kde jsi na té VR byla? Já už taky tandem odložila do šuplíčku "v příštím životě".
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Blanka ja bych s to vr byla opatrna, tam hrozi nebezpeci, ze se cloveku zamota hlava
Makara my jsme to měli jako demo v jedné praci, ale dělá to už kde kdo.
SunEclipsejasné, ale myslím, že v porovnání se seskokem nebo bungee je to fakt super bezpečná aktivita.
Hehe, zeťův otec si loni k osmdesátinám nadělil takový to lítání v tunelu. Vzal si s sebou zřítelnici, oběma se to líbilo ![]()
To je asi docela neškodná atrakce, ne?
barbucha to mě taky napadlo, ale tam nezazijes ten vstup do prázdna. Zas kdo chce zažít volný pád, tak je to i lepší než skok, protože i skoku to trvá tak minutu a tady máš myslím v jedny runde minut pět.
Jo, víc si užiješ...
Pro mě by z těch kratochvílí nebyla žádná, já mám kolikrát problém i sejít po schodech. Ale dobrodruzi si dneska určitě něco najít můžou.
A co mě dneska potěšilo... stavila jsem se na mém (již bývalém) pracovišti na kontrolní odběry, a seběhlo se pomalu celý oddělení s užaslými výkřiky jak výborně vypadám a jednohlasným kvílením jak jim chybím... no jo no, nic nemůže trvat věčně.
barbucha A to je hezký.
Let balonem jsem absolvovala před 3 lety, a přiznávám že pro mne to byla nakonec nuda.
Hehe, zeťův otec si loni k osmdesátinám nadělil takový to lítání v tunelu. Vzal si s sebou zřítelnici, oběma se to líbilo
To je asi docela neškodná atrakce, ne?
Moja mama tým bola nadsená.
Zacinaji zpivat ptaci!
Zacinaji zpivat ptaci!
presne. Dneska o pul sedme rano zpíval kos. To bylo tak nadherne![]()
Mulen oni uz se nejakou dobu hlasiteji projevujou kolem tech krmitek, ale dneska uz to cvrlikalo ze vsech stran, parada!
Kokoska uz je to takove jarni![]()
Snová práce každého malého dítěte!
Kdeže to děláš, abych věděla, kam nasměrovat dceřiny kariérní plány? ;o)
DruI zkusebni stavebni laboratoř ![]()
dzizisketa jo! Akorát tam chybí šutry, větší šutry a mnohem větší šutry a potom to, co zvážím, zase sesypu dohromady do jednoho kýble![]()
Jo, jednoho to potěší.
Leč má to ještě pokračování: i na včerejším srazu jsem se dozvěděla, že mi důchod viditelně svědčí
tak přitančím domů a vykládám o množství sklizených komplimentů milostpánovi (významně vyčítavým tónem)... No dyk jo, pravilo to poleno. Ale já tě vidim každej den, tak to tě mám taky každej den chválit?!
Koupím lopatu, zn.: Spěchá!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.