999Zadej souřadnice, budu ho tam hledat až pojedu do práce!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
999To bys fakt nekomu rekla? Husty.
Karja Když ani já nevím, kdy tam zase bude :-). To bys ke mně na kafe musela jezdit pořád.
Luna Asi řekla, ale on je z kategorie krásnej plachej, to by bylo blbý :-).
Ha, já to mám vlastně přes řeku, no to si nemůžu do pravidelného obědového kolečka:D. To nedojdu, škoda!
Karja To by bylo těžký zprocesovat :-). On by tam ten den musel být, já ho tam zahlédnout, napsat to tobě a ty bys musela mít náhlou pochůzku :-). Na druhou stranu, ne že bychom to my dvě nezvládly :-).
999 kdyby se ti zdálo, že vaší ulicí najednou chodí nějak moc lidí (ženských), tak je to tvým přičiněním ![]()
SunEclipse Ono se tam těch policistů točí celkem 180, to by tam musely chodit jak na orloji :-).
999 Aha, já myslela, že tam stojí pořád celou směnu a střídají se třeba 4:-D. Tak to si najdu jiného!
Edit: Tak to až mu to budeš říkat, zeptej se ho, jestli ho můžeš vyfotit, pro kamarádku:-D.
999 SunEclipse tam už nejdu! Jednou jsem nesla dokumenty na ambasádu a nedošlo mi, ze mi projedou kabelku a měla jsem v ní hroznej binec. Stydím se ještě teď. ![]()
Lamicka On není kontrola při vstupu, ale pro projíždějící auta :-).
Já tady toho už nikdy nepotkám, i když slouží někde tady blízko, tak zas tak často tu státní policii nevídám. Měšťáky jo ![]()
Ale včera jsem koukala na seriál a pak mi ve snu vystupoval oblíbený herec, to bylo taky hezké a vzbudila jsem se s dobrou náladou.
999
Edit: Tak to až mu to budeš říkat, zeptej se ho, jestli ho můžeš vyfotit, pro kamarádku:-D.
Pro kamarádky. ![]()
Karja tady je moc hezkej místní zastupitel/hospodský/myslivec - i tu uniformu má. A co mě ale úplně nejvíc dostává do kolen, on má neuvěřitelně sexy hlas. Jakože by mě snad stačil jen ten hlas. A taky má krásnou a moc sympatickou ženu.
Aspoň trocha pozitíva- mamografia plus sono prsnikov po roku, stále v poriadku.
letfenixa ať ti to tak zůstne na věky ![]()
Catherinne ďakujem ![]()
Nechtěla jsem, musela jsem.. po stopadesáti létech vlakem a jsem nadšená! Od kdy jezdí tak čisté soupravy?

Kan Milujem cestovanie vlakom, naposledy som takto cestovala v lete do Prahy a bolo to super! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.