Potkala jsem pěkného policajta, ale tak moc, že jsem se za ním i otočila ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
RoSa taky jsem viděla růžový prdelky. ![]()
Karja asi to je forma. Nasla jsem podobny ne-li stejny https://restaurantguru.com/Dolciaria-Pina-Pasticceria-Bergamo-Almenno-San-Bartolomeo#gallery
RoSa je to forma, nedavno to bylo v nejakem receptovem casopise, taky jsem se na to chytila , abych pak zjistila, ze je nutne koupit formu
Dortík je z formy, stojí na křipavé placce z upečených sušenek s máslem a je ze dvou vrstev ganache (řekla bych, že čokoška mohla mít 70%) s mezivrstvou malinového želé. Povrch je nastříkaný nevím čím, je to velmi efektní.
tina Jeee, jaký? Odkud? Takový rozumný dárek chci taky ![]()
Potkala jsem pěkného policajta, ale tak moc, že jsem se za ním i otočila
Jeden čas mi na IG vyskakovali videa s italskými policisty, kteří postavali v hloučku na ulici nebo v kavárně a u toho byly popisky ve smyslu zatkni mě nebo chci být zatčena ![]()

RoSa Díky za připomenutí.
To bylo tehdy naprosto luxusní, ten inzerát ![]()
Jinak mam radost, že Holter (značně votravnej teda) ukázal, že mam tlak jak mimino! Doktorka se zřejmě trefila s tím, co mi naordinovala... akorát teda jsem měla trochu zvýšenej tlak včera mezi čtvrtou a šestou - co jsme seděly v Red Pifu! Zajímavý! ![]()
On tam něco řešil, resp. když jsem šla kolem poprvé, před jedním domem stála záchranka a policie, když jsem se za třičtvrtě hodiny vracela, stál tenhle před vchodem u vedlejšího paneláku a vykuřoval. Jako ale tak pěkného chlapa jsem dlouho neviděla, a ještě v tom jejich mundúru vypadal echt skvěle. Mladý, vysoký, blonďatý, úplně můj typ ![]()
dzizisketa To jsi měla aspoň zkusit zakopnout nebo tak něco ! Já bych teda určitě zakopla nechtěně nebo něco podobně trapného by se mi povedlo. To já umím moc dobře, když chci udělat dojem ![]()
![]()
Já jsem měla s sebou kočárek a psa na vodítku, to by to zakopnutí možná bylo až moc efektní ![]()
dzizisketa Hahaha, mně se líběj docela hasiči, ale fakt. Moje segra všechny zná (jakože všechny lidi kdo bydlí v tomhle okrese asi hahaha:D), a tuhle mi na to, že jsem před stanicí potkala pěknýho chlapa říká "panebože, kterej se ti tam může líbit, vždyť tam pracuje ten a ten, a manžel týhle, brácha týhle, tenhle kluk z týhle třídy..... to jsou strašný zjevové". A pak mi jeden kamarád hasič říkal, že některý ženský jsou uplně jak pitomý, že vidí tu uniformu a můžou se zbláznit, že to jeden den jedeš k ťukanci na autě a druhej den už za řidičkou, že to je hrozný a že ti kluci toho teda dost využívají:-D. tak to jsem asi já, no:D
marieu srdíčka v obložení prdelek :-), boží
continuity Lega jsou úžasný![]()
dzizisketa Tak já mám taky jeden nádhernej exemplář policisty :-). Je to jeden z těch, co u nás v ulici hlídají ambasádu, takže mě párkrát v měsíci zastaví a kontroluje auto. Pokaždý mám cukání mu říct, že takhle pěknýho chlapa jsem už dlouho neviděla :-). Ale pak si řeknu, že bych ho uvedla do rozpaků a bylo by to trapný při každý další kontrole :-). Já to ale beru fakt jen v estetických kategoriích :-)).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.