Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Aranel
6605 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 10:36

Sweet Potato frajerka!!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 13:18

Sweet Potato Tak přeji hodně šťastných kilometrů a tobě klidné spaní. Někdy si říkám, že je lepší nevědět, že někam jede, než vědět, že ho čeká cesta.

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 14:58

Sweet Potato gratulujem!!!

Online Sweet Potato
40351 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 15:12

Děkuju. 

Offline Catherinne
10843 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 15:16

Sweet Potato je to holka šikovná

Offline Makara
3643 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 16:22

Sweet Potato ať se jí na cestách daří

Offline letfenixa
10872 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:34

Sweet Potato super

Offline letfenixa
10872 příspěvků moje polička 22. dubna 2025 20:36

Prázdniny za nami. 4 dni sme boli v Tatrách, jeden deň rodina a zahradks a dnes severná Morava. Ani raz som nevarila . Mám tu hory nevyprateho pradla, vadí mi to len trochu.

Online Garfie
28548 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 05:18

Sweet Potato Jupí, ušetříš za taxi! Gratuluju, je škovná. A v pražským provozu! 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. dubna 2025 06:40
Reakce na Kan:

Sweet Potato Tak přeji hodně šťastných kilometrů a tobě klidné spaní. Někdy si říkám, že je lepší nevědět, že někam jede, než vědět, že ho čeká cesta.

​To mi povídej,  syn řídí často a skvěle a já se toho strachu furt nemůžu zbavit.  Vůbec nevím co s tím.  Zajímavý je,  že u muže jsem úplně v klidu.  

Offline Janulik03
20250 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 08:04

Sweet Potato super, šikula

Offline Karja
44681 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 08:21

Raduza To mají naši u mě ještě ted v dospělosti. Já jim teda neříkám kam jedu, aby se nestrachovali, když jedu do Znojma řeknu "za Jihlavu", Dvůr Králové je "za Pardubicemi". Oni se bojí a nic to jakoby nepřinese, muž lokaci ví:).

Online Sweet Potato
40351 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 08:45

Děkuju všem. Sama ještě nevím, jak moc se budu bát.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. dubna 2025 10:13

Karja moje máma právě byla taky taková,  vždycky chtěla abych ji napsala když dojedu. Takže když jsem jela třeba za hranice tak to jsem před ní tajila. Štvalo mě to dost a teď to u sebe pozoruju taky. Moc se snažím toho kluka neprudit a tvarim se jako že v poho,  ale je to těžký no.

Offline Karja
44681 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 10:26

Raduza JJ, víš co, já s tím nemám moc problém, když se jedná o nějakou dovolenou nebo výlet s dětmi. Chápu jejich obavy, napíšu. Ale když jedu někam pracovně, tak mě dělá problém na to myslet. Plus kolikrát ty jejich obavy se ještě přenesou na mě, třeba v zimě když je nepředvítadetlné počasí atp.

Navíc my jsme s partnerem uplně jinak nastaveni, dokud se nic neděje, tak nevoláme, nepíšeme. Třeba jeho máma mi kolikrát napíše "Karjo, nevíš, co se děje s klukem, od 4 hodin nám nebere telefon" a je třeba 7...A to se stalo zrovna v uterý a já ho viděla naposledy v neděli večer a jako žádná komunikace neprobíhala,  tak jí zas musíš odpovědět nějak mlhavě, protože to by asi zalarmovala policii. Samozřejmě kdyby jel s dětmi někam daleko, tak se mi nahlásí, ale když jede k rodičům, na výlet, tak žádné volání a sms nepotřebuji, naopak si říkám, že se asi něco děje.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. dubna 2025 10:33

Karja no právě,  my si třeba s mužem taky voláme až když se něco děje.  Takže když ho vidím na displeji,  poleje mě horko vždycky.

Tak po synovi nechci, aby psal kde je,  kam jel a kdy přijede.  Jen teda pokud by zůstal někde přes noc tak hlásí,  taková je domluva. Ale ten strach tam prostě je. 

Offline Karja
44681 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 10:43

Raduza Jj, chápu. Jako taky to budu mít:D, 

Online Kokoska
34932 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 10:49

Sweet Potato dcerka je šikovná! Bát se budeš ze začátku, časem to člověku už nepřijde.

Dřív jsem se po delších cestách hlásila našim, že jsem dojela, teď dětem

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 11:25
Reakce na Sweet Potato:

Děkuju všem. Sama ještě nevím, jak moc se budu bát.

​Gratuluju a přeju hodně šťastných kilometrů! Musím říct, že já se o dceru v autě nebojím vůbec.Řidičák má asi rok a půl a jezdí bezvadně -jistě a s přehledem.Ona je celkově klidná, zodpovědná...Ale až za nějaký rok sedne za volant syn,to se asi bát budu.On je poděs.No uvidíme.

Online Sweet Potato
40351 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 11:44

Moje máma byla extrém, vyžadovala, abych se jí hlásila pořád, ať jsem jela vlakem nebo tramvají. Prostě být někde jinde než doma bylo velký špatný. Takže já jsem spíš opačný extrém. Žádné zprávy =dobré zprávy. Takže za info jsem samozřejmě ráda, ale nebojím se.