dzizisketa Veltrusy jsou nádherné!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Archivářka muž tam jezdi za prací nebo prostě cestovní vášeň?
Archivářka muž tam jezdi za prací nebo prostě cestovní vášeň?
Totální vášeň. Jinak je to ajťák v korporátu.
Archivářka díky za tip na NP Chobe. Prozkoumám to. ![]()
Já právě znám několik rodin, co ZA kvůli horšící se bezpečnostní situaci opustily. A tak před půl rokem jsem se bavila s kolegou z JNB, u kterýho jsme kdysi byli, a vyprávěl nepěkný věci. Ale spíš ovlivňující místní. Ten Kruger závidím. Hned bych tam jela zas.
Jj, zámek a okolí je zvenku moc pěkný, vevnitř je taky slušně obnovený, ale je tam tma a zima jak v psírně, a vyklad průvodkyně měl pár výrazných mezer.
Kokoska To je krása!
Archivářka
Jj, zámek a okolí je zvenku moc pěkný, vevnitř je taky slušně obnovený, ale je tam tma a zima jak v psírně, a vyklad průvodkyně měl pár výrazných mezer.
Profesionální deformace? ![]()
Ona se to do hlavní sezóny doučí!
Nás do Veltrus vzala v létě kamarádka architektka, když nám vybouchl odlet na výlet do Říma - že má zámek "římské vlivy", tak se tam zahojíme. Nejlepší je stejně WC v bývalé konírně. Vypadá jak z Harryho Pottera.
Archivářka lol, to je přesný
nejlepsi je ale kavárna u vstupu do parku s oranžovou kočičkou
U nas na vsi :)

Kokoska To je jako z plakátu!!
A mně udělal radost Finanční úřad!
Konkrétně tedy jeden jeho zaměstnanec, který mi napsal, že objevil nějakou nesrovnalost v mém přiznání a abych se za ním zastavila a když jsem celá ve stresu poprosila o řešení na dálku, tak mi odpověděl, že to sice nemůže, ale teda že jako udělá výjimku, že si všimnul, že jsem zaplatila víc než musím, tak ho to zaujalo a zkontroloval i má stará přiznání a všude mám tu samou chybu a že mi teda vyrobil žádost o vrácení přeplatku a ať ho jen zkontroluju a pošlu zpátky...jupí!
Kokoska to sú nádherné fotky!
letfenixa dik! Ty sakury jsou foceny z auta, tak jsou trochu tmavsi barvy.
Sedím na sluníčku na hřišti a BIRDnet tvrdí, že z blízkého houští mi tu k tomu zpívá slavík
. Jen teda škoda, že z dálky ho přehlušuje křovinořez...
Dneska jsem nevarila! Byli jsme na prochazce v jarni zeleni a na pozdnim obede v argentinske restauraci, stejk, fazolky, kukurice, skvele hranolky, guinness (teda dva) a je mi fajn!
Jsem v jednom portugalském rybářském městečku (Apulia) a byli jsme na obědě v rybí restauraci. Začali jsme si objednávat jídlo a asi v půlce řekl majitel stop, už je toho dost, to nesníte. A měl teda pravdu :-). Byla to celkem drahá restaurace, mohl vydělat 2x tolik, ale asi mu bylo líto, že by musel spoustu jídla vyhodit. Udělalo to na mě fakt dojem.
999 to musel byt skvely obed:) Nam se ted stalo neco podobneho ve Splitu, asi kdyz nas videli, jak vrastime čela nad tou nabidkou, tak taky poradili, tahle ryba je pro dva moc, tahle bude akorat, priloha vam bude stacit jedna dohromady, ale vino byste si meli vzit celou lahev. Bylo to hrozne sympaticke.
Gatita Bylo to moc milé, doporučil nám jedno víno, ale mi ho tady pijeme všude, protože je vynikající. Tak jsme chtěli jiné, domácí, na ochutnání půl litru. A pak jsme si dali ještě jednou půl litru a on nám to účtoval jako litr, což bylo levnější, než 2x půl. Navíc při placení řekl, že předkrmy jdou za ním, že je to dárek pro mě :-).
No hezký to bylo :-).
Můj oblíbenej Souček konečně vyletěl
Buď bohu dík! ![]()
barbucha hned jsem si na tebe vzpomněla, když jsem to četla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.