Karja aha. Oni moc nechtějí hovězí, ale v nějaké úpravě ho snědí. Ale ptají se vždycky.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potrefenáhusa Zajímavý. Mám ho zařazený jako docela neutrální chuti, když byl právě v nějaký omáčce s hodně kořením. Za kuřecí třeba ne, ale za krůtí třeba. Ale fakt jsem ho nejedla desítky let.
Ty kupovaný králičí mi nechutnají,ale domácí jo. Akorát je to maso hodně chuťově výrazné, podle mne to podstrčit nejde.
continuity To ne, max tak do příkrmu batoleti;-)
Králíka mám nejradši jako řízek![]()
Jedna slečna, která si všimla, že jiná vytrousila telefon, vzala ho k sobě a pak se ještě zdráhala vzít si nálezné ![]()
Karja hořčice se ke králíkovi hrozně moc hodí ![]()
dělala jsem na bílém víně s jablkem, kouskem bůčku a dvěma hořčicema (dijonská a hrubozrnná) a nakonec jsme ani smetanu do sosu nepřidávali. Bylo to ale zejména kvalitou toho masa. A jestli, jak říkáš, je to i třeba tím mrazákem, zatím jsme ho měli vždycky přes mrazák (sousedi nám králíka dali tak jakože přes plot, když už jsem měla navařeno).
Spousta drvodelek, jedna dlouhozobka, jeden motyl, nekolik vcel u nas na jasminu :)
baltik Už??? ![]()
Zahájení sezóny kávy na schodech.

Koncert Petra Jandy u nas v Ceskoslovenskem muzeu ![]()
Triaosmdesatilety pan, ale jak ten na tu kytaru vali, to jsem v zivote nevidela! A zpiva taky porad dobre.
Je to jeho posledni turne tady ve Statech, tak jsem rada, ze zajel k nam do Iowy, a ze jsem u toho mohla byt ![]()
Sweet Potato oooooo tak to zahájenie je tpo aj so spoločnosťou ![]()
Kamarátka po operácii klbov už chodí a dnes máme oslavu ![]()
Sa teším, lebo naše dovolenky môžu zas pokračovať. Jedna za všetky, všetky za jednu uz 33 rokov
A hezké datum na oslavu máte!
On je uzasnej. ![]()
Sweet Potato vidíš, to ma ani nenapadlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.