![]()
A pošlete i nám? ![]()
Mám nové skvělé tričko, na kterém středověcí iluminovaní zajíci věší lovce 
dzizisketa Jasně, budeme posílat všude. Akorát u vás budeš asi muset víc hledat, jak jste velcí (nevím, jak to máte s knihovnama).
Mám nové skvělé tričko, na kterém středověcí iluminovaní zajíci věší lovce
Vzpoura zajíců!
dzizisketa to je skvely! odkud je?
marginalprints.com , tisknou nebo vyšívají středověké marginálie na trička, mikiny apod. Fakt boží, do příští objednávky mám vybrané zajíce dobývající hrad ![]()
dzizisketa ježiš to je super! kvalita dobrá?
dzizisketa koukám, že jsou švýcarsko - platila jsi clo a dph? díky!
Neplatila, sídlo je ve Švýcarsku, ale tričko šlo z Lotyšska ![]()
Je to takové to klasické unisex tričko, tenčí a trochu pružné, kvalita bych řekla odpovídá ceně.
dzizisketa děkuji převelice! mám zálusk na mikiny - těžko se bude vybírat! :)
dzizisketa to je dost dobry, chapu spravne, ze ty obrazky jsou realne z nejakych stredovekych rukopisu? Me to uplne fascinuje, ted jen vybrat to spravny...
dzizisketa jinak ja uz dlouho chci na triko Hollarovu kocku. Ale to bych si musela zaridit sama a nevypadalo by to dobre. Takze toto by mohla byt dobra nahrada, dekuju za tip.
dzizisketa mega, dik moc, objednavam :D
Jak odpovídají velikosti? Trochu bojim, že jsou jen do xxl.
Já mám obecně velikost L, tohle tričko unisex mám M a sedí v pohodě, je mírně volnější přes prsa i přes břicho, ale neplandá.
Jen víc bojových zajíců do českých ulic!
Jj, přetisky skutečných iluminací.
dzizisketa u kazdeho motivu je uvedeny i zdroj, uz jsem si vsimla. To je vazne hrozne pekny.
Od rana mi znie jedna pieseň od Duchona.
A je to pre mna hodne ![]()
Janulik03 Šiel. ![]()
Sweet Potato veru šiel ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.