Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 13:10

Raduza Tak mě robě  vysekalo na motorce. Jeli jsme se projet a nezvládl odbočku na polňačku, takže můj strach stojí na reálné zkušenosti. ŘP má od střední školy, ale vyježděný mi přijde až teď, jak jezdí za hranice. I celkově ta údržba auta, co jak funguje, kolikrát mi pindá do řízení s přednáškou o fungování spojky a jiných hebel. A jeho sms už od strední: Až přijedu, tak přijedu!

Online Sweet Potato
40351 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 13:16

Kan Tak motorka je jiný level. Tam bych se bála moc. Ani z kola po Praze nejsem nadšená.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 23. dubna 2025 13:17

Môj muž je dlhoročný, dobrý vodič . Je opatrný, ale nejazdí pomaly,  je predvídavý, má dobré reflexy, zásadne dodržiava predpisy a neznáša, keď niekto nie.  Nie je vodič z povolania, ale najazdil toho veľa a je celou dušou automobilista . Aj preto chcel, aby si  hneď, ako deti dorástli príslušného veku,  urobili vodičiaky . S tým, pochopiteľne súhlasili aj oni, a nebol ani  problém ich urobiť . To bol ale iba prvý krok ,lebo muž, vedomý si nebezpečenstva čerstvých vodičov, trval na tom, že prvých  1 000 km môžu šoférovať iba pod jeho dohľadom . Deti to, nemajúc aj tak inú možnosť akceptovali. Viac toho najazdil syn a muž uznával, že to bude dobré, videl, že nehazarduje, auto jeho jazdou netrpí a podobne , bol s jeho jazdením vcelku spokojný, aj keď bol vždy bdelý, a rád obe deti upozorňoval na rôzne možné  situácie vopred  / áno, dalo by sa povedať , že im do šoférovania kecal / . Syn to dlho znášal, ale raz nastala situácia,  keď sa nezhodli v reakcii  .Začal prebiehať , ale otec mu  strhol volant späť . Syn zachoval pokoj, plynule zabrzdil pri krajnici a povedal - oco toto si mi urobil prvý a posledný raz,  ja som držal volant, a ja som videl, že mám dosť času . Buď pokračuj sám, ale  ak ma necháš , tak mi do toho už nezasahuj. A svete div sa, muž, cholerik , ostal ticho sedieť, dobre si uvedomil, že vlastne on mohol zaviniť kolíziu,  priznal, že to predbiehanie mohol syn v pohode stihnúť, a hlavne - odvtedy mu prestal radiť . Doteraz je ale hrdý na to, že deti šoférovať vlastne naučil on .

Muž má takú dobrú hlášku - auto, v rukách nezodpovedných vodičov ,je zbraň hromadného ničenia .

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. dubna 2025 14:09

Kan auta miluju, ale z motorek mám respekt, vlastně je nemám ráda. Naštěstí ho zatím nic takového nanapadlo. 

Tak hlavně, že to dobře dopadlo.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 14:44

Raduza Skůtr, nebo motorka je po městě ideální. Na klidný večery to ale pro rodiče moc není, to uznávám. My se s bráchou vysekali na motorce cestou z letního kina, naštěstí se nám nic nestalo, ale motorka měla šrámy, našim jsme řekli, že jsme ji blbě postavili a ona spadla. 

Offline Kokoska
34932 příspěvků moje polička 23. dubna 2025 16:22

Blanka to teda mohlo spatne dopadnout, br.

Offline barbucha blogger
35833 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 14:52
Reakce na Sweet Potato:

Děkuju všem. Sama ještě nevím, jak moc se budu bát.

​No budeš a určitě dost, ale nenaděláš nic. 

Po Praze bych se nebála, sice tady každej druhej je cvok, ale zas jde spíš jen o ty plechy... čert je vem. Já si nebyla úplně jistá až když mladej pán vyrážel mimo, jako kluk v silným autě... Ale holky jsou opatrnější, na to bych sázela!

Zřítelnici čeká ofiko řidičák někdy na podzim, jezdí teda už rok (s doprovodem) a velmi dobře a bez problémů přesedlala i na ten zeťův tank... u ní jsem celkem v klidu protože jsem tam nikdy nezažila/neviděla jedinou bouračku, nikde. Lidi tam nejsou tak ve stresu, jsou ohleduplný... kéž by to bylo u nás stejný.

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 16:49

Mně dnes udělal radost koncert Erica Claptona v Tokyu, super prostředí, skvělý koncert, hlas vůbec neodpovídá věku a ještě jsme stihli večeři. :-)

Online Sweet Potato
40351 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 17:16

Garfie Závidím.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 17:25

Blanka Synek dobře,  předali jste mu  i sebedůvěru zodpovídat sám za sebe,a muž taky dobře, pochopil, kdy už může pustit výchovu :-) 

Online Sweet Potato
40351 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 21:54

Holky běžely pro Světlušku.

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 24. dubna 2025 22:21

Sweet Potato Holky jsou světluška, ne? Super foto!

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 25. dubna 2025 18:16

Sweet Potato Tuhle fotku někde pořádně vystav (=je výstavní) 

Offline Kokoska
34932 příspěvků moje polička 26. dubna 2025 08:36

Sweet Potato to je paradni, uplne to vidim jako plakat! Nabidni to organizatorum na pristi akci.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 26. dubna 2025 09:14
Online Sweet Potato
40351 příspěvků moje polička 26. dubna 2025 09:19

Díky. Fotku si ale cvakly holky samy.

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 26. dubna 2025 09:24

Manželova včerejší cestovatelská přednáška o Africe. Jedna z mnoha, ale včera ve vesnici o 1300 duších. Hrozně milá atmosféra, 30 posluchačů, po přednášce povídání, luxusní domácí zákusky. Máme zkušenosti i z velkých cestovatelských festivalů, ale shodli jsme se, že ty vesnické knihovny a kulturáky, kde funguje komunita, jsou super a hrozně moc nás to pozitivně nabíjí. 

Online Sweet Potato
40351 příspěvků moje polička 26. dubna 2025 15:00

Archivářka To zní moc hezky.

Offline continuity
43083 příspěvků moje polička 26. dubna 2025 16:32

Archivářka a nechceš udělat radost i nám a nasdilet sem par fotek?

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 26. dubna 2025 18:18

Archivářka a nechceš udělat radost i nám a nasdilet sem par fotek?

​ Ráda bych, ale nejdou nahrát fotky... a pak najednou jo, takže kulturní dům v Hromnici a minizákusky