspěvků moje polička 13. července 2023 19:06

999 a co máte na programu :)

Offline žluťásek
8830 příspěvků moje polička 13. července 2023 19:43

Evaeva já můžu ve všední den doporučit tu Petynku, po čtvrté hodině už je dětské brouzdaliste celé ve stínu. Kolem jsou ze všech stran lavičky nebo se dá dozorovat i z deky na trávě, když ti neva ležet trošku v kopečku. Vody je tam tak akorát, aby si zablbli, ale nehrozí snad žádný nebezpečí, když nestojíš přímo s nimi.

Ještě gutovka má vodní pumpu odpoledne ve stínu, stejný typ jako v thomayerových sadech. Tam se dá celou cestu metrem. 

Offline 999
19680 příspěvků moje polička 13. července 2023 19:49

Ounz Vše, co Kroměříž nabídne :-). Zahrady, Arcibiskupský zámek (tam já chci vidět hlavně Tiziana), galerie, kostely...Večer posedět někde u vína, prostě pohoda :-).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2023 19:53

žluťásek gutovku znám, ale ta je moc rozlehlá, to prostě musí být fajn počasí, tam je nemůžu pozorovat z jedné lavičky. Na koupání mám v merku Radotín, mně se vyplatí vyrazit spíš dopoledne, odpoledne je předám tatínkovi;) I teda musím říct, že k odpoledni ztrácím chuť a sílu na větší akce. Kousek od nás teď otevřeli velké hřiště s mlhovištěm a po měsíci mlhoviště zase zavřeli a dělají nějaké úpravy