Raduza Tak mě robě vysekalo na motorce. Jeli jsme se projet a nezvládl odbočku na polňačku, takže můj strach stojí na reálné zkušenosti. ŘP má od střední školy, ale vyježděný mi přijde až teď, jak jezdí za hranice. I celkově ta údržba auta, co jak funguje, kolikrát mi pindá do řízení s přednáškou o fungování spojky a jiných hebel. A jeho sms už od strední: Až přijedu, tak přijedu! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan Tak motorka je jiný level. Tam bych se bála moc. Ani z kola po Praze nejsem nadšená.
Môj muž je dlhoročný, dobrý vodič . Je opatrný, ale nejazdí pomaly, je predvídavý, má dobré reflexy, zásadne dodržiava predpisy a neznáša, keď niekto nie. Nie je vodič z povolania, ale najazdil toho veľa a je celou dušou automobilista . Aj preto chcel, aby si hneď, ako deti dorástli príslušného veku, urobili vodičiaky . S tým, pochopiteľne súhlasili aj oni, a nebol ani problém ich urobiť . To bol ale iba prvý krok ,lebo muž, vedomý si nebezpečenstva čerstvých vodičov, trval na tom, že prvých 1 000 km môžu šoférovať iba pod jeho dohľadom . Deti to, nemajúc aj tak inú možnosť akceptovali. Viac toho najazdil syn a muž uznával, že to bude dobré, videl, že nehazarduje, auto jeho jazdou netrpí a podobne , bol s jeho jazdením vcelku spokojný, aj keď bol vždy bdelý, a rád obe deti upozorňoval na rôzne možné situácie vopred / áno, dalo by sa povedať , že im do šoférovania kecal / . Syn to dlho znášal, ale raz nastala situácia, keď sa nezhodli v reakcii .Začal prebiehať , ale otec mu strhol volant späť . Syn zachoval pokoj, plynule zabrzdil pri krajnici a povedal - oco toto si mi urobil prvý a posledný raz, ja som držal volant, a ja som videl, že mám dosť času . Buď pokračuj sám, ale ak ma necháš , tak mi do toho už nezasahuj. A svete div sa, muž, cholerik , ostal ticho sedieť, dobre si uvedomil, že vlastne on mohol zaviniť kolíziu, priznal, že to predbiehanie mohol syn v pohode stihnúť, a hlavne - odvtedy mu prestal radiť . Doteraz je ale hrdý na to, že deti šoférovať vlastne naučil on .
Muž má takú dobrú hlášku - auto, v rukách nezodpovedných vodičov ,je zbraň hromadného ničenia .
Kan auta miluju, ale z motorek mám respekt, vlastně je nemám ráda. Naštěstí ho zatím nic takového nanapadlo.
Tak hlavně, že to dobře dopadlo.
Raduza Skůtr, nebo motorka je po městě ideální. Na klidný večery to ale pro rodiče moc není, to uznávám. My se s bráchou vysekali na motorce cestou z letního kina, naštěstí se nám nic nestalo, ale motorka měla šrámy, našim jsme řekli, že jsme ji blbě postavili a ona spadla.
Blanka to teda mohlo spatne dopadnout, br.
Děkuju všem. Sama ještě nevím, jak moc se budu bát.
No budeš a určitě dost, ale nenaděláš nic.
Po Praze bych se nebála, sice tady každej druhej je cvok, ale zas jde spíš jen o ty plechy... čert je vem. Já si nebyla úplně jistá až když mladej pán vyrážel mimo, jako kluk v silným autě... Ale holky jsou opatrnější, na to bych sázela!
Zřítelnici čeká ofiko řidičák někdy na podzim, jezdí teda už rok (s doprovodem) a velmi dobře a bez problémů přesedlala i na ten zeťův tank... u ní jsem celkem v klidu protože jsem tam nikdy nezažila/neviděla jedinou bouračku, nikde. Lidi tam nejsou tak ve stresu, jsou ohleduplný... kéž by to bylo u nás stejný.
Mně dnes udělal radost koncert Erica Claptona v Tokyu, super prostředí, skvělý koncert, hlas vůbec neodpovídá věku a ještě jsme stihli večeři. :-)
Garfie Závidím. ![]()
Blanka Synek dobře, předali jste mu i sebedůvěru zodpovídat sám za sebe,a muž taky dobře, pochopil, kdy už může pustit výchovu :-)
Holky běžely pro Světlušku.

Sweet Potato Holky jsou světluška, ne? Super foto!
Sweet Potato
Tuhle fotku někde pořádně vystav (=je výstavní)
Sweet Potato to je paradni, uplne to vidim jako plakat! Nabidni to organizatorum na pristi akci.
Díky. Fotku si ale cvakly holky samy.
Manželova včerejší cestovatelská přednáška o Africe. Jedna z mnoha, ale včera ve vesnici o 1300 duších. Hrozně milá atmosféra, 30 posluchačů, po přednášce povídání, luxusní domácí zákusky. Máme zkušenosti i z velkých cestovatelských festivalů, ale shodli jsme se, že ty vesnické knihovny a kulturáky, kde funguje komunita, jsou super a hrozně moc nás to pozitivně nabíjí.
Archivářka To zní moc hezky.
Archivářka a nechceš udělat radost i nám a nasdilet sem par fotek?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.