brrr Ty jo, to se mi líbí ještě víc než držák na rožeň.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
999 Mi taky, to akvamanile byla ozdoba tabule, držák na rožeň je čistě utilitární věc. Akorát je vůbec neznáme, resp. často nejsme schopni je identifikovat.
brrr obojí moc zajímavý
Nechtěla bys udělat archeo- parfusraz? Samozřejmě vzdělávací a osvětový, ale kdyby bylo potřeba, lopaty povětšinou máme ![]()
andulka01 Jak mám ten výzkum, tak moc nic nestíhám, ale kdokoliv bude mít cestu do Ostravy a čas, tak se může zastavit na čumendu.
Jinak pro zájemce o archeologii (připomínám mitford sister ) existuje akce Archeologické léto
brrr ty kopeš na tom bývalém parkovišti vedla Masarykáče?
Fakirka jo, hned vedle kostela.
brrrpočkej, počkej, to je ale promarnena príležitost. Mohli byste to prodávat jako zážitkový kurz, třeba za litr na den archeologem. Vrazíš jim ty lopaty a nemusíš se trápit s brigadnikama. ![]()
continuity Vím, vím, opálení a fyzička jako bonus.![]()
Popravdě, jestli bude příští týden přes třicet, tak tam všichni dopadneme jak žížaly, co po dešti nestihnout zalézt. Zbydou z nás zeschlé placičky.
brrrdíky za připomenutí, určitě pár akcí chytneme:)
Kdybys potřebovala neunavnýho sedmiletýho hraboše, tak ti ho tam pošleme :))
Epesní západ slunce v Českém středohoří ![]()

Mulen ty hormony v pubertě s těma dětma hrozně cloumají a citlivější jedinci si s tím moc neumí poradit, ale není na tom nic špatného, cítit se blbě a určitě to bude zase dobré. Trpělivost, čas a správná psychofarmaka dovedou zázraky a hodně pomůžou. Moc držím palce.
děkuji
, to jsou povzbuzující slova.
Dvě malé obyčejné radosti: vyměnila jsem dceři na šatech skrytý zip a manžel zprovoznil doma chlazení![]()
Včera mi udělalo radost, že jsem se konečně dočkala zřítelnice a boyfrienda!
Nicméně původně neposkvrněnej kvartýr se v pikosekundě změnil v kůlničku na dříví neb mladí a neklidní se imrvére žertovně pošťuchujou, což má za následek rozbitou vázu (a následnou potopu), řekla bych že i tu utrženou sprchu
a rozsypaný oříšky a chipsy nám křupou pod nohama všude... kuchyň je od výroby drinků zacákaná až po strop - milujou hlavně ty s kondenzovaným mlíkem, protože moc hezky lepí.
Ráno mi milostpán třesoucí se rukou předložil téměř prázdnou lahev od vodky (no neměl jim ukazovat kde ty flašky má) a vzal psa, že se jde uklidnit ven. Já prchla do práce. Holt už jsme něčemu takovýmu odvykli - jsme citliví senioři! ![]()
barbucha
snad to prezijete v zdravi!:-))
barbucha
no , zvyknete si
No jo von to je trochu rozdíl mezi dřívější malou nesmělou zřítelnicí a voprsklou dračicí co přijela včera ![]()
barbucha těším se na report z dalších dní, vypadá to pro nás čtenáře velmi slibně už po prvním večeru! děkujeme!!!!!
barbucha u nas to ešte snad ešte chvíľu vydrží. Aj ked prevrátené oči su denne. No je zmena, verim.
barbucha Takže pije jak Dán, už neplatí, jo? Seš ve správným vlákně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my