Mulen super ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 - ja som tak chcela ten tandémový zoskok ! Ale keď som sa na to vlani pýtala, tak mi to kvôli umelému bedrovému kĺbu neodporučili . Že on ten doskok nemusí byť celkom mäkký, že to mám zvážiť, je to na moje riziko . Tak to sa mi už asi nepodarí, a ja som sa tak tešila na to, ako vystrčím jednu nohu z toho lietadla a vykročím do prestoru ! Ale zasa oceňujem, že ma varovali, aj keď tým prišli o zákazníka . Tak si to v tých oblakoch dobre užite !
Blankavystrčim jednu nôžku a skočím ![]()
U mňa to vude takto
Idtrhnu mi postupne prsty, ktorymi budem zvierať lietalo potom teb čo k nemu budem pripútaná konečne s nami vyskočí a ohluchne. Chudák
Janulik03
Padla mi brada. Ja se bojim skocit ze tri metru do vody... A vsechno nejlepsi!
Blanka A co aspoň paraglide? Tam by to mělo být v pohodě.
Sweet Potato - ideš, pokušiteľka !
Pri paraglajdingu je to s tým doskokom rovnaké ako pri tandémovom doskoku, tam tiež máte toho sprievodcu, ten to celé istí, ale dopadnete na svoje nohy . A okrem toho by som prišla o ten výkroč do prázdnoty medzi oblaky !
Blanka On ten doskok je jiný. Ale pravda, o skok do prázdna bys přišla.
Blanka Pokud jde jen o krok do prázdna, tak co bungie jumping? ;o)
Já teda nevím kolik je Blance let, ale obecně mi přijdou ty ativity s potenciálně tvrdým pády, záškuby a nevím co ještě po nějakém věku už fakt dost riskantní, speciálně na záda. U toho skoku není až takový problém dopad samotný, ale moment otevření padáku, kde to člověkem dost škubne, to samé bungee.
Pokud si chce člověk vyzkoušet krok do prázdna zcela bezpečně, je možné zcela beze srandy využít virtuální realitu. Je to dost přesvědčivé, zažila jsem a měla jsem několik kolegů, co neskončilo...
continuity - no, Blance bude čoskoro 76 , už ma skutočne viac zaujíma, či telo funguje a nestojím o zbytočné úrazy . Na podobný adrenalín už holt musím zabudnúť .![]()
continuity ty VR simulace jsou fakt děsivé. Můžeš si říct, že to je jen jako a stejně ten mozek je úplně oblbnutý.
To já bych si ve svých letech dopřála jeden adrenalinek - let balonem.
A chtěla bych letět trasu z Vratných lahví.![]()
Samantha Let balonem obvykle není nijak extra adrenalinový, to je čistá nádhera. ![]()
Mulen gratuluju ke zmene prace, at si tam, kde jsi spokojena a stastna
Janulik03 vsechno nej k narozeninam!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.