Karja jako...jak tejden jen ležím, tak si říkám, žeam.konecne čas a klid vybrat lustr do jídelny. No viděla jsem jich stovky, Mona tisíce ale furt nic. A když jo, je to teda hoooooodne za mým budgetem. Tak tam zatím smrdí takový ten nejlevnější plasťák z IKEA, protože už jsem potřebovala svítit. Ale vypadá tam děsně ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Lama_z_Lana hihihi, lustry to je moje kuří oko:-D. Ted mi přišel jeden, do ložnice:D. a pak jako mám tak tři vybrané a pořád jako nejsem si jistá. Nesnášim světla:-D:-D.
Karjamně to zkomplikovalo světlo v kuchyni. Jak je minimalistický, tak je kupodivu dost výrazný. A mám pocit, že k němu fakt skoro nic nehodí.
Karja Lama_z_Lana jo, lustry, to celoživotně nedávám! Lampičky a stojací lampy jsem měla pořízené hned, dokonce jednu před nastěhováním (podle které jsem pak ladila obývák), ovšem lustry jsem koupila po skoro pěti letech a stále ještě nevisí...
andulka01 Takhle to dopadne u nás:-D
Lama_z_Lana andulka01 Karja Vybírat lustry je fakt strašný, my jsme si dali závazek, že každý rok koupíme aspoň jeden lustr, no jsme tu 5 let a zvládli jsme zatím jedno kolo, obývák + kuchyň + pracovna, ty lustry jsou stejné, jen se liší počtem žárovek. Nevím, kdy zvládnem další, nějak se mi nic vlastně nelíbí. Ani ty, co už máme, nepovažuju za nějakou hitparádu, spíš takový kompromis.
My nakoupili všechny lustry najednou v bauhausu. A to je jedinej důvod proč nám ze stropu netrčí žárovky na drátu ;)
Lama_z_Lana No právě, a pak teda, to už je taková naše domácí specifická potřeba, chceme, aby ty lustry fakt svítily, takže spousta hezkých odpadne, protože jsou třeba jenom na jednu žárovku, a prostě by tu byla tma. To mi vždycky vyřadí ty, co se mi líbí nejvíc
My měli na stropě asi 2 roky jen žárovky. Pak přijeli naši na návštěvu, táta se zhrozil a jeli jsme koupit úplně základní talíře do bauhausu. 2 v obýváku jsme myslím před rokem vyměnili za "opravdový" světla. Na lampičky mě neužije, pološero mě dohání k šílenství. Buď jasno nebo tma.
Myrtilarozumím, mám to přesně naopak
. Mně stačí, když to bude "náladovka", já silný světlo nerada nikde.
Lama_z_Lana Já potřebuju pořádné světlo, muž preferuje náladovku... tak máme na všech světlech stmívače, abychom to mohli střídat ;o)
DruI my pred lety takhle nakoupili pres vikend naraz svetla do uplne celyho baraku vcetne sklepa, jen diky tomu, ze v pondeli mel prijit elektrikar, ktery "pokud budete mi nachystana svetla tak to vsechno zapoji, co nebude si pak dodelate sami". no tak to by tam byl ex potme jeste tedka, takze bleskovka, objety uplne vsechny obchodaky, ikea atd, navrat do ikea, plny vozik a vystarany![]()
DruI já miluju náladovku, muž potřebuje světlo. Proto mě vážně udivuje, že oba lustry už dva měsíce leží v krabicích
doufám, že temná zima ho donutí.
DruI My to máme taky takhle s mužem, a z toho sera zvlášť teďna podzim hrozně umiram. Jakože jsem unavená, nic se mi nechce, prostě fakt potřebuji světlo. Já si i dosvědčuje digestoří v kuchyni, což je prej hrozně drahy říkal švagr...No doma jsem to už já nerekla:D
Myrtila Já mám zavazek z každé výplaty jedno světlo...No tak už jsem ve skluzu o měsíc. Ale já se vždycky nějak zacyklim typu, nemám světlo, protože nemám finální velikost stolu, stůl nemám, protože by to bylo dobrý koupit podle gauče, gauč si nemůžu teď koupit když ho začala skrabat kocka....:D A takhle to vymyslím na kdeco. Zajímavý, že na druhou jarní bundu jsem to nevymyslela...na druhou novou, ne prostě jen druhou..
Lama_z_Lana Jako jo ta světla udělají asi hrozně moc, my nemáme spoustu věcí a nikdo nic neříkal, ale ta světla to fakt zmíní kazdej na navsteve;). Já to třeba vůbec nevnímám.
Moje nej náladový světla jsou ty Hue (mám velký a malý přenosný) a teď po novejch aktualizacích přidali hodně efektů ala krb, a různý příjemný teplý mihotavý světlo a tak. Plus u víc světel jsou barevné tematicky scény, no to je něco pro mě, miluju takový světýlkový blbiny ![]()
Teď kolem halloweenu jsem dávala červeno-oranžový schémata, no od naproti to muselo vypadat jak v bordelu ![]()
Karja digestoří si svítíš při vaření, ne? To já taky. Pochybuju, že to bude zase tak drahý ![]()
Muži taky stačí šero, já potřebuju světlo. Ráno vstanu, děti sedí u snídaně a svítí se akorát V obýváku třeba. Takže rozsvítím v kuchyni, nad linkou, nad stolem ![]()
Evaeva Ne, svitim s ní běžně, když dělám něco v kuchyni a to já vlastne furt, pak to treba nezhasnu a tak. Hele prej nejdražší světlo v dome, 4 výkonný ledky nebo co:D
Karja ledky nežerou nic. To bych vůbec neřešila, kdysi ty zarovky měly spotřebu řádově větší. Ted stačí, že si uvaříš čaj a je to tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.