![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
PJ Harvey
marieu Já si ty hezký věci taky dokážu užít, silně vnímám všechno krásný. Vůbec ale nemám ten dar to předat a moc to obdivuju. Píšeš tak, ze úplně vidím paprsky ranního slunce a cítím povrch kaštanů v kapse.
Mini Nedostala jsem se, jaké to bylo?
andulka01 ze zacatku klidnejsi (nove album) cele zvukove propojene/na sebe navazujici Jen zpivala a tancila Pak predel v podani kapely s akustickou The colour of the earth A starsi pisnicky Hrala na vsechny mozne kytary a foukaci harmoniku Jsem rada ze jsem sla Libila se mi moc
Mini oooo ![]()
Vnuk nam urobil radosť futbalom. Boli v Taliansku na turnaji ako 12rocni a skoncili na krásnom druhom mieste.
Prišiel sice uplne vyčerpaný, ale šťastný, aj ked najprv plakali, ze neboli prví. ![]()
Janulik03 to je ale nádherná radost
vnuk je moc šikovný
Janulik03krásné, to druhé místo je z emočního pohledu takové nespravedlivé v pavouku je snad lepší skončit třetí, protože končíš vítězným zápasem. Jsou to zlatíčka ![]()
Janulik03 To je krásná radost![]()
dupali continuity ano sú zlatí, teda strieborní. Dcera popisovala prichod autobusu domov . Vsetci rodičia im pripravili hlučné športové privitanie, bolo to emočné a krásne. Aj ked z nas nikto futbal nemusi, tak aspon že muža to baví, vozí ho na zapasy a podporu má od všetkých. ![]()
Kan je a tebe veľmi pekne ďakujem za semienka, prave dorazili.
Janulik03 to je moc hezke! A aspon maji motivaci trenovat a zlepsovat se :)
Janulik03 Super! Díky za zprávu, díky.
Len děkuju! Já totiž žiju strašně nezdravě- hekticky a intermitentně pod stresem, tak se snažím tu atmosféru vykřesat z každýho východu/západu slunce, vůně ve vzduchu, kaštanu v kapse, z každý blbinky s dětma, z dobrýho jídla a pití, zapálený svíčky, hudby, nebo přečtený kapitoly v knížce. Jinak bych už asi nebyla.
Já bych tohleto hrozně moc potřebovala umět. Posledních pár týdnů prožívám hrozbé psychické peklo v práci a nosím si ho v sobě pořád. Nedokážu vůbec vypnout. Ani o víkendu. Ani v noci. Nic mne netěší a ani se na nic nedokážu soustředit. Jsem dost vyčerpaná.![]()
za to zadna prace nestoji:-(
viktorka_od splavu už mám novou práci, stříhám metr do konce měsíce
Fakirka to je mi líto. Kolegyne si nedá/nedala pokoj?
Přijedu za náma do Brna, už jsme se dlouho neviděly. A gratuluju k nové praci
clothilde naopak se to zhoršilo do pomluv a osobních útoků.
Nevím, kdy se za vámi dostanu, bude to teď hektické.
Fakirka tak to je dobre, svetlo na konci tunelu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.