Fakirka hlavně seber síly a nech si podepsat dohodu co nejdřív. Jak budeš řešit nástup z neschopenky do jiného místa, to nemusí nikoho zajímat, taky si ji můžeš nechat 30.10. ukončit. A pak už to pusť z hlavy a odpočívej.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Fakirka nevím co ti ta ženská dělá, ale vím jak ses z nástupu těšila, takže to musí být hodně nehezký. Tak si odpočiň, ať si to dodělají sami. Dohoda snad projde v pohodě a hodně štěstí v dalším kroku.
Fakirka vyřeš tu dohodu co nejdřív, uleví se ti, uvidíš
Do absenci bych já nesla, zaměstnavatele to většinou neřeší, ale kdyby jo, tak zákon na to pamatuje.
continuity já vím, taky bych si to nelajzla
marieu myslela jsem na tebe pri cetbe knihy This is going to hurt od Adam Kay Videla jsem i serial Mam i osobni zkusenost s UK zdravotnictvim
Hlásim, že mamina dostala konečne výsledky z genetiky, sú v poriadku. Tento mesiac ju ešte čakajú kontrolné soná a začiatkom novembra návšteva onkochirurga.
pecka
ulevilo se vám, ze?
pecka to jsou moc dobré zprávy
pecka Ráda čtu dobré zprávy![]()
pecka skvely zpravy! ![]()
pecka dobre zpravy ![]()
Fakirka je mi ľúto čo prezivas, a dievčatá majú pravdu, eychlo doriešiť dohodu a uz sa nevracat. Hádam nová práca bude už to dobré a budeš tam šťastná.
pecka teším sa s tebou ![]()
pecka super zprávy! To čekání muselo být teda o nervy. ![]()
pecka skvelé správy ![]()
pecka skvele! At to dobre pokracuje.
Mam umyté okna, aj v zimnej zahrade.
musím už ísť do práce. Muž sa zo mňa zblazni.
Ďakujem, za posledné obdobie najlepšia správa. K tomu ešte ako bonus máme v rodine o jednu malú slečnu viac ![]()
Janulik03 šikulka. Nepošlem Ti adresu? :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.