Co Vám dnes udělalo radost.?.

Archivářka nedělá manžel nějaký větší turné? Třeba po Vysočině? Máma s babičkou poslední dobou začaly na tyhle přednášky chodit. Babička je z toho strašně nadšená.
Archivářka nedělá manžel nějaký větší turné? Třeba po Vysočině? Máma s babičkou poslední dobou začaly na tyhle přednášky chodit. Babička je z toho strašně nadšená.
Bohužel. Chodí normálně do práce. Zvládá Plzeňsko, občas okres Rakovník nebo Karlovarsko.
Do Prahy jezdívá na podzimní i jarní Kolem světa.
Ale takových přednášejících je! Určitě se najde i něco u vás.
Tabea U nás to teď dělal přednášky o Africe jeden mladej kluk, jezdí Afriku a zajima se teda víc o lidi než o zvířata a krajinu třeba. Teď je asi někde na výjezdu, ale měl to u nás a v okolí asi ještě. Kdyby něco zas podnikal, dam vědět;-)
Archivářkajá jsem myslela fotky z těch cest ![]()
Ale zákusky taky dobré.
Karja super, díky ![]()
Archivářkajá jsem myslela fotky z těch cest
Ale zákusky taky dobré.
Dobře jsem si stála na vedení!
continuity závdavek. Srpen 2024 kdesi v Zambii. Tam jsem nebyla. V červenci nás čeká JAR, Leshoto a Svazijsko. To pak vytapetuju cestovatelský vlákno.

Archivářkahustý ![]()
Děkuji!
Archivářka kam jedete do jar? Ja se před pár dny babila s jednou jihoafricankou a právě říkala, ze s tou bezpečností je to ted fakt špatný (věděla jsem) a ze na slony Botswana a jinak ta Keňa a Tanzanie. Děti by do jar rady, ale s nima tam určitě nepojedeme. Těším se na tapety, užijte si to!
1.lekce na plachetnici na Brněnské přehradě. Ale nevim, asi se to nikdy nenaucim![]()
Mulen Ty? Nebojím se.
Sweet Potato
no nevim. Když se mě instruktor na něco zeptal, tak jsem nevěděla, odkud vitr vane.
A to doslova!
Tabea Krugerův NP, selfdrive. Doufám, že ve chvíli, kdy opustíme Johannesburg to bude s bezpečností v pohodě.
Zatím jsem vždycky byla v Africe s místní cestovkou, ale muž už má se selfdrivem zkušenosti.
Sloni - NP Chobe je výborně dostupný od Viktoriiných vodopádů - tam je mezinárodní letiště. A slonů a všeho je tam spousta!
Ještě dodatek k bezpečnosti v Africe - momentálně je údajně nejbezpečnější a s nejlepší infrastrukturou pro turisty překvapivě Rwanda.
Na začátku prázdnin se vdává kamarádka a jako rozlučku vymyslela, že spolu podnikneme, co máme nejradši - půjdeme na nějakou památku! Tak jsme dnes byly ve Veltrusích, kromě zámku jsme si prošly park (15000 kroků celkem), daly jsme si skvělé občerstvení Z Ruky, viděly jsme daňky... a příště jedeme do Vimperka ![]()

Dendrologicka zahrada Pruhonice

Kokoska Krása.
dzizisketa Krásne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.