Zajimalo by me, jestli bude jeste vystupovat v CR. Sem do USA uz nepojede.
Co jsem projížděla programy letních fesťáků, tak koncertovat s Olympikem normálně bude. Podle mě umře na jevišti po nějakým extra vydařeným rifu ![]()
Zajimalo by me, jestli bude jeste vystupovat v CR. Sem do USA uz nepojede.
Co jsem projížděla programy letních fesťáků, tak koncertovat s Olympikem normálně bude. Podle mě umře na jevišti po nějakým extra vydařeným rifu ![]()
Muž celú zimu závistlivo pozeral na cyklistov, ktorých neodradí ani trocha toho snehu a teploty pod nulou , lebo on už predsalen v mrazoch jazdiť nechce. Stanovil si podmienku + 8 °C a raz v januári aj vyštartoval, ale asi ani v tých 8 ° to nie je najpríjemnejšie, a tak stačilo a obidvaja sme čakali na teploty trochu vyššie. Minulý piatok išiel sám a z toho nadšenia dal 40 km, čo síce nie je nijako závratná dĺžka, ale nie na prvú jazdu po dlhšej pauze.
Trošku svoj elán aj oľutoval, pretože ho po návrate bolelo celé telo, a tak sme našu spoločnú cyklosezónu odštartovali tento utorok trochu rozumnejšie . Potrebovala som niečo vybaviť vo Zvolene, takže to bolo kratučkých 15 km, ďaší deň 23, potom 33. v piatok sme mali iné povinnosti a včera, v sobotu sa zadarilo 42 km. Krásny deň, pohoda, cestou sme stretli a pokecali sme s kamarátku a zastavili sme sa v kolibe na obed . Hovorím, že „ Pomaly ďalej zájdeš “ a tak máme za sebou prvú a bezbolestnú stovku a odteraz sa môžeme pustiť aj na trasy dlhšie a zaujímavejšie .Dnes sme pauzovali, lebo sme boli pozvaní do reštaurácie na obed, pogratulovali sme kamarátovi k meninám a veľmi dobre sme sa - 4 manželské páry - zabavili . A pretože aj dnes bolo krásne teplé počasie, vymenila som nohavice za sukňu - ach to je pocit ! A tak si hovorím , že ešte stále je pekne na svete !
Gatita taky jsme byli asi tři roky bez kočky, pak od nás z útulku hledali ubytování pro FeLV pozitivní kočičku (nakonec se byla negativní) tak ony si vždycky nějak cestu najdou. Taky jsem už žádnou nechtěla ![]()

Už kvetou hlaváčky! ![]()

belmontekraska![]()
Nehodlam cinit aktivni kroky, ale kdyby nam sem agentura pro pridelovani kocek nejakou potrebnou poslala, nevyhodili bychom ji.
Sweet Potato krása! Babička je mívala na zahradě.
My dnes krásnu procházku, z novej Šárky až na Babu. Krásne bolo, cestou výborný oběd na Jenerálce, ani koleno moc neblblo. Navrhnul to muž, že nechce beze mne na kole. ![]()

continuity Paráda. Já byla na Babě včera. ![]()

Mám obrovskou radost z toho, že vyšetření, na které jsem čekala čtvrt roku a bála se, jestli nebude následovat operace, ozařování nebo chemoterapie, dopadlo na výbornou a já jsem čistá! Jupí, svět se hned rozzářil, bylo to jak čtvrt roku pod poklopem strachu...
Torrah moc dobrá zpráva ![]()
Torrah to je skvělé ![]()
Torrah
gratulujem!
Díky všem, jsem jak na obláčku, fakt že jo :D
Mně udělal velikou radost tenhle rozhovor s mojí kamarádkou žijící v Německu. Jsou tam super postřehy o bilingvní výchově dětí, mimo jiné.
Torrah Tu úlevu ti fakt přeju
To teď budeš mít skvělé jaro :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.