Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:19

Fakirka tak to je skvělý, že všichni o mrše vědí, ale neudělá nikdo nic.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:23

Tabea ono je to asi těžký. Je pracovně velice schopná, je tam roky. Chtějí to vyřešit, ale na to já čekat nebudu. Vždycky bych byla ta, kvůli které musela odejít.

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:25

FakirkaHrozně moc tě lituju, jdi na PN, ať to za tebe dodělá ten příjemný kolektiv. Teď budeš začínat znova, tak ať je už je ti líp a netrapíš se zbytečně. Teď bude víkend, tak nám aspoň slib, že o tom budeš přemýšlet. 

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:26

Tabea Fakirka Tohle bývá asi časté, ono stačí že je tam ten člověk dlouho, odvádí svou práci a jak se s kým zametá, to nadřízení neřeší. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:29

Karja Budu o tom přemýšlet. On by ten kolektiv byl fajn, kdyby tam nebyla. Takového šéfa už asi nepotkám. Dneska jsme spolu jednali a oba jsme se dojali. Jen je moc hodný. Na všechny. Nabídl mi, že mě pustí a nechá mi částečně tu práci, co nikdo jiný neumí, na DPč.  Jen nevím, jestli to mám chtít. Mohla bych pustit tu blbou brigádu, co mám. 

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:32

Fakirka Tak to chtěj, jen pokud s ní nebudeš v žádném kontaktu. Ono jestli ti to tohle zpusobuje, možná bude lepší se úplně odstřihnout? Ale to si musíš zvážit sama.

No tak o tom přemýšlej, víš co, až ti bude blbě, tak ti nikdo z práce, pro koho děláš ty resty čaj do postele nosit nebude. Mysli na to! 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:37

Karja máš pravdu, tohle mám taky na mysli. Že už s ní nikdy nepřijdu do žádného kontaktu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. října 2023 21:51

Tabea Nechápu, že si někdo drží toxického člověka dobrovolně. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 19. října 2023 22:19

Fakirka U nás ve firme šli ti toxičtí hned, bez ohledu na výkonnost. Naštěstí novému vedení jde o zdravý kolektiv, i když to stavíme celý znova.

Jsem stejně typ, co chce předat práci, vydržet do konce a tak. Ale v tvým případě, pokud můžu být drsná: vyser se na to hned, dej si PN, tlustá čára a odpočívej. Nová práce tě potřebuje pozitvní a nabitou. Tohle za to nestojí ani omylem.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 19. října 2023 22:22

Fakirka vazne si vem neschopenku a vubec nevahej, aspon se trochu vzpamatujes pred nastupem na nove misto. Ta schopna pani tvoje resty jiste zvladne levou zadni. A jeste ji udelas radost, kdyz bude moct prohlasovat, jak za tebe musela makat! Posili si ego a pocit nepostradatelnosti, takze vlastne udelas dobry skutek!

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 19. října 2023 22:25

Fakirka to je strašný. Taky bych se zbalila a šla na PN, ač se teda jinak snažím práci dodělat. Hodný šéf, co se dojímá, je v podstate nahovno, ale to už jsi zjistila. 

Držím palce. 

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 19. října 2023 22:26

marieu moc na tebe myslím, ať z toho najdeš nějakou cestu ven.

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 19. října 2023 22:27
Reakce na andulka01:

Fakirka U nás ve firme šli ti toxičtí hned, bez ohledu na výkonnost. Naštěstí novému vedení jde o zdravý kolektiv, i když to stavíme celý znova.

​přesně, zrovna to řekl tento týden šéf, že jestlimse něco v životě naučil, tak to, že lepší žádný člověk, než magor. 

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 20. října 2023 00:07
Reakce na Fakirka:

Tabea ono je to asi těžký. Je pracovně velice schopná, je tam roky. Chtějí to vyřešit, ale na to já čekat nebudu. Vždycky bych byla ta, kvůli které musela odejít.

​Možná by ti všichni byli vděční. Ale ani tak to nestojí za to. Je mi moc líto, co prožíváš. O tom šéfovi na hovno má continuity pravdu. Člověk, který "dělá skvěle práci", ale rozjebe tým s prominutím, ve skutečnosti nedělá skvěle práci. Dobrý šéf to musí vědět. Čeká tě něco lepšího. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 07:32

Všem vám moc děkuju, nalomily jste mne. Dneska to tu nějak vydržím a v pondělí bych si skočila k doktorovi. Nevím, co si vymyslím..

Offline notna
9453 příspěvků moje polička 20. října 2023 07:42

Fakirka Nic nevymyslej, řekni pravdu, jsi vyčerpána. To není žádná sranda. Souhlasím se vším, co už tu bylo napsáno. A držím palce, ať je lip!

Online Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 07:56

Fakirka Taky bych řekla pravdu, nejíš, nespíš, depka....Asi nemarodíš co půl roku ne? Určitě si na neschopence nebyla ani nepamatuješ. Takže by lékař neměl mít problém, navíc jak o tom budeš mluvit, tak se určitě rozhodíš a bude patrné pro něj, že to není OK.... Pěkně se o sebe postarej, ty lidi v práci tuhle práci za tebe neudělají, papíry v kanclu ale jo;-). Držím palce at je líp, seš šikovná, zasloužíš si příjemné zdravé pracovní prostředí.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:01

Karja právě že jsem měla po letech nemocenskou před měsíce, Byla jsem doma 2 týdny s virozou.

Proto je mi to blbé. Navíc budu úplně bez poněz.

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:02

Fakirka jak bez peněz? 

Neříkám, že je nemocenská nějak skvělá, ale normálne pro tebe platí, co pro každého zaměstnance. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:05

continuity tak myslím tím, že je to viditelný pokles peněz.