Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. března 2025 09:26

MP Marge Rok, dva zpět, měl Petr Janda na Rádiu dva pořad, Kdo tě líbá.. bylo to natočené k 55 výročí kapely od úplného začátku, včetně popisů klipů, písní, jak vznikalo prakticky všechno. Já viděla Petra Jandu na koncertě vloni a musím říct, že čas je svině,  čekala jsem rockera a přišel dědoušek. Ale hráli skvěle.

Offline notna
9445 příspěvků moje polička 11. března 2025 10:35

Kan Přijde děda, ale na koncertě to rozbalí a je skvelej. To Radek Pastrňák přijde děda, ještě naštvanej a protivnej a zůstane takovej i na pódiu.  Zažito už dvakrát. Toho to koncertování se.e a ještě to i řekne

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 11. března 2025 11:14

notna přesně - sestra na Buty chodí z nostalgie, už se nepřidávám, přesně z toho důvodu.

Offline notna
9445 příspěvků moje polička 11. března 2025 11:50

andulka01 Ve finále je mi ho líto, když to vidím. Působí nešťastně. Ale byla jsem v backstagi, nešla jsem si užít koncert. Někteří lidi byli naštvaní a sponzoři taky.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. března 2025 13:03

notna No čekali, tleskali, piskali jsme všichni jak o život a nepřidali člověče. Tak už je to asi taky zmáhá.

Offline notna
9445 příspěvků moje polička 11. března 2025 13:27

KanNebo někam spěchali :-)

Offline 4n4
250 příspěvků moje polička 11. března 2025 19:13

Torrah Gratuluju! A mamčiny výsledky z histologie dopadly dnes také dobře, takže u nás také velká radost.

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:24

4n4 skvělá zpráva! taky gratuluji. Úleva, že?

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 11. března 2025 21:42

4n4

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 11. března 2025 22:27

Těší mne vaše radostné zprávy.

Máme rok hada, a ten praví, že o zdraví je potřeba se starat, ale zároveň, kdo pečovat bude, bude odměnen. Takže všem přeji pevné zdraví a neflakejte prevence.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 12. března 2025 03:26
Reakce na Lenka22:

MP Marge

Raduza 

Původní sestava Olympiku byla následující: Petr Janda (lg), Pavel Chrastina (bg), Míla Růžek (sax), Miroslav Berka (p), František Ringo Čech (ds), Jiří Laurent (rg).

- při založení.

​Diky! Pamatovala jsem si Ringa, ale pak uz jsem tapala.

Mimochodem, kdyz jsem se pred lety dozvedela, ze Ringo byl v Olympiku, tak me to hrozne sokovalo. Vubec mi to k nemu neslo a nedokazala jsem si ho tam prestavit. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 12. března 2025 03:27
Reakce na Kan:

MP Marge Rok, dva zpět, měl Petr Janda na Rádiu dva pořad, Kdo tě líbá.. bylo to natočené k 55 výročí kapely od úplného začátku, včetně popisů klipů, písní, jak vznikalo prakticky všechno. Já viděla Petra Jandu na koncertě vloni a musím říct, že čas je svině,  čekala jsem rockera a přišel dědoušek. Ale hráli skvěle.

​Dedousek to je, ale takovej uhlednej

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 12. března 2025 06:41
Reakce na MP Marge:

​Diky! Pamatovala jsem si Ringa, ale pak uz jsem tapala.

Mimochodem, kdyz jsem se pred lety dozvedela, ze Ringo byl v Olympiku, tak me to hrozne sokovalo. Vubec mi to k nemu neslo a nedokazala jsem si ho tam prestavit. 

​Ringo je muž mnoha tváří

Mě ta historie českýho bigbítu hrozně baví. A to jsem až Husákovo dítě a pubertu jsem měla folkovou.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 12. března 2025 06:44
Reakce na Kan:

notna No čekali, tleskali, piskali jsme všichni jak o život a nepřidali člověče. Tak už je to asi taky zmáhá.

​Michal Prokop obvykle na konci koncertu říká "Nechte starce spočinout!"

Ale tomu to teda ještě pořád šlape. I Hrubýmu na housličky.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 12. března 2025 06:52
Reakce na Archivářka:

​Michal Prokop obvykle na konci koncertu říká "Nechte starce spočinout!"

Ale tomu to teda ještě pořád šlape. I Hrubýmu na housličky.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 12. března 2025 07:12
Reakce na MP Marge:

Koncert Petra Jandy u nas v Ceskoslovenskem muzeu

Triaosmdesatilety pan, ale jak ten na tu kytaru vali, to jsem v zivote nevidela! A zpiva taky porad dobre.

Je to jeho posledni turne tady ve Statech, tak jsem rada, ze zajel k nam do Iowy, a ze jsem u toho mohla byt

​Přesně těmhle lidem věřím, že to nedělají pro prachy. Mám Jandu taky moc ráda.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 12. března 2025 07:14
Reakce na MP Marge:

Kan Jasne! Tak zhruba polovina divaku byli Cesi. Taky jsme s nim odzpivali vsechny refreny

​Víš, že z toho mám úplně husí kůži? To bude fakt vzpomínka na celý život.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 12. března 2025 07:17

Tak zrovna Janda tou muzikou fakt zije. Manzeluv kamarad se ozenil s jeho dcerou a rika, ze tchan o nicem jinem, nez o muzice nikdy nemluvi. Pred par lety jsme byli na jejich svatbe, opravdu to je takovy starecek, ve veku meho dedy, ale vecer to na podiu fakt rozjel. Docela jsme zirali, kde najednou vzal tolik energie.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 12. března 2025 07:19

Torrah Výborná zpráva!

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 12. března 2025 07:27

Já mám upřímnou radost z posledních stránek, které jsem tady teď ráno u kafe projela, tak vám všem přeju hezký den A radši vynechám dneska politické vlákno, ať mi ten pěknej pocit zůstane.