continuity ale uplne propadnout ti dovolena nemuze ne?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jos v cr urcite ne, ale obchazi se to tim, ze chodis do prace a pritom mas jako tu dovolenou.. coz u vas nejde ale u kamcelarskych krys jo. akorat neni vhodny, kdyz "v dobe dovolene" podepisuji nejaky smlouvy a tak![]()
Jos propadnout asi úplně ne, ale pokud to nevyřešíme jinak, musím jim ji prostě nařídit. A kdo chce mít půlce v listopadu dva týdny volna?
viktorka_od splavu jj, to je další z těch blbych řešení.
continuity třeba můj sambo a úplně mně to točí. V jejich firmě je hlavní sezóna duben-září a on si
pak od řijna si chce vybírat dovolenou a někam jezdit. Celé léto trčí v práci (kolegové dovolenkují)a když bude 5 stupňů, tak řeší, kam pojedeme s dětma![]()
monis do toho mu za chvíli hodí vidle škola a prázdniny. Pak možná bude mít aspoň protiargument na ty kolegy
Tabea no jako super... kolik ti zbejva dnu dovoleny nevis, vecne to prepocitavas a vybrat si muzes stejne minimalne pulden. Jak to delaj ti chudaci ve smennem provozu, to nechapu
mooratěm se to předtím normálně prepocetlonpodle hodin, takže chlap míval 18 dní dovolené, nebo tak nějak a bylo.
Fakt nechápu, proč to počítání já hodiny nemohli udělat jen tam, kde je to nutné.
continuity takze, kdyz si naplanujes dovcu v tydnu, kdy mas dle planu dvanactky ci vikendovy sluzby, odecte se ti to podle tech hodin? A tydny, kdy mas malo hodin, tak se ti odecte min? Myslim na to nasi laboranti dost zehraj, ze pak nemaj svejch 5 tejdnu...
monis Tak zas je fajn, že s váma chce někam jet a neřekne, hele je 5C, nedá se nic dělat, udělám si dovolenou podle sebe:-D.-D
Karja hele on nechodí na ryby, takže nevím, co jiného by v té zimě sám dělal, tak musí jet s náma![]()
monisbyl doma:-D ale oni jsou tam asi i děti co?:-Dtak to nemá na výběr!
Karja byl doma
To jsem navrhla v létě muži, když nějak remcal na dovolené, že je to s nimi náročné. Tak to by se prý radši zabil
To utrpení se líp snáší někde na cestách.
monis nám to HO nějak nevyhovovalo oběma. Je to fajn možnost, ale pouze v případě, že všechny děti chodí do institucí. Muž si ho bere, když je potřeba hlídat, ale jinak je radši v práci a já jsem vlastně taky ráda.
moora a jeste lepsi vyjebavka je, ze kdyz jsem v pulce roku prechazela z part time na fulltime, ale nemela jsem vycerpanou dovolenou, protoze jsem si ji schovavala na leto, prepocetla se mi v hodinach castecnyho uvazku, takze jsem prisla asi o 5 dni
jako chapu, proc se to stalo, ale prijde mi to uplne debilni. Kdyby to totiz bylo naopak a prechazela bych z plnyho na castecnej, tak tim ziskam dovolenou navic.
711990 to je teda hodně debilní!
@711990 Přesně tohle jsem letos řešila. Přišla jsem tedy asi "jen" o 1,5 dne, hodně jsem se snažila bránit i jsem HR říkala případ, že kdybych vyčerpala v tom zkráceném úvazku víc dovolené, než na kolik jsem měla poměrově nárok, tak jsem mohla mít cca 5 dní navíc. Pak jsem se s tím smířila s tím, že se mi aspoň ta zbylá dovolená bude počítat za víc peněz z průměru toho vyššího úvazku.
Amy_Mee no presne! A vlastne jsem prisla o presne tolik dovoleny navic, kolik jsem si "setrila" na pozdeji. Je to uplne debilni vypocet.
711990 Vůbec nechápu, co píšeš
musím zůstat na volný noze navždy, tohle bych nikdy nespočítala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.