MP Marge
(byla jsem na něm ve Slaném před x lety a jak je to naživo, je to prostě paráda!!)
To musela byt uzasna atmosfera ❤️
Zajimalo by me, jestli bude jeste vystupovat v CR. Sem do USA uz nepojede.
MP Marge
(byla jsem na něm ve Slaném před x lety a jak je to naživo, je to prostě paráda!!)
To musela byt uzasna atmosfera ❤️
Zajimalo by me, jestli bude jeste vystupovat v CR. Sem do USA uz nepojede.
Jo, a jeste kdyz uz tady plevelim s Petrem Jandou, tak jsem mela radost taky z toho, ze jsem poprve po petadvaceti letech ochutnala buchtu, a to dokonce tvarohovou, kterezto byvaly moje nejoblibenejsi (akorat tam chybely rozinky)!
Muzeum melo pripravene chlebicky na pohosteni po koncerte, ale na kocert prijela parta Cesek odnekud z Minnesoty a privezla nekolik pekacu domacich buchet, takze pohosteni bylo upravdu v ceskem stylu! Mely makove, povidlove a s tvarohem, a ta tvarohova chutnala fakt uplne autenticky. Chtela jsem se jich zeptat, jak vyresily ten tvaroh (tady se neda sehnat), ale nez jsem se k nim dostala, tak damy se namazaly a byly znacne rozdovadene, tak jsem to radsi vzdala, kdovi, co by mi rekly
Beztak z kynuteho testa neumim pect.
Byl to moc hezky vecer ❤️
Sweet Potatoti spolecnici jsou nej.My uz jsme druhym rokem bez kocky a porad se nemuzu odhodlat poptat nekde kote. Hrozne jsem zpohodlnela, mam co delat i bez pece o zvirectvo, ale ten kocici prvek v dome mi teda porad chybi...
MP Marge To zní jako dobrá párty! Hele zněla tam čeština?
Kan Jasne! Tak zhruba polovina divaku byli Cesi. Taky jsme s nim odzpivali vsechny refreny ![]()
MP Marge to zni skvele! Koncert i buchty ![]()
Friga Jo, pro me asi zazitek roku!
Mne dneska udelala radost dlouha prochazka s Frigou. Bylo krasne slunecne pocasi a teplo, skoro 10 stupnu. Letos poprve jsem byla na prochazce bez cepice a rukavic. Sla jsem svoji oblibenou trasu takovym udolim, kde je i lesnata bazina a hlavne tam skoro nedoleha ruch mesta, nikoho jsem tam nepotkala. Az pak dal se cesta otevira do poli a je tam nekolik (polo)opustenych domu a staveni. Tam jsem pak potkala jineho pejskare a pekne jsme si popovidali. Dozvedela jsem se od nej, ze tam kousek driv byl dreveny zamecek, ktery shorel pred necelymi 15 lety.
MP Marge to chapu!
Dnes byl vážně nádherný den, dosli jsme s mužem procházkou k domu tchýně, shrabali listí, ostříhala jsem pár věcí z loňska. Už jen odzimovat zahradní nábytek, (a opravit protekajici WC
) a může se stěhovat.
A zahrada je plná sněženek, ale nejde mi nahrát fotka.
continuitydneska bylo vážně nádherně asi jsem se uz adaptovala na tu zmenu pocasi, protoze jsem uplne nabita energii. Dnes jsem byla poprve v Zatci s muzem bez deti a bylo to super. Krasne mesto, prochazka jak filmovymi kulisami plus super pivo![]()
Já dnes umyla balkon po zimě. Ostříhala kytky z loňska, zametla, na dvakrát umyla podlahu, odzimovala lavičku. Přitom doposlouchala audioknihu. Pak si uvařila kafe a s knihou poseděla na slunci. Už mne svrbi prsty a těším se na návštěvu zahradnictví. Máta a meduňka už raší z truhliků.
Úžasný den byl. Syn tu měl od včerejška kamaráda, takže děti se zabavily a mohla jsem si užít líné ráno, jízdu na rotopedu bez vyrušování a potom mnoho hodin práce na zahradě. Mám hotové asi tak 1 % práce, co tam po zimě je, ale přestože jsem byla rozhodnutá nekupovat žádné jarní květiny na terasu, syn si navybíral při podvečerním nákupu travní směsi v OBI celou bednu petrklíčů, cibulí a macešek, protože u vchodu se zamiloval do osázených mís s mechem a kýčovitými dekoracemi, a prý to zítra budeme vyrábět. Takže místo pokračování úklidu bordelu vyzdobíme ten bordel kytkami, to bude nádhera! ![]()
MP Marge Jak se libil Janda Američanům? Byl s celou kapelou?
monis v Žatci se točil film Yentl s Barbrou Streisand, hrozný město mi to tehdy přišlo. Bez větších úprav to hrálo kulisy ze začátku 20. století.
Bylo opravdu krásně, a konečně jsme byli doma všichni zdraví, takže jsme se vypravili poprvé s našim nejmladším za příbuznými, zvládli jsme hned několik návštěv, někteří ho ještě neviděli. K tomu jsem náhodou potkala i nějaké dávné známé, ráda jsem je všechny viděla, bylo to celé moc příjemné ![]()
MP Marge Jak se libil Janda Američanům? Byl s celou kapelou?
Kdepak, jen on sam s kytarou! Ale on na ni umi veci, ze kapelu vlastne ani moc nepotrebuje ![]()
Americane byli nadseni ![]()
MP Marge fakt? To je prima!
My si to taky včera užili, máme víkend bez dětí, vydali jsme se na procházku k pomníku Karla VI. u Hlavence, courali jsme se lesem tam i zpět, pes byla nadšená, měla úsměv doslova od ucha k uchu. Samotný pomník je kouzelné místo, barokní zázrak v poli na kraji obce s výhledem do kraje.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.