A takto u nas vyzerá susedka výmena

Len toho baranka z nich asi nezavesim na plot ![]()
A takto u nas vyzerá susedka výmena

Len toho baranka z nich asi nezavesim na plot ![]()
Janulik03U nás je to uplně stejné. Soused dokonce vyrobil speciální háček na plot.
Dnes jsem se poprvé koupala v bazénu (chlapi už se koupou 4 dny) a je to boží! A se mnou se odhodlal ponořit i mladší a parádně si to užil. Na veřejným koupališti mě už nikdo neuvidí. ![]()
brrr
vidíš ten háčik?
Janulik03 A jo! Vidím!
Tam je dneka tak krásně hnusně, nikde nikdo, to se běhalo jedna radost ![]()
Catherinne No škoda, že to nevydrží alespoň celej víkend :o)
DruI to tedy prosím ne! Když prší, mám zamlžený brýle a nevidím na mapu...
Makara Kontaktní čočky? ;o) Ale tak hlavně by delší mírný déšť prospěl přírodě.
Jen at prsi, jen at prsi
Catherinne doufala jsem dnes v pěkný déšť, ale u nás celý den jen tak neužitečně sviní. Ten nově zasetý travník jsem dnes zalívat nemusela, ale jinak je to množství vody k smíchu. Nebo pláči spíš.
U nas teda prší už od včera, celý deň dnes, takže spokojnosť
Pinot Noir u nas na jihu prsi pekne cely den ![]()
Pinot Noir viktorka_od splavu moora DruI
Za mě klidně celý týden, jsou pak ty stezky úplně prázdný ![]()
Catherinne včera jsem šla po poledni úplně prázdnými letenskými sady Úžasné to bylo To se normálně nestane ani snad v noci :)
Ze nič nemusím , len si nahrievam staré kosti

Janulik03 u teba je taka pohodicka, hned by som sa zvalila!
A ja som sebeceky rada, ze dnes neprsalo a dufam, ze ani zajtra nebude
. Sme s detmi pri Znojme a dali dnes 29km na bicykli, aj ked obcas s placom a nadavkami na blbe kopce a kamene :D A to mi urobilo radost, ze uz sa s nimi daju podnikat riadne vylety. Aj ked slimacim tempom, ale daju.
Janulik03 Ty to tam máš tak krásné!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.