Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. října 2023 15:15

Biely kvet Taky pozitivní zážitek, to je dobře. Já teda asi dvacet let, to už tím metrem jedu častěji teda. 

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 10. října 2023 18:13

Kan My metro nemáme....

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 10. října 2023 18:26

letfenixa to je skvelá správa a nech počuješ vždy len takúto.

U nás mamina stále čaká na výsledky genetiky, je to už takmer 5 mesiacov. Si dávajú "načas":(

Offline stes
9267 příspěvků moje polička 10. října 2023 18:29

Kan nechci ti brat iluze,taky rada jezdim,a casto, ale neni to ani tak od kdy,jako na jakych trasach

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 10. října 2023 19:37

pecka ďakujem.

A to je normálne, taká čakacia doba??? To sú nervy!

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. října 2023 21:18

pecka Zkusili jste to urgovat? 5 měsíců zní úplně jako scifi.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 10. října 2023 21:26

letfenixa Len myslím, že pôvodne jej povedali 2-3 mesiace. Už tam x-krát volala, bola sa pýtať osobne. Naposledy, cca 4 týždne dozadu, jej oznámili, že výsledky majú. Doktor mal ale dovolenku. Keď sa vráti späť, má mu dať týždeň-dva a výsledky dostane...poštou v r.2023 no stále nič.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. října 2023 21:31

pecka Výsledky jsou, ale počkejte si. Ach jo, ať už je maminka má brzy v ruce (a co nejlepší). 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 10. října 2023 21:43

Jela jsem odpoledne s dětmi domů, dceru jsem měla za sebou na kole, syn jel na kolobezce vedle po chodníku. Při odbočování do slepé ulice najednou spadnul. Nic se mu nestalo. Hned první auto zastavilo a řidič koukal, jestli je v pohodě. Syn vstal, chtěl se rozjet, ale spadl znova, protože se uvolnily šrouby u kola a kolo upadlo. Kde se vzal, tu se vzal, najednou u nás stal pan v monterkach, vyndal z kapsy naradicko a začal opravovat. Pak řekl: "Čekej!", a šel pryč. Už jsme ho neviděli, ale čekali jsme dál. Za chvíli přijel dodávkou, vyndal velký nářadí a dokončil opravu. Vnutila jsem mu 5€ na Feierabend Bier, mockrát jsme mu poděkovali a frčeli dál. Mě to tak mile překvapilo a potěšilo, že z toho budu žít ještě dlouho.

Offline Mrs.Robinson
607 příspěvků moje polička 10. října 2023 21:54
Reakce na Tabea:

Jela jsem odpoledne s dětmi domů, dceru jsem měla za sebou na kole, syn jel na kolobezce vedle po chodníku. Při odbočování do slepé ulice najednou spadnul. Nic se mu nestalo. Hned první auto zastavilo a řidič koukal, jestli je v pohodě. Syn vstal, chtěl se rozjet, ale spadl znova, protože se uvolnily šrouby u kola a kolo upadlo. Kde se vzal, tu se vzal, najednou u nás stal pan v monterkach, vyndal z kapsy naradicko a začal opravovat. Pak řekl: "Čekej!", a šel pryč. Už jsme ho neviděli, ale čekali jsme dál. Za chvíli přijel dodávkou, vyndal velký nářadí a dokončil opravu. Vnutila jsem mu 5€ na Feierabend Bier, mockrát jsme mu poděkovali a frčeli dál. Mě to tak mile překvapilo a potěšilo, že z toho budu žít ještě dlouho.

Tabea To věřím, že potěšilo. Já jsem tak jednou jela ráno na kole a 10 km od baráku defekt. Už jsem byla smířená s tím, že to budu domů tlačit, když se objevil jiný cyklista a ptal se, proč nejedu. Vysvětlila jsem svůj pech a pán nedal jinak a duši na místě zalepil. Taky jsem z toho žila několik dní.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. října 2023 22:04

Tabea to je hezké!

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 10. října 2023 22:31

Tabea Je, to je hezké;-)

Online Garfie
28576 příspěvků moje polička 10. října 2023 23:32

Tabea  To je jako z pohádky "kde se vzal, tu se vzal, stál vedle nás pán v monterkách!" 

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 10. října 2023 23:41

Tabea to je milé.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 11. října 2023 01:31

Tabea to zni uplne neuveritelne, moc pekne!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 11. října 2023 05:57

Tabea to je bozi!!

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 11. října 2023 06:51
Reakce na Tabea:

Tabea Ach, to byl určitě Opravář kol! (v originále Monty Python - Bicycle repairman)

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 11. října 2023 10:26

Archivářka jezis to jsem neznala!!!

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 11. října 2023 20:32

Archivářka máš pravdu, byl to on.
Dneska jsem cestou z práce potkala dítě se spadlym řetězem, tak jsem mu ho nahodila. Karma je v rovnováze.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 11. října 2023 22:40

Tabea Bicycle repairwoman