Garfie oo super, svet je fakt malý. ![]()
myslela som chvíľku na inú parfumacku
Garfie oo super, svet je fakt malý. ![]()
myslela som chvíľku na inú parfumacku
Děkujeme vám, užily jsme si to moc a vyfotily bychom se vám před nějakou víc jokohamskou dominantou, loď, přístav, ruské kolo...ale jak jsem řekla, snídaly jsme víno! ![]()
Tohle je trochu mezi vlákny, ale vlastně jsem nakonec měla radost, že současné děti ještě umí provádět lumparny.
Včera jsem procházela betonovými sídlištěm, 35 stupňů, vedro úplně k zadušení. Samozřejmě mě napadlo, kdyby zapršelo...
Hned na to jsem to schytala z dětské stříkací pistole odněkud z balkonu.
Dětský smích napřed a pak výkřik To není ona! A velké ticho...
Mhato je hezký ![]()
a z podobnýho soudku, šla jsem v pondělí odpoledne na masáž a omylem zaklepala o kancelář vedle. A protože se mi otevřely správné dveře, utekla jsem a ještě mi to přišlo srandovní, chvíli jsme se tam s masérkou potají chechtaly ![]()
Tímto se pánovi do vesmíru omlouvám, že se nejspíš musel zvednout a nakouknout do prázdné chodby ![]()
Mha
To je roztomilý.
Mha jo to je super!
Mha nešla jsi kolem nás? Synek to dělá taky, v osmém patře ![]()
Mha dobra historka ![]()
Tak pozor, kolik vám bylo, když jste zjistili, proč se tomu říká kuličkové pero?
https://x.com/ScienceGuys_/status/1803613221166915688?t=u9ktwYZe8XSd0vdAEVHK6Q&s=19
Asi deset.
continuityčekala jsem, jestli v tom není něco jiného. O téhle kuličce vím "od vždycky"
continuity ja si hlavne nepamatuju, v kolika letech jsem dostala prvni propisku. V prvni tride jsem jeste psala nasadkovym perem! A plnici dostal na konci roku za odmenu ten, kdo mel hezky rukopis! ![]()
Vím to tak nějak pořád. Spíš mne překvapuje, že ten název ještě vůbec někdo zná.
Kokoska násadkovým ![]()
jsem generace, která začínala tužkou, pak plnicím perem a kdo byl king, pokračoval číňanem ![]()
ostatně, pár "čínských per" mi teď zůstalo z tematické hry a zase se mi s nimi dobře píše. Vlastně, není i číňan kuličkový?
andulka01 je
andulka01 mne se psalo dobře jen těmi, co psaly tlusté, některý ty číny psaly hrozne tenounce a byly lehký do ruky, tím já neumim psát
kulickovy pero vim asi taky nějak odvzdycky
já o tom nikdy nepřemýšlela...takže pro mne je to novinka ![]()
continuity u nás se název kuličkové pero nepoužívá. Bylo čínské pero a ostatní propisky. Když jsem ten název slyšela poprvé, bylo mi hned jasné, proč se to tak jmenuje, protože toho, jak fungují, jsem si všimla dávno.
Pinot Noir u nás je kuličkové pero jakoby spisovně, jinak říkáme propiska.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.