marieu snad ji to bude bavit, sice je ten dej misty trochu potrhly, ale to detem urcite nevadi. Ja jsem se musela zasmat sama sobe - rikala jsem si, koho mi jedna postava pripomina, nejaka povedoma tvar? Pak mi doslo, ze je to Banderas.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska R. byl dnes s kamarádem na Sonicovi 3 a po shlédnutí plakátů a traileru je Minecraft samozřejmě příští cíl ![]()
Pinot Noir Medvidka si vnuk vybral sam, ja jsem mu ani nedavala na vyber, ani jsem nejak nekoukala, co davaji. Na Minecraft pry pujdou s tatou, budiz jim prano!
Kokoska Na Paddingtona nás zve naše 21letá. ![]()
Sweet Potato me to taky docela bavilo, rozhodne jsem se nenudila. Pry ty medvedy pomahala tvorit AI, rikal vnuk, ale overene to nemam, jestli je to pravda.
Sweet Potato ja byla nadsena:-)
Tabea Aha, tak to ne. Brrr.
Sweet Potato četla jsem, mám z toho taky radost. Zkoukla jsem i ostatní Zrádce a myslím, že si ti naši vedlí velmi dobře. A Kotek jako hradní pán byl super.
Únor bílý pole sílí.
Kan Že? Já mám radost, že konečně trochu mrzne a snad i nasněží. To jarní počasí mě úplně deprimovalo. V lednu a únoru má být mráz, sníh a všechno tohle. Žadné jaro.
brrrMně deprimuje, kdo pujde s dětma bobovat...my jsme furt se sambem na hromadě:-/
Karja a u vas je na bobovani? Ja jsem ted na Vysocine a je tu 1 cm poprasek![]()
monis není, ale věřim tomu, že bude. Navíc my můžeme popojet ob dvě vesnice trochu výš a i když máme před domem zelenou trávu, tak tam je nasněženo. Dneska má sněžit u nás po celé odpoledne, ale zítra pršet. Já teda nevydržela a koupila dětem ty návleky na oteplováky, jsem zvědavá, zda to ještě využijeme letos;-)
brrr já v únoru cítím jaro i na tom sněhu. Už je to prostě ve vzduchu. Takže s tebou souhlasím všemi deseti, ale jarnímu pocitu mi to nebrání.
monis moje děti ví, že to na bobování stačí
Pokud mrzne teda.
brrr My už máme nějaký pátek v nabídce hrnkový petrklíče.![]()
Kan - práve som sa vrátila z prechádzky a u nás - teda v domoch na priaznivej strane - už sú v plnom kvete snežienky a bledule . Ja mám na záhrade iba premrznuté zvyšky kvetov peterklúčov, ktoré sa poponáhľali niekedy v januári, a pretože my sme severná strana, už to isto oľutovali !![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.