Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline brrr
12288 příspěvků moje polička 16. července 2023 13:08

continuity Držím palce, ať všechno klapne.

Offline continuity
42606 příspěvků moje polička 16. července 2023 13:55

Makara brrr děkuji. Další kolo bude občanství a tam čekám větší problémy. 

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 16. července 2023 16:02

continuity nakonec to nebylo tak hrozné, jak to vypadalo, když přišlo první zamítnutí žádosti sepsané právníkem naprostou nesrozumitelnou češtinou. Úřad dělal obštrukce, ale vytrvali jsme a na to, co nebylo možné úředně doložit, nakonec stačilo napsat čestné prohlášení. Držím palce! 

(Navíc ty umíš jednat s úřady a neodradí tě šroubovaná úřední čeština...)

Offline continuity
42606 příspěvků moje polička 16. července 2023 16:36

Mohučanka s úřady to fakt neumím. Vždy je kdovi proč naštvu a začnou na mne když ne řvát, tak alespoň být hodně úsečný. A to se tam chovám fakt zdvořile a podle možností i mile. 

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 16. července 2023 17:35

continuity rozhodně to umíš líp než náš žadatel, tím jsem si jistá. Navíc všechno probíhalo korespondenčně (žadatel není z Prahy).

Offline continuity
42606 příspěvků moje polička 16. července 2023 17:57

Mohučankahlavně jsem nasla jazykovou co jazykové testy dělá za půlku peněz než státem pověřené testovací ústavy a snad se půjde domluvit i nějake inteligentnější formě,že tam člověk stráví v případě špatného losu celý den od devíti do devatenácti bez přestávky na oběd. Když jsem četla ten harmonogram zkoušky, připadala jsem si jak ve středověku. . 

Offline dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 16. července 2023 20:18

Dnes se těším do postele. Zdál se mi super sen, a to sériově, když jsem se dvakrát vzbudila, zase pokračoval, tudíž doufám v další díly dneska!

Offline Marielle
příspěvků moje polička 16. července 2023 23:23

Moje Lásky dorazíly ve zdraví do cíle (800km autem), díky šikovné Mamince ... 

Offline Liesel
1655 příspěvků moje polička 17. července 2023 08:13

dzizisketa takové sny mám ráda a to pokračování je nejlepší

Já včera snad poprvé viděla vyskakovat paragány z letadla, včera odpoledne dva přelety a pokaždé sedm kousků.

Offline andulka01
12778 příspěvků moje polička 17. července 2023 10:05

continuity Moc držím palce ať to jde v rámci možností hladce.

Offline andulka01
12778 příspěvků moje polička 17. července 2023 10:54

minulou neděli

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. července 2023 12:22

andulka01 Super! Přijela pouť, bude pouťová zábava na dědině, hasiči budou grilovat sele a hasit žízeň a za kuropění bude koupačka v rybníku.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. července 2023 12:30

Černá kočka dočítám po dovolené a k těm úzkostem a pochopení okolí jsem ti ještě chtěla napsat, že mi pomohlo jít na pochybovače vědecky. Načetla jsem si o tom knihu a brožurku (volně na netu) od Praška a vysvětlovala a vysvětlovala. Co se se mnou děje (jak to vznikne a funguje), proč mě to tak vyčerpává (že ataka je skoro jako maraton), proč se tempu má přizpůsobit okolí (únava to zhoršuje). Člověk se setká s různými reakcemi, ale pomohlo mi mít argumenty. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 17. července 2023 16:02

continuity moc ti drzim palce. Nebylo by to v jinem kraji rychlejsi? 

Offline continuity
42606 příspěvků moje polička 17. července 2023 16:39

Díky všem,yeni palců pomohlo. 

Antje on line to nešlo, ale na telefón mi termín na čtvrtek. 

Pan byl moc milý. 

Offline Kokoska
34614 příspěvků moje polička 17. července 2023 21:04

At zijou ubrousky do pradla z DM! Bily vzor na modrych satech je zase bily a ne tu a tam s ruzovym obrysem (vloudila se podla seda ponozka s cervenym lemovanim).

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 18. července 2023 06:54

Ujela jsem toho mnoho na kole, v luxusní společnosti. Smích, jídlo, smích, smích.

Offline barbucha blogger
35579 příspěvků moje polička 18. července 2023 11:23

Mladí a neklidní mě vytěžujou tak, že nemam skoro čas na nic jinýho... absolvovali jsme každej den něco. Hrad a okolí - byl. Staromák atd. - byl. Petřín - taky. Westfield Chodov (na přání) - rovněž a zřítelnice si tam zakoupila v COS!!! minisukni! Další den bylo koupaliště... provezli se historickou tramvají... dneska zkusej asi lodičky... zítra snad dáme tu kostnici...

Už si sice s nima dávám spicha "dole" ve městě (a to máme zrovna každoroční výluku tramvaje, sakra) a po večerech se zabavěj sami - no aby ne, oblíbili si ten Střelák, kde se seznámili s místní omladinou... ale jsem vy-ří-ze-ná. Nicméně je musím většinou na místo určení aspoň dopravit, protože ty lemry by jinak zůstaly v pohodlí domova a horizontální poloze (teda než by byl čas skočit si na jedno. nebo dvě.) a z Prahy by neviděly nic. 

V mezidobí skáču kolem plotny (boyfriendovi velmi zachutnala česká kuchyně, druhej den prosí o zbytky), protože by snad jinak začali ohryzávat i nohy vod stolu... no mládež ve vývinu prostě. Samozřejmě přes den to jistí pražský pohostinství, ale někdo jim zřejmě nakukal, že je u nás zvykem mít i denně teplý večeře

Příští tejden si beru dovolenou na zotavenou

Online Karja
44409 příspěvků moje polička 18. července 2023 11:25

barbucha :-D:-D ty teplý večeře mě dorazily! 

Offline barbucha blogger
35579 příspěvků moje polička 18. července 2023 12:15

Karja 

No voni se denně drze ptaj, co bude k večeři!