Evaeva Já jsem teda viděla spoustu rodin s kočárkem se šourat nahoru po svejch i my si to vyšlapli, zas takovej krpál to není. Použít lanovku není podmínka.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
EDITH4B Evaeva Mně na tom Lipně přišlo ještě takový... jak to říct slušně, asi podpásovka na konec, že se z té stezky šlo ven přes obchod s hračkama. Už jsem to viděla ledaskde, ale vždycky tam byl i jiný východ, tady se dalo projít jen přes ten obchod.
Nás se to ještě netýkalo, synovi bylo v té době 1,5 roku, tak ho nějak ani nenapadlo tam něco chtít, ale viděli jsme tam dost perné chvilky jiných rodin.
Jinak se nám na Lipně moc líbilo, ale bydleli jsme ve Frymburku, ubytování bylo parádní v domku s bazénem, do Lipna jsme jezdili lodí do cukrárny a dělali jsme spíš pěší výlety do přírody, byla to jedna z nejlepších dovolených za poslední dobu ![]()
Kan a já tvrdím, že je? Mladší lanovky miluje, takže pro nás to podmínka byla
Ale měsíc před tím jsme byli v Rakousku a ten poměr cena výkon tu byl prostě do očí bijící no
Ta lanovka jede skoro po rovině ![]()
Myrtila jojo, my si to taky užili. Přesně, jak píšeš, chodili jsme do přírody... Tohle byl jen jeden den. Ale co se jim musí přiznat, je kvalita té restaurace a cukrárny, zásobují i ta horní občerstvení a, i když ceny jsou pražské, tak člověk se dobře nají, žádná smažírna se nekoná.
Na ty východy obchodem jsem zvyklá, takže zrovna tohle mi nevadí a nemáme problém odejít bez ničeho nebo jen s pohledem.
Evaeva No tak to musíte do Rakouska, to se nedá nic dělat. ![]()
Kan to se neboj, to je samozřejmě v plánu
Evaeva Já se vůbec nebojím.
Evaeva Jj, ceny v cukrárně byly pražské (i brněnské
), ale bylo to opravdu dobré.
Nahoře jsme nic nejedli, my jak chodíme obvykle fakt spíš do té přírody, tak nás ani nenapadlo, že tam bude i nějaké jídlo, tak jsme šli pěkně se svačinama
pěšky nahoru i dolů.
Myrtila my tam jedli v tom herním areálu, to byl takový mastňácký den
Lanovku mladšímu taky upřít nemůžeme, neumím si představit, že by pod ní šel ![]()
Ale i ta restaurace dole je moc fajn, ceny odpovídají jídlu i servisu, to mně potěšilo.
Evaeva Myslíš tu naproti té cukrárně? Je to myslím zároveň i hotel? Tu moc chválila kamarádka, byli tam ubytovaní. My jsme měli takové předsevzetí, že si aspoň jednou za ten týden zajdeme někam na oběd, ale nakonec jsme to nesladili s výlety a časy spánku syna, tehdy spal jenom v posteli, takže na ubytování. Tak jsme chodili jenom na ty zákusky ![]()
Evaeva A o lanovce začal mluvit syn teď, ani nevím, kde na to přišel, nikdy na ní nejel, ale už jsme mu museli slíbit, že příští dovolenou naplánujeme s lanovkou
no jsem na to zvědavá, ještě s nechodícím miminem, kam se vypravíme
dost mě lákají Alpy, ještě jak se tu o nich tak často píše, že tam spousta rodin jezdí s dětmi, tak tu pak možná budu lovit nějaké tipy, až to bude aktuální. Kdysi jsme do Alp jezdili s mužem, ale do francouzských kousek od Chamonix, to je jednak moc daleko, a jednak to nebylo úplně pro děti, spíš na turistiku.
Myrtila taký východ je z Dinoparku na Morave. Boli sme neoblomni.
letfenixa To je strašná zrada, co? Už jenom proto, že člověk nechce z každého výletu něco přitáhnout domů.
Myrtila jojo, tu naproti. Ubytování mně nezaujalo, resp. myslím, že nemají se 4 plnohodnotnými postelemi. Taky je to drahé, o pár kilometrů vedle stojí o dost míň.
My byli v Alpách letos podruhé a to s miminem. Vůbec bych se toho nebála, akorát se musíš odprostit od všech těch skvělých výletů, které s nimi neuděláš
Ale musím říct, že poprvé mně to štvalo nějak víc než teď. To Rakousko je vážně skvělý a když si najdeš ubytování s kartou, máš pak lanovky zadarmo, tak tě ani nemrzí, že kolikrát vyjedeš nahoru, ujdeš dva kilometry a pak už jseš jen na hřišti
Ale i s kočárkem se dají udělat delší výlety samozřejmě.
Jinak syn teď poptával znovu Kodaň, prý kvůli metru
On to vždycky řekne, jak kdyby to byl skvělý program po školce třeba.
Evaeva No, to jsem de právě tady nachytřila, že si mám pak hlídat tu kartu na lanovky a tak, to by mě jinak nenapadlo. Nám bude stačit dostat se někam do hor, už nám dost chybí - byli jsme tam naposledy, když jsem čekala prvního syna, to jsme měli taky dost odlehčený program, a i tak to byla hezká dovolená ![]()
A s tou Kodaní to je dobrý
náš syn uvažuje podobně, nedávno chtěl jet na to hřiště s velkou skluzavkou, tak jsme rozluštili, že myslí hřiště v zoo v Plzni, 3,5 h cesty, dlouho nemohl pochopit, že tam pojedeme zase až za rok na dovolenou ![]()
Myrtila to naprosto chápu! My byli naposledy taky, když jsem byla poprvé těhotná a pak až ve skoro třech mladšího. To jsem se těšila jak na vánoce
A s miminem jsem si právě řekla, že další tři roky čekat nechci.
Spolupodílela jsem na publikaci, kterou nám vzali do hodně dobrýho chemickýho journalu ![]()
Škoda, že oslavit to můžu leda alkoholem, co je ve stoptussinu ![]()
Lama_z_Lana gratuluju.
Lama_z_Lana Tak si vezmi Bromexin a máš to i s medvědem
Blahopřeji!
Lama_z_Lana Gratuluji. Neměla by sis na oslavu teda spíš něco koupit?
Lama_z_Lana gratuluji ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.