peckateším sa s vami.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 ja tiež, vcelku som tu dnes vygruntovala. Mám radost.
Cez týždeň som stihla umyť chladničku, tak tu je konečne po mesiacoch ako-tak upratané.
pecka poslať môžeš, rada pridem. Co upecies?
continuity no je príjemný pocit, konečne cez okná vidieť von ![]()
Janulik03 my sme tu mali tú stavbu, už som len čakala na koniec (ten je v nedohľadne, električky budú jazdiť od pondelka, ale chodníky pripomínajú skôr zákopy).
Janulik03 tak to závidím, my už přes okna opravdu nevidíme! Ale kromě tohoto konstatování s tím zatím nebudu nic dělat. ![]()
Ale mám radost, že jsem stihla zasadit všechny cibuloviny a ještě šla s rodinou do nové místní kavárny s dětskými atrakcemi, protože původní plán byl, že chlapi půjdou a já budu pracovat na zahradě. Společná sobota je fajn. ![]()
Pinot Noir už viem čo som zabudla.
posadiť cibuľky. Dik za pripomenutie
Kdyz u nas uz manzel rekne, jestli nechci nekoho objednat na okna, tak to uz neco znamena. Pak jsem si uvedomila, ze to rekl pote, co se pri holeni koukal skrz koupelnove okno, pod kterym stal cele leto kontejner na stavebni odpad od sousedu, ostatni okna jsou celkem koukatelny skrz. Jeste ze jsem se do toho nepustila dneska, ty berusky by byly v celym baraku. Sli jsme se radsi projit do dendrologicke zahrady, tam nebyly.
continuity Já si taky pěkně zacvičila :-). Přivezli nám pár kubíků dřeva, ale na chalupu a bylo třeba dostat je domů. Mám hotovou tak půlku, dnes bude druhé kolo. A k tomu od toho musím odhánět manžela, má vyhřezlou plotýnku, tak nechci, aby se toho zapojil.
continuity Mne to celkem nevadi, mam parni sterku, tou je to hned. A taky nemusim odklizet od oken vsechno najednou v celem dome, udelam si to postupne v klidu.
999 drevo, uuuf, si žena činu. ![]()
My už našťastie máme uložené. A dnes prší, tak čas na pečenie gastanov. ![]()
Janulik03 Pro mě je tento práce lepší, než třeba žehlit prádlo :-).
999 chápu. Měla jsem v plánu umýt okna na chalupě, přes která už není moc vidět, tak jsem půl dne likvidovala břečťan.![]()
Lamicka Vyhrálas nad ním? :-)
Pinot Noir Cibulky pro chalupové záhony mám připravené na příští víkend, přijede neteř, tak ji chci trochu zaměstnat. Pražský cibule musím udělat v týdnu, nějak nestíhám nebo co. Okna nemám umytý nikde, achjo.
Lamicka taky radši najdu jakoukoli jinou práci než mytí oken ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.