Včera jsem s malou pekla. Linecké a rohlíčky, ať nám to doma voní vanilkou. A bylo to krásné

Včera jsem s malou pekla. Linecké a rohlíčky, ať nám to doma voní vanilkou. A bylo to krásné

clothilde
s malejma dětma je nejlepčí pečení.
To je fakt, když vykrajujes a dáváš na plech a puberťák to rovnou ji syrový, není to ono![]()
A prý to letos jaksi není ono.
Mha Syrové těsto je totiž nejlepší! (Kromě perníkového)
Sweet Potato včetně perníkového!![]()
V živote som surové cesto nejedla, ani by mi nenapadlo ho jesť.
Sweet Potato Evaeva My jsme ted dělali perníkové z karamelu, neměli jsme med. no to bylo žravý.-D
Zapálila jsem svíčky a lípového františka. Ta vůně, ta pohoda. A pak skočila kočka přes svíčku. Teď větrám smrad ze spálených chlupů. Kočka je v poho, tu víc vyděsilo jak jsem vylítla když začala hořet, má srst na pět koček, ani si nevšimla. Jo, Vánoce.
andulka01 Fujtajbl
Karja já jsem snad ještě nepotkala těsto, co by mi nechutnalo ![]()
dorota fakt? Já ochutnám každé těsto, někdy už se tomu ani nedá říkat ochutnávání. ![]()
Dnes jsem dělala znovu medvědí pracky, toho těsta vždycky sežeru, že mi pak přebývají formičky. ![]()
Pinot NoirTěsto na pracky je nej. I když letos jsem zkusila trochu jiný linecký, do kterého se dávají kromě základu ještě žloutky, citronová šťáva a vanilkový cukr, a je teda za syrova moc moc dobrý.
Karja já jsem snad ještě nepotkala těsto, co by mi nechutnalo
![]()
Mě většina chutná dokonce víc než výsledek..
clothilde
Tohle je nej!!!
Evaeva Catherinne Wau, ta hořící obloha!!!!
clothilde pečenie s deťmi je naj. ![]()
Tobě to taky vyjde jako parta vyrostků v jednu dobu, že? Ale má to i své výhody (určitě)
Kokoska Sweet Potato continuity
Mě by zajímalo, jestli je víc milovníků syrového těsta než Bohdalky a jaký je průnik množin a také možné korelace. Karja?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.