MP Marge Ahoj! To je moc fajn, ze jsi napsala. My se té tady snažili vyvolat už několikrát. Uz se asi slitovaly i vyšší síly a zavály té sem :-) Mas krásnou smečku.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge ráda tě tu vidím ![]()
MP Marge Ahoooj! Teda to je chlupů ![]()
viktorka_od splavu Zarinya se tam odstěhovala nadobro? To jsem netušila ani nevím, co jí k tomu vedlo?
Daří se ti dobře?
Dekuju, jde to. Po tatinkove smrti se mi zhorsila deprese a stavy uzkosti, tak se s tim potykam, a resim i nejake zdravotni problemy, napriklad zuby. Ale celkove si nemuzu stezovat; jsou ma tom lide hur.
MP Marge Je, ahoj! To je super náhoda. Omlouvám se kocourovi a musím říct, že je to docela posun od těch krabů nebo co jsi to mívala.
Vůbec netuším, proč na mě ta fb skupina vyskočila, ale je to v ní docela zajímavé. Držím palce s hledáním nového bydlení, ta Nebraska vypadá dobře. Měj se krásně!
Krabi, chudaci, neprezili moje stehovani do Chicaga. Dva tedy zesnuli z neznamych pricin jeste pred stehovanim, a jejich kamaradi je sezrali. Zbyvajici kanibalove zustali s ex-sambem a ja na ne o vikendech jezdila dohlizet. Ex-sambo poctive krmil a doleval vodu, ale zapomnel hlidat teplotu. Jednou se u nej ochladilo a nevsiml si, ze nefunguje zahrivaci lampa....
Jinal s tou Nebraskou to asi neklapne, alespon zatim ne. Neni tam uplnne nejlevneji, a jeste delaji strasne cavyky s prevodem terapeuticke license. Ja potrebuju bydlet nekde, kde se snadno uzivim, protoze se chci vratit do skoly a vystudovat neco jineho, abych uz nemusela delat terapeutku.
Takze zatim to vypada spis na Iowu, kterou mi v te skupine taky hodne doporucovali.
stes její manžel je původem Řek
pochopila jsem, že se tam chtěli odstěhovat "na důchod".
MP Marge to s tou depresi mě mrzí,tak ať je lépe ![]()
Mohučanka a uz se tam odstehovali? Ja myslela, ze to je v obdobi roku.
MP Marge rada te tu vidim, taky jsem si obcas vzpomnela! Zuby... dneska jsem o jeden prisla (planovane a konecne, po odkladech), tak tu sedim s jeste ponekud zdrevenelou pusou a ty tu a jeste s touhle zminkou. Tak at ti vsechno dobre dopadne zdravotne, profesne a vubec vsechno! A nekdy se ukaz, kdyz bude nalada.
Mohučanka to jsem věděla, i to, že byl o hodně starší, moc jsem to nesledovala, nevěděla jsem, že tam šla úplně. Tak snad je spokojena.
MP Marge jsem moc rada, ze jsi v poradku
a mas suprovou smecku! ja mela taky mensi krizi, ale nakonec vzdycky vsechno dobre dopadne - pokud ne, tak jeste neni konec![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.