Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:05

Fakirka nic nevymejšlej, doktor ocení že nelžeš a situaci zcela jistě pochopí. Drzím palce a dej nám vědět.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:10

Fakirka viroza na cloveka rada skace, kdyz je vycerpanej, unavenej, ve stresu... ty podle vseho jsi vynervovana dlouhodobe, koledujes si o neco jeste horsiho. Vazne si radsi oddechni ted, nez abys lehla po tydnu v nove praci, ono to taky bude narocne, nez se do vseho zabehnes. Drzim palce, at je lip!

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:13

Fakirka Prosím tě, to není žádné marození, finance jsou druhá věc, to chápu.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:20

Fakirka Dočítám zpětně, nějak nestíhám v poslední době, a týjo, to je drsný. připojuju se k radám ostatním, vykašli se na pocit, že jsi něco neudělala, a běž na PN. Pokud tě před semetrikou nechrání, tak za to šéf nestojí, takhle má z vás obou to nejlepší, a stojí ho to dost málo, jen chlácholení po straně jedné a možná i druhé. Až se ze všeho složíš, nikdo to jako nemoc z povolání brát nebude, i když to bude fakticky pravda. 

Offline jitřenka
717 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:35

Jos marieu - já jsem na vás teď dost myslela, jak se to mele s tím novým ZP. Je to strašný,strašný.  Celé je to systémově špatně. 

Hodně síly.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:41

Isca tak jsem se rozbrečela sestřičce do telefonu a mám přijet...

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:45

Dnes ráno jsme se skoro nemohli dostat do školky, dělají u nás opravu silnic, rozšíření silnic, zpřehlednění křižovatek. Potkali jsme snad pětadvacet kusů různé techniky (to musí být něco pro chlapečky:D), některá auta jsem viděla poprvé v životě a asi 50 dělníků. Ani na D1 jsem snad nikdy nepotkala takový arzenál pracovníků. Sic to byla cesta záludná a zpátky domů jsem musela obejít půl vsi, ono to tady snad bude k něčemu vypadat, budeme mít i něco jako chodník asi:D. A skoro všichni dělníci mě pozdravili, kluci slušný!

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:45

Fakirka Potlapkávám a jsme na tebe pyšný!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:49

Fakirka jeď, dobře ti není, zhuntovat si zdraví z pocitu povinnosti, pokud nejde o záchranu údolí před protrženou přehradou, je na houby.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:49

Karja citím se hrozně blbě, jako podrazák, že šéfovi musím lhát...nedokážu mu říct, že tam nechci být ani minutu.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:53

Fakirka Tak ono mu to asi dojde, i když mu to říkat nebudeš. Nejseš podrazák, podrazáci jsou všichni ti, co si to tam nechávají líbit a nechávají v tom druhé žít. Seš dospělá ženská, pracuješ kolik desítek let, zřejmě dobře a s chutí a chtěla jsi prostě jen pracovat takhle dál. Mínění druhých lidí o tobě je uplně bezpředmětné, takhle to prostě je. 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 20. října 2023 08:59

Fakirka nelzi, postav se za sebe

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 09:00

Karja nene, v téhle práci jsem půl roku 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 20. října 2023 09:25

Fakirka podrazák nejsi ani omylem a šéfovi bych nijak nelhala, naopak hezky vpálila - neřešil toxické vztahy na pracovišti, tak ať si s tím poradí jak umí. Je to citovej vyděrač, nedej se!

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 09:35

andulka01 on se to řešit pokoušel, ale pokaždé se to jen zhoršilo. 

Offline notna
9453 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:01

Fakirka Šéfovi bych taky řekla pravdu, ze jsi se vyčerpáním zhroutila. Ti fakt není dobrý šéf, když takové situace na pracovišti nevyřeší. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:03

Fakirka takže nevyřešil. Tohle je prostě manažerské selhání, fakt ho nelituj. Tvý zdraví je přednější.

Nech si dát PN, nezapoměň ať ti lékař napíše vycházky, zalez si s dobrou knížkou nebo courej po venku a odpočiň si.

Měla jsem velice toxického šéfa v minifirmě, málem mě to zničilo, fakt vím co říkám.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:04

Fakirka proc bys lhala? Rekni pravdu, ze se necitis dobre fyzicky i psychicky a lekar ti napsal neschopenku. A hlavne nejsi povinna vysvetlovat podrobnosti,  mel se zajimat a starat driv.  Jiste neco tusil, kdyz jsi psala, ze jste spolu mluvili.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:10
Reakce na Fakirka:

Karja nene, v téhle práci jsem půl roku 

​Ale ne, já myslela celkově za život, prostě nějaké vlastní výčitky nejsou na místě.

Ale já bych byla to stejné co ty, uplně se vidim fakt. Jak to pořád přemítám, chci, zároveň nemůžu. Držim ti palce!

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:13

andulka01 Já jsem taky kdysi pracovala s hroznou ženskou (ehm, kdyby mě někdo znal z minulé práce, tak tam to nebylo jo!!!) a mně hlavně hrozně dlouho trvalo, jak jsem taková sebekritická, poznat, že já nejsem ta špatná, furt jsem to hledala v sobě. Ony ty krávy se totiž hrozně často schovávají za hezkým obličejem i vystupováním na venek.