Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 16. října 2023 13:44

Evaeva nj a pak se ti dcera vda do zahranici a prd

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 13:48

viktorka_od splavu no jo, stát se může cokoliv Ale volat ti může, v tom je to dneska jednodušší než dřív.

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 16. října 2023 13:49

Evaeva no to jo, i relativne casto lita, ale s tim miminkem az bude tak to bude proste maalo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 13:53

viktorka_od splavu to rozumím. Já myslela ten vztah matka - dcera, prostoru užít si vnoučátko bude málo. Nedivím se, že tě to mrzí

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 16. října 2023 14:11
Reakce na Archivářka:

Já to tam trochu znám pracovně, muž vůbec a byl hodně překvapený a nadšený. Nejvíc ho potěšilo popraviště v Horním Slavkově. Prej jestli má bejt někdy popravenej, tak tady.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. října 2023 14:21

999 anebo jako moje svagrova, ktera po svoji mamince hlidani nechce a spis ji brani a moji mame(svoji tchyni) neustale vycita, ze hlida malo a ze by si mela brat vnuka na vikendy

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 14:22

711990 no někomu se asi nezavděčíš.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. října 2023 14:24

Evaeva jj nekterejm lidem je vsechno malo. Ted mi rikal kamarad, jak zaridil, aby prijela jeho mama hlidat deti a on se zenou mohli na koncert, a manzelka mu vynadala, ze o to nestoji, ze akorat musi kvuli jeho mame uklizet(nemusi, jeho maminka je uplne normalni a fakt ji neprijela kontrolovat stav uklidu)

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 16. října 2023 14:55

Renusatko no já ti nevím, já to znám zase z opačné strany a od kamarádek slyším, jak prarodiče nemají o vnoučata extra zájem, a to jsou všichni celkem normální. Hlídání je komodita vyvažovamá diamanty Třeba my, když chceme přijet s dětmi k tchyni, tak nejdřív slyšíme plány na x víkendů dopředu, a pak z toho stejně nic není. Když jsme nabídli přivézt čtyřleté dítě na víkend, tak ne, nejdřív za pár let, protože na ně není zvyklá...Jako mně je to jedno, protože moji rodiče zájem mají, a to je pro mně priorita. Až budou mít holky patnáct a babička už bude mít konečne procestováno a odpařeno, tak asi z vikendu u babi odvařený nebudou.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 16. října 2023 14:57

711990 perly sviním házet... pořád se někdo vnucuje s hlídáním, aby mohla v sobotu večer ven, to je těžkej život

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. října 2023 15:15

monis vid

Offline Blanka
příspěvků moje polička 16. října 2023 15:22

Nám už vnuci odrástli do puberty, a to je potom už niečo iné . Ale to, čo sme s imi, a oni s nami zažiii  od ich najmenšieho veku  po súčasnosť / aj to, čo ešte ,dúfam zažijeme v budúcnosti /  ostáva ako najkrajšia, najveselšia, najzaujímavejšia spomienka . Všetci sú v cizine a tak nie sme spolu  tak často, ako by sme my aj oni chceli ,a možno aj preto sú naše zážitky také intenzívne, lebo vždy pripravujeme  nejaký zaujímavý program . Starí rodičia, ktorí majú vnukov pri sebe častejšie, ba dokonca denne , sú v inej polohe, nedá sa každý jeden deň robiť niečo úžasné . Ale aj pri všednom živote  a rozumnej „ delbe práce“  s rodičmi vnukov  si myslím , že tí , ktorí sa tomu tak  vehementne  bránia  o veľa prichádzajú, a svojich vnukov zasa o veľa ochudobňujú . 

Ale asi ako sú mladí ľudia, ktorí nechcú mať deti, tak to môže byť  podobne  so starými rodičmi a s  vnukmi .Možno je to  trochu sebecké .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2023 15:45

711990 no, příště už to ten kamarád neudělá.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:11
Reakce na 711990:

Evaeva jj nekterejm lidem je vsechno malo. Ted mi rikal kamarad, jak zaridil, aby prijela jeho mama hlidat deti a on se zenou mohli na koncert, a manzelka mu vynadala, ze o to nestoji, ze akorat musi kvuli jeho mame uklizet(nemusi, jeho maminka je uplne normalni a fakt ji neprijela kontrolovat stav uklidu)

​Tak at prijede ke mne, já jsem s manželem 11 let skoro nikde bez dětí nebyla!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:26

Luna uz si ji zabiram pro sebe!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:36

monis Tak jasně, někdy ty prarodiče nebo naopak děti,  člověk nechápe. Taky mám kamarádku a to je dokonce její dcera, které nechce hlídat vnoučata, protože nemá čas. Jenže ona je sama a mladá, takže někoho nahání, cestuje, chodí s kamarádkama, do toho zahrada, koníčky. U ní to beru tak, že měla dceru brzy a vlastně před tím manželstvím a těhotenstvím o všechen takový čas přišla. Teď byla rok doma sama a už zase vnoučata

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:49

BlankaJá to říkám furt, že ten čas s dětma je prarodičů nejlepší investice, všechno se jim to vrátí. 

Renusatko 999 Co ty lidi blbnou, já bych dala svoje děti i cizímu, natož vlastní rodině:D. Teda litovala bych je no:D. Jinak já byla taky furt s prarodiči od táty, musíš Renusatko koupit klukům nějakou nemovitost ob dvě ulice od vás a máš to:D. Zkus to navrhnout doma manželovi, co na ten plán řekne:D

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 16. října 2023 16:51

Ale mně už to nehlidani ani neštve, holky jsou super, sambo s nimi tráví čas sám, takže si odpočinu, jen mě někdy mrzi spíš vůči nim, že jsem třeba protivná, protože jsem neodpocinuta nebo s nimi musím udělat ještě x věcí dohromady, ale nějaké zábavy už teda ani moc nehonim, za chvíli mě stejně už ty děti nebudou chtít a všechno dozenu;-)

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 16. října 2023 17:17
Reakce na Luna:

​Tak at prijede ke mne, já jsem s manželem 11 let skoro nikde bez dětí nebyla!

Luna tak to je masakrmy teď o víkendu jdeme po dvou letech na večeři, tak to jsme ještě v cajku koukám. Už si nestěžuju. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 16. října 2023 17:27

Já jsem hrozně ráda, že naši i tchyně byli a jsou hlídací. Mají s vnoučaty moc hezké vztahy. Vlastně to hodně napravilo i naše vztahy, najednou tu svoji přísnou mámu vidím v úplně jiném světle. Uvidíme, co přijde s pubertou, ale zatím pořád dobrý.