Biely kvet Taky pozitivní zážitek, to je dobře. Já teda asi dvacet let, to už tím metrem jedu častěji teda.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan My metro nemáme....![]()
letfenixa to je skvelá správa a nech počuješ vždy len takúto.
U nás mamina stále čaká na výsledky genetiky, je to už takmer 5 mesiacov. Si dávajú "načas":(
Kan nechci ti brat iluze,taky rada jezdim,a casto, ale neni to ani tak od kdy,jako na jakych trasach
pecka ďakujem.
A to je normálne, taká čakacia doba??? To sú nervy!
pecka Zkusili jste to urgovat? 5 měsíců zní úplně jako scifi.![]()
pecka Výsledky jsou, ale počkejte si.
Ach jo, ať už je maminka má brzy v ruce (a co nejlepší).
Jela jsem odpoledne s dětmi domů, dceru jsem měla za sebou na kole, syn jel na kolobezce vedle po chodníku. Při odbočování do slepé ulice najednou spadnul. Nic se mu nestalo. Hned první auto zastavilo a řidič koukal, jestli je v pohodě. Syn vstal, chtěl se rozjet, ale spadl znova, protože se uvolnily šrouby u kola a kolo upadlo. Kde se vzal, tu se vzal, najednou u nás stal pan v monterkach, vyndal z kapsy naradicko a začal opravovat. Pak řekl: "Čekej!", a šel pryč. Už jsme ho neviděli, ale čekali jsme dál. Za chvíli přijel dodávkou, vyndal velký nářadí a dokončil opravu. Vnutila jsem mu 5€ na Feierabend Bier, mockrát jsme mu poděkovali a frčeli dál. Mě to tak mile překvapilo a potěšilo, že z toho budu žít ještě dlouho. ![]()
Jela jsem odpoledne s dětmi domů, dceru jsem měla za sebou na kole, syn jel na kolobezce vedle po chodníku. Při odbočování do slepé ulice najednou spadnul. Nic se mu nestalo. Hned první auto zastavilo a řidič koukal, jestli je v pohodě. Syn vstal, chtěl se rozjet, ale spadl znova, protože se uvolnily šrouby u kola a kolo upadlo. Kde se vzal, tu se vzal, najednou u nás stal pan v monterkach, vyndal z kapsy naradicko a začal opravovat. Pak řekl: "Čekej!", a šel pryč. Už jsme ho neviděli, ale čekali jsme dál. Za chvíli přijel dodávkou, vyndal velký nářadí a dokončil opravu. Vnutila jsem mu 5€ na Feierabend Bier, mockrát jsme mu poděkovali a frčeli dál. Mě to tak mile překvapilo a potěšilo, že z toho budu žít ještě dlouho. ![]()
Tabea To věřím, že potěšilo. Já jsem tak jednou jela ráno na kole a 10 km od baráku defekt. Už jsem byla smířená s tím, že to budu domů tlačit, když se objevil jiný cyklista a ptal se, proč nejedu. Vysvětlila jsem svůj pech a pán nedal jinak a duši na místě zalepil. Taky jsem z toho žila několik dní. ![]()
Tabea to je hezké!
Tabea Je, to je hezké;-)
Tabea
To je jako z pohádky "kde se vzal, tu se vzal, stál vedle nás pán v monterkách!"
Tabea to je milé. ![]()
Tabea to zni uplne neuveritelne, moc pekne!
Tabea to je bozi!!
Tabea Ach, to byl určitě Opravář kol! (v originále Monty Python - Bicycle repairman)
Archivářka jezis to jsem neznala!!!![]()
Archivářka máš pravdu, byl to on. ![]()
Dneska jsem cestou z práce potkala dítě se spadlym řetězem, tak jsem mu ho nahodila. Karma je v rovnováze. ![]()
Tabea Bicycle repairwoman![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.