continuity krásný!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sobotní příchod na Velkou Javorinu. Do rána napadlo dalších snad 50 cm ![]()

Mulen To je krásné.
Mulen jeej tak to aby som oprasila detom sanky :)
Já mám radost, že u nás tak jemně poprchá.
Mám novou pláštěnku.
Dneska se mi poprvé podařilo potkat v Lidlu tašku se zbytným ovozelem za 25, ještě nikdy se mi u nás nepovedlo koupit ani tu bedýnku, co měli dříve. Dnes je zrovna doplňovali, když jsem vešla, a navíc tam bylo přesně to, co jsem zrovna potřebovala - nějaké pomeranče a mandarinky, jarní cibulka, salátkový mix a hafo mrkve a petržele!
jak tady dočítám a jak jsem dopoledne uklízela knihovnu (už několikátý den :() tak jsem si v návaznosti na ty knížky Babičko, vyprávěj vzpomněla na úplně nej nej nej dárek, co jsem kdy dostala. Třeba vás to někoho mladšího inspiruje. Dostala jsem ho od dcery ke kulatinám a je to knížka, jmenuje se Mám tě ráda, mami a stejně jako ta babička tam má dopisovat nějaké věci, tak tam dcera do předtištěných rubrik dopisovala vzpomínky a lepila fotky.
Příklad:
Předepsáno: Díky, žes mě naučila - dopsáno rukou Vážit si sama sebe. To je myslím to nejvíc, co jsi mi dala.
Předepsáno: Na fotkách, kde jsem jako miminko vypadáš - dopsáno rukou jako jouda. Bez urážky, ale co ta trvalá? :D:D:D:D
Atd. Můžu říct, že jsem u pročítání brečela jak želva a i teď, když jsem tu knížku vzala do ruky, jsem z toho zase naměkko. To bylo něco tak úžasnýho! Jestli ještě máte maminky, doporučuju. Je to prostě boží dárek od dcery.
Torrah to je moc hezké ![]()
Torrah Dekuju za tip, uz ji mam v luxoru zarezervovanou :-)
Vari uvidíš, že udělá mamince velkou radost. Jen tedy je s tím hodně práce, říkala dcera
Torrah To jsem cetla v recenzich, ale kdyz to nestihnu ted na Vanoce, tak ji to muzu dat treba k narozeninam :-). A nevis prosim, jestli je tam prostor pro to, aby to vyplnily dve deti?
Vari můžu ti nafotit pár stránek, jestli máš zájem, a poslat do sz, aby sis udělala představu. Možná by to šlo, museli byste být kreativní, nevím.
Torrah Dekuju, to asi neni potreba, zejtra si to vyzvednu. Jen me napadlo, ze bychom to mohli s brachou vyplnit oba, ale je fakt, ze s brachovym tempem by to dostala tak k Vanocum 2035 :-).
Vari ted jsem koukala na recenze, píše tam nějaká paní, že to vyplňovali čtyři sourozenci, tak to asi jde :D
VariMyslím, že by bylo hezky, kdybyste to s bráchou psali společně, že byste si nacli láhev a psali, rozhodně by se mi líbilo, kdyby se to tak neformálněsteidalo a ne, že každý výplní tu odpověď sám za sebe;-). Bude to rozhodně lepší takhle, jak píšu já:D
Karja To vis, ze by to bylo nejlepsi, ale bracha bydli na druhym konci republiky a tohle asi neklapne. Ale zkusim promyslet, treba to nejak pujde :-).
Torrah To je krásný dárek
. Přemýšlela jsem o tom a googlila si nějaké stránky z knížky. Ale já si nic v podstatě nepamatuju
Nic tak konkrétního, abych to tam mohla zapsat..
Tímto si stěžuju na svoji paměť!
Včera jsem byla na posezení se spolužáky z gymplu, co skončili v Praze, dva jsou bohužel nemocní, ale i tak nás bylo sedm a pořádně jsme se zasmáli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.