Cinske pero sme kedysi hovorili tomuto.

Inak gulickovemu peru hovorim len "pero" ![]()
Cinske pero sme kedysi hovorili tomuto.

Inak gulickovemu peru hovorim len "pero" ![]()
Mha nejaké pekné žlté šaty? Ja by som nejaké chcela.
Potrefenáhusa píšu naopak co nejslabšími, speciálně si kupuju takový ultratenký propisky
Já si i myslím, že jsem tím nikdy nepsala. Že jsem měla to s tím hrotem na bombičku a pak to čínské
Potrefenáhusa píšu naopak co nejslabšími, speciálně si kupuju takový ultratenký propisky
![]()
Nesnáším tlusté čáry.
continuity no já jsem si to myslela, pečlivě jsem ho prohlédla, ale na tak blízko, abych to poznala, to už bohužel nevidím ![]()
andulka01 já na blizko vidím pořád slušně, ale tohle chce lupu.
continuity takže to se mnou neni tak hrozný? Já teda v poslední době cítím, jak se mi ten zrak na blízko hodně zhoršil, holt celoživotní práce s počítačem a stáří, no
ale to jsem v blbým vlákně
andulka01 to je vekem. Nenaděláš nic.
A říká tu někdo propisce prupiska či průpiska?
Sweet Potato to říkala bílovecká babička (severní Morava)
andulka01 brejle nablizko pomůžou velice velmi, jde tam dat i nejakej filtr pro praci na počítači
Sweet Potato Prupiska rikal muj prvni muz, byl ze Znojma.
Mha nejaké pekné žlté šaty? Ja by som nejaké chcela.
Jenom ze sekáče, já všechny peníze utratím za parfémy:)
Sweet Potato jo, já napsala propiska, říkám to tak i dětem, ale doma na dědině jedině prupiska.
Mha tak drvivá väčšina môjho oblečenia je tiež zo sekaca ![]()
Sweet Potato Ano, v rodném Havířově to byla prupiska.
Mrs.Robinson stejně jako na Hané. Teda v hanáckém nářečí samozřejmě propiska, protože "u" se vyslovuje jako "o"
.
Já mám taky ráda tenčí čáry, ale toho číňana vůbec, ten je až moc tenký a tak jakoby drhne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.