Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 06. února 2025 14:40

continuity Hele a když se mi dělá špatně na kolotoči, na zadním sedadle auta nebo mi bylo blbě na trenažéru v autoškolu, co se mnou udělá VR?

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 06. února 2025 16:37

Marbuša

Co já vím? Nemusi být nic a může ti být blbě, hodně záleží na tom jaká. Když se budeš pohybovat sama a hýbat sama v souladu s brýlemi, asi nic. Když v ní pojedeš simulátor horské dráhy, bude ti blbě určitě. A je mezitím hodně možností. 

Ale třeba jsem si myslela, že 3D kino se mnou zamává a dala to i mladší dcera. 

Offline Tabea
8105 příspěvků moje polička 06. února 2025 18:14

Marbuša zrovna ses mi otázkou trefila. Nemůžu šnorchlovat, hrát počítačový hry, kde je větší pohyb (Mario cart, minecraft), ani koukat, jak někdo hraje. Do práce jsem jednou půjčila na jednu akci brýle, které měly simulovat promile v krvi, to taky nešlo vůbec. Před měsícem jsem jela kabinovou lanovkou, ta se zastavila a houpala se ve vzduchu. Zas mi bylo hned a celkem dlouho zle. Dneska jsem byla v drogerii a jen tak jsem zkusila, jak bych viděla s brýlemi na blízko. Blbě je mi ještě teď, po hodině. Už se asi začínám bát, co bude, až budu jednou brýle potřebovat. A co pak multifokální ...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. února 2025 18:23

Tabea já myslím, že na dioptrické brýle si zvykneš. Mně loni hodně zvýšily dioptrie a chvíli se mi houpal svět. Z vr mi je blbě, moc nemusím ani 3d kino 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. února 2025 18:35

Tabea na multifokály jsem si nezvykla, nejhorší bylo, že ze čtené A4 jsem viděla ostře tak prostřední třetinu. Teď jsem si nechala udělat nové brýle s korekcí na počítač, abych viděla na papíry i na monitor, protože přes ty staré  ten monitor už vidím blbě. Trochu se bojím, aby to dobře udělali.

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 06. února 2025 19:38

Tabea Multifokální brýle jsou v pohodě, jen je důležité přesné proměření dioptrií včetně všech různých vad a oddchylek, přesné centrování a nevolit pokud možno skla s nejužší přechodovou středovou plochou, i když jsou levnější.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 07. února 2025 07:22

Hele která z vás pamatuje ten starej výtah v Bílé labuti? Taky vám tam bylo blbě?

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 07. února 2025 08:11

Marbuša pamatuju, vzdycky to tak zhouplo zaludek, blbe mi nebylo. 

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 08. února 2025 11:01

Tabea Taky si myslím, že až ty brejle budeš potřebovat, bude to v pohodě. Já kdybych si nasadila třeba o dvě dioptrie silnější, taky by se mi motala hlava.

Offline Tabea
8105 příspěvků moje polička 08. února 2025 17:29

Aranel i o hodinu, dvě pozdějc, po tom, cos je meka na očích tak 15 sekund? 
Mně je teda blbě i ve vyšších patrech, jak se ty budovy hýbou.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 08. února 2025 17:53

Z priestorov Sliačskych kúpeľov vyteká regulovanými stružkami na niekoľkých miestach teplá minerálna voda a ako tak preteká kúpeľným parkom, je vítanou príležitosťou k hrám pre menšie deti - púšťanie lístočkov, hranie sa s papekmi, stavanie malých hrádzí, brodenie sa teplou vodou . Išla som tak raz s vtedy ešte malými vnučkami a vtedy sme prvý raz zbadali vo vode malilinkaté, priesvitné  rybičky, o ktorých sme okamžite všetky s istotou prehlásili, že sú zlaté . Bola som prekvapená, pretože dovtedy som si ich nikdy nevšimla . Pri najbližšej príležitosti, keď sme sa tadiaľ išli prejsť s mužom, som mu chcela rybičky ukázať, ale nech som pozerala ako som chcela, žiadne som nevidela . Neskoršie, pri najbližšej návšteve vnukov , ktorých bolo vždy ťažké od tých potôčikov odtrhnúť, sme ich tam ale uvideli znovu, a tak som si vytvorila teóriu , že tie rybičky sú zázračné, a uvidí ich iba ten, kto je na tom mieste s deťmi . A skutočne nikdy  sme ich na našich prechádzkach nevideli, a odvtedy ubehli roky . Včera  sa bol muž prejsť po  Kúpeľoch s kamarátom, a keď sa vrátil, hovoril mi, že približne v tých miestach išiel okolo asi starých rodičov, ktorí sa pozerali na svoje malé deti, hrajúce sa vo vode, a tie nadšene volali „ libičky “ !

Tak to máme potvrdené - ak chcete aj vy uvidieť  zázračné zlaté rybičky, príďte na Sliač, ale nezabudnite si so sebou zobrať malé deti ! 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 08. února 2025 18:07
Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 08. února 2025 19:10

Blanka to je hezky pribeh! 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 08. února 2025 21:58
Offline Blanka
příspěvků moje polička 08. února 2025 22:12

viktorka_od splavu Kokoska slniecko - ďakujem a prisahám, že som si to nevycucala z prstu, je to iba opis  skutočnosti -  príďte sa presvedčiť ! 

Online JankaM
3102 příspěvků moje polička 09. února 2025 08:28

Blanka pokud se na Sliač vrátí letecký den a budeme tam, musíme podívat taky

Offline Blanka
příspěvků moje polička 09. února 2025 10:41
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 09. února 2025 12:22

Holky po snídanu vytáhly hru Chop chop od Djeco (kočka a myši), rozhrály partii jen spolu. Malá je zákeřná kočka, vždycky pochytá všechny myši. My s mužem kávu a čtení, když slyším velkou "a ty mě nechytíš, když ti to padlo na kostce?" S úzkostí v hlase. A malá na to "ne, já chci, aby ta hra trvala dýl".

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 09. února 2025 14:28

Vzala jsem dneska starsiho vnuka za vysvedceni do kina. A velkou, fakt velkou radost mi udelalo, ze si vybral medvidka Paddingtona a ne nejaky Minecraft nebo ninja horor

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 09. února 2025 14:34

Blanka teď jsem teprv přečetla, to je moc hezké

Kokoska v prosinci '23 jsem byla pracovně v Londýně a holkám jsem přivezla plyšový Paddingtony, ježíšek jim pak nadělil knížku. Byly nadšený z tý shody, přečetla jsem jim ji přes svátky před spaním. Ty plyšáky mají doteď rády. A díky za tip- zkusím najít, kam a kdy na Paddingtona do kina. Třeba to bude ještě bavit i tu větší.