Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:03

Fakirka To je hrozný, ale dobře si to vyřešila!

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:09

viktorka_od splavu no zase nemůžu pořádně jíst, tak hubnu...práci jsem vzala první jistou, ale mám před sebou ještě nějaké pohovory. Já jsem fakt vyřízená, jen přijedu do práce, klepu se.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:16

Fakirka to je strašný, tak ať je v nové práci jenom dobře 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:18

Catherinne děkuju, je to strašný, mám pocit, že už ani typoslední dny nepřežiju

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2023 15:34

Fakirka nemohla vydá těch pár dní jít na pn? Zní to fakt děsivě, abys to nakonec neodnesla zdravím.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. října 2023 15:45

Fakirka Strašný, strašný.. Myslím na tě. A myslím, že nápad Evaeva není vůbec špatný.. A super, že máš hned něco nového.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 19. října 2023 16:11

Fakirka s tou neschopenkou dobry napad, pokud nejis nespis tak je to fakt na miste. opatruj se kocko

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 17:37

viktorka_od splavu Pavlena Evaeva

ZŽeny moje milé, děkuji vám za podporu. Já jsem poctivý blbec a snažím se dodělat  resty. 

Ale taky mě to napadlo. 

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 19. října 2023 17:50

Fakirka Na resty se vykašli!!!

Držím palce.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 17:59

Aranel děkuji

Online letfenixa
10894 příspěvků moje polička 19. října 2023 18:14

Fakirka čo píšeš, znie naozaj neprijemne a tu PN by som seriózne zvazila

Držím palce!

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. října 2023 19:18

Fakirka já ti úplně moc rozumím se vším, co popisuješ, protože prožívám to stejné, včetně poruchy spánku a hubnutí. Těžko se to vysvětluje, ale já teď, v tento okamžik, práci změnit opravdu nemůžu. Netajím se tím, že mi trn z paty vytáhla AD- úplně se mi tím změnil komfort života k lepšímu. Není to samozřejmě řešení- jen berlička pro období- horizont cca 1,5 roku, než se mi podaří tu situaci snad už definitivně vyřešit k lepšímu. Zatím jsem schopná úplně normálně fungovat v práci i doma a mít dobrý pocit a radost z běžných věcí. Tobě přeju dobrý start v nové práci a s ní obrat k lepšímu. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. října 2023 19:26

marieu Pane jo. Držím pěsti a ať to utíká.

Online Jos
příspěvků moje polička 19. října 2023 19:40

marieu Ach jo . Tuhle me prekvapila kamaradka, taky skoncila na AD a popisuje presne to, co ty. Ja se tomu zatim porad branim, ale nejak nevim. Vlastne nemam radost dlouhodobe z niceho a jenom jsem nastvana sama na sebe, ze jsem tak neschopna normalni existence. A mluvit o tom doma moc nejde, muz to nechape a rodicum se zasadne nesveruju. Maji me za schopnou suverenku, stejne jako vetsina lidi okolo. 
Obdivuju te, ze takovy zaprah davas....Sama si myslim ze na plny uvazek uz mit nebudu, i tak ten  muj 0,6 da skoro tolik, co beznemu smrtelnikovi plny, a to mam "jen" dve sluzby, po kterych jdu domu. A pokazde je to plne stresu, ze neco nezvladnu, neumim. A to mam skvele kolegy  a vlastne se do prace tesim. A vsichni mi vychazi vstric, takze i kdyz je syn uz podruhe za rijen nemocny, tak si stiham udelat smeny v mezidobi a nikdo mi nehazi klacky pod nohy....A trochu se bojim co bude, ty vis o cem mluvim....Ev. prechod na smeny bych asi nerozdychala. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. října 2023 19:56

Jos ale znáš to- tohle má každý jinak- jinak tolerujeme zátěž, stres, nepohodu.. mně to teď jde taky ztuha. Fyzicky, výdrží, už to nebude lepší, nebo jako před dětmi. Asi kdybych začla nějak drsně sportovat. Nemám ale na sebe absolutně žádný čas. Natož pravidelný volný čas. Jsem v práci a ostatní čas na max věnuju dětem, rodině. Vidím, jak s námi teď chtějí moc být, letos začly holky pofňukávat kvůli službám. Vím, že víc, než 4 služby měsíčně nevezmu a skončila jsem i s celými víkendy- naštěstí jsem si mohla říct, že už je nebudu brát. Až skončí bývalý šéf se službami, nebo někdo otěhotní, neumím si to představit, ale netrápím se tím- není to moje starost. Letos jsem se taky poprvé přivedla k myšlence, že pokud bych to opravdu přestala zvládat, služby vypovím i bez nějaké celostátní akce. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. října 2023 20:01

Fakirka . Myslím na tebe. Člověk by řekl, že si to časem sedne a místo toho asi pořád horší. Jak budeš mít volno a náladu, tak dej vědět, však to nemusí být zrovna pondělí, které teď ani nebylo. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 20:43

marieu Já jsem začala brát AD, když jsem opouštěla manžela. To jsem byla v podobném stavu jako teď. On byl stejně manipulativní, dostal se mi do hlavy, až jsem uvěřila, že jsem bezcenná. To ona umí taky. A já jsem, asi blbě, před pár měsíci, začala sama ta AD vysazovat. Snižuju dávky. Z 5 g jsem teď na 1,5. Je to řádově v měsících. Ale asi by mi teď pomohly.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 20:45

Renusatko

jsme ve špatném vlákně, ale zároveň nejsme. Protože radost mi udělalo, jak mě podporujete a myslíte na mně.

Nevím, kdy budu moct přijet. To by asi musel být víkend. A to asi nehrozí. No uvidíme, jak se to utřepe.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 19. října 2023 21:04

Fakirka to je hrozny :( nenastupovala jsi nedavno do nove prace? Tak ať je nová nová konečně ta pravá.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:17

bublifuk Ano, jsem tam od března. Když jsem nastupovala, byla jsem tak hrozně moc šťastná. A ta mrcha měla nemocenskou. Všíchni, včetně personalisty a šéfa mě varovali, že to s ní bude těžké. Ani zdaleka, jsem si neuměla představit jak moc.