Co Vám dnes udělalo radost.?.
rozarka Garfie Samozřejmě, že to nevi! Ale naši žijou ve strašně ponurém magickém domě s drsnou historii, takže by asi jen řekli, že tím víc se to tam hodí.
No takto to načať a nepokračovať....aký magický dom s drsnou históriou?
Včera jsme nechali děti babičce a po sto letech vyrazili do sauny ![]()
Krásný víkend. V sobotu rodinné setkání u příležitosti 1.narozenin synka sestřenice, což je asi poslední miminko v rodině. A v neděli dlouhý pěší výlet jen se sestrou, na kterém jsme pořádně probraly všechny naše děti, muže i rodiče
.
Luna Ten obraz je skvělý, několikrát jsem se k němu vrátila. Máme doma hodně portrétů žen, je mi to blízké téma. Opravdu je skvělý:-)
JankaM to su také milé dni ![]()
Luna ten obraz obdivujem, od kedy si ho sem dala prvý krát. Je fakt nádherný, pokiaľ vytvoris zas niečo podobné, beriem
Janulik03 Tak to si teda píšu!![]()
Dnes jsem v těžkém časovém presu a s jazykem na vestě doklusala k bankomatu, dva páni, kteří tam stáli přede mnou, mi s usměvem nabídli, že mi dají přednost.
A aby byl svět v rovnováze, pár minut na to chci parkovat, blikám jak o život, ne, pan mercedes za mnou troubí jak zběsilej, nakonec teda couvnul, ale jako proč..
Zadala jsem Groku úkol nakreslit mě jako od studia Ghibli ![]()

Krtek v zahradě, to je radost fakt. Právě jsem dorozhrabovala asi pětadvacet hromádek. ![]()
Kan Ale zase od něj máš spoustu krásné, plevelu prosté zeminy. Škoda jen rozhrabat.
My jsme vzdycky s babickou na jare chodily na louku na krtiny, davala tu hlinu na zahony na zahrade.
Kokoska Dokonce do květináčů to lidé sbírají.
Sweet Potato Jj, já mám na to kovové hrábě a jedu, ještě jak to má tu vlhkost, tak to šlo parádně.
Před časem jsem tu psala o dceřině kamarádce, která se angažuje v boji proti menstruační chudobě, zavedení hyg.pomůcek do škol.
V anketě Vogue ve své kategorii zvítězila!
Zapamatujte si ji. Určitě o ní ještě uslyšíme.
(Děkuju, pokud jste jí poslaly hlas.
)
dzizisketa -Zadala jsem Groku úkol nakreslit mě jako od studia Ghibli
A ja som strašne zvedavá - nakoľko sa trafili ? ![]()
Sweet Potato je to holka šikovná
Sweet Potato
!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.