Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:59

Karja jo! A ještě se tvářila jak mi pomáhá a pak jsem se dověděla, jak mě za zády pomlouvala. Tak jsem si radši pořídila druhý dítě, abych se jí zbavila!

Online continuity
43166 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:00

Fakirka jestli bulis do telefonu, zůstaň doma. Peníze jsou mrzuté, ale když se slozis úplně bude to na několik měsíců a to je pak fakt malér. 

Já teda fakt nechápu, že někdo tohle na pracovišti dopustí. Já jsem měla takového sociopatickeho kolegu, ale podřízené si dost oprasoval, hrozně se choval hlavně k slabším kusům v managementu a tam se asi bralo, že musíme na té pozici už něco vydržet.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:07

continuity díky. Ono to půjde- jen ne hned. Zatím se docela dobře držím.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:22

Karja to je přesný, taky jsem zažila takovou mrkací panenku, co chodila plakat na personální jak jsme na ni oškliví a nenecháme ji profesně růst... No, půl roku poté, co se stala šéfkou oddělení, to celé oddělení zrušili a centralizovali. Ale je fakt, že ona má v životopise tu šéfku, co s tím oddělením udělala už nikoho nezajímá. No jsem blbá, měla jsem se víc zajímat a míň pracovat přesčasy, no.
Sebevědomí mám úplně k ničemu, proto jsem tolik šťastná v současné práci, kde mám významnou podporu u šéfa a fajn kolegy.

Online continuity
43166 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:22

marieuhlavně, že máš nějaký plán. Teď nemyslím jen tu změnu práce, ale i to odmítnutí služeb a tak. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:56

continuity tak jsem volala šéfovi, že mám nemocenskou.. Ani se nezeptal proč. Jen se zajímal, jak chci řešit ten odchod a nástup do nové práce, když jsem nemocná. Nemám z toho vůbec dobrý pocit. 

Online continuity
43166 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:58

Fakirka tvuj nástup do nové práce ho vůbec zajímat nemusí. Ona dokonce není ani povinnost pracovat. Bože to jsou kydy. Bych se akorát zeptala, kdy máš přinést vrátit veci - nejlíp teda hned. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:04

continuity víš, já ještě nemám podepsanou dohodu o ukončení pracovního poměru. Jen jsem to s majitelem včera řešila. Slíbil mi, že mne pustí. Měli jsme to dořešit příští  týden.

30.10. mám jít na kontrolu, takže končím nemocenskou a pojedu se do práce sbalit a předat věci a podepsat papíry. Takhle si to teda myslím 

Online continuity
43166 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:08

Fakirka nene, ja bych nejdřív dořešila tu dohodu. S nervama můžeš být na nemocenské měsíc a oni ti určitě vyjdou vstříc, protože zaměstnanec, který nechodí do práce je akorát problém. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 13:44

Fakirka Tomu nerozumím, ty můžeš podat výpověd a nastoupit na nové pracovní místo i když neuplyne výpovědní doba? Ptám se teoreticky:-D. Já vůbec nevím, jestli zvládnu ten pracovní nápor, ted třeba během práce chatuju:-D, ale někdy je toho dost a upřímně, nejsem ani tolik chytrá ani rychlá a nemám volný čas, abych se mohla snažit ty svoje (snad i dočasné) mezery snažila dohnat tím, že tomu věnuji více času. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 20. října 2023 13:56

Karja taky tomu moc nerozumím. Výpověď podaná teď do konce měsíce bude mít výpovědní dobu do konce prosince minimálně, ale to je člověk de facto pořád zaměstnancem a firma po něm má nárok chtít normální práci. Ale už jsme taky měli šikuly, kteří si vybrali dovolenou a na zbytek času se hodili marod, případně jeden beze slova zmizel i s firemním mobilem a hoňte si mě. No nedostal už ani korunu, ale je to nepříjemný.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:00

Kokoska Možná se to týká jiné smlouvy než klasické HPP

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:04

Fakirka hlavne mysli na sebe. ostatni se o sebe postaraji, o tebe.. se postaras ty. drz se a hlavne si nic nevycitej

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:05

Karja muze skoncit na dohodu, navic myslim, ze Fakirka zije v zahranici 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:06

Lamicka

ostravsko je sice drsny kraj, ale furt v cesku

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:07

Karja no taky to pro mne byla novinka. Prostě nechodíš do práce a máš absence. Jen zápočtový list dostaneš až za ty dva měsíce. Ale touhle cestou bych nechtěla jít. Navíc zaměstnavatel nemá proč mne tam držet. Když ví, jaká je situace. Já jsem ten typ, co vstchna pravidla dodržuje, takže myšlenka, že mám absenci by mě deptala. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:09

Fakirka moc me mrzi co prozivas. Ja to bohuzel zazivala taky, moc dlouho, takze jsem skoncila s panickymi atakami. Predtim jsem dlouho resila hubnuti a zavrate, zaludek na vode, mela jsem ruzna vysetreni. Byla to hlava. Zadna prace nestoji za zniceni zdravi. 

Myslim na vas, kdo timhle prochazite.

a jen bych spitla, ze AD jsou ucinna berlicka, dodaji silu, clovek si odpocine, ale dulezita je i terapie.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:11

viktorka_od splavu tak to jsem si Fakirka opravdu s nekym spletla a omlouvam se.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:21

Karja u DPP je kromě dohody taky nějaká výpovědní doba, ale krátká, myslím 2 týdny. Ale tohle byl asi HPP.