continuity Pinot Noir diky
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Celý uplynulý víkend. Jeli jsme v pátek pracovně na Lipno (z toho zas tak radost nemám, už je to hodně disneyland), vylezla jsem skoro až nahoru Stezky v korunách stromů (s mým šíleným strachem z výšek). V sobotu přesun do Rožmberka, kde jsme byli na pořádné procházce, večer jsme si dali dlouhou vířivku, výbornou večeři a přespali v krásném pokoji s výhledem na zámek. V neděli nádherné počasí, dlouhá snídaně a se zastávkou u kostela v Zátoni přesun do Českého Krumlova, tam to milujeme. Medovina a pivo v krčmě U dwau Maryí byla povinnost, ve městě relativně málo turistů, na pohodu. Ještě byla v plánu brzká večeře v Třeboni, ale nakonec jsme se rozhodli jet rovnou na chalupu u Jindřichova Hradce zkontrolovat za světla zahradu (ano, jiřiny už sklátil mráz). Takže klidný nedělní večer u rozpálených kamen, přespání na chalupě a brzkoranní odjezd do prací. Jihočeský víkend jak korálek.

andulka01 Krásně sis užívala. Já teda Lipno a okolí mám ráda, ta stezka korunami stromů se povedla i s kočárem ideální procházka. Nejlepší je to tam mimo sezonu a v týdnu bez lidí, ale to je pro mě většina míst na světě.
andulka01 tak to ti přeju a trochu závidím, jižní Čechy mám moc ráda.
My byli jen na procházkách tady poblíž, v sobotu s nejmenší vnučkou to bylo spíš pro zábavu než pro výkon. Včera byl poslední den v dendrologické zahradě, taky jsem se moc nenachodili, ale o to víc si užívali barev a slunce.

andulka01 to vyzerá na krásny víkend, uzili ste si.
Fotky parádne
andulka01mně tam hlavně unikají ty ceny. Bobová dráha asi tak čtvrtinová, co v Rakousku, za celkem velké peníze. V Rakousku byla zadarmo k jízdence na lanovku. A mohla bych pokračovat.
Ale jinak je to tam hezký kraj a ty tvoje fotky ![]()
Evaeva ceny jsem milosrdně neviděla (jeli jsme na pozvání resortu), je mi jasné, že lanovka, stezka a sjezd koloběžkou by stál balík.
Evaeva ceny jsem milosrdně neviděla (jeli jsme na pozvání resortu), je mi jasné, že lanovka, stezka a sjezd koloběžkou by stál balík.
Asi dva roky zpátky nás přesně toto stálo 5tis.Rodina-4 kusy.
A přiznám se, že jižní Čechy miluju,ale Lipno vyjímám.
EDITH4B jo, my platili za lanovku, stezku a ten herní areál nahoře 2,5 tis. A to máme jen jedno dítě nad šest
Já s tím počítala, s miminem v kočárku holt pro ty dva další potřebuješ něco zajímavého, když do skal to nejde, ale jinak bych tam nejela.
Evaeva jako je to mazec a cirkus.Tak jednou stačilo,ale nechápu tu oblíbenost.
EDITH4B no protože spousta lidí vyhledává tuhle instantní zábavu
Evaeva jako jo,je to tam vidět na každým kroku,ale ![]()
olte jo, s miminem v kočárku a dvěma, co je kočárkové cesty nebaví, jsme tam jeden den z týdne strávili ![]()
Ale z dotazů v jedné fb skupině vím, že někdo tak tráví celou dovolenou. Nechápu to. Ale samozřejmě když ho to baví. Ono je to vlastně dobře, ty lidi se pak shluknou v takových místech a jinde je víc klid.
Evaeva tak všichni mají nějaký důvod
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.